Asus'tan Chromebook Flip C302CA duyurusu geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Asus'tan Chromebook Flip C302CA duyurusu geldi
Asus, özellikle dizüstü bilgisayar pazarında iddialı firmalardan birisi ve hem oyunculara yönelik üst düzey donanım özellikleri içeren modelleri ile adından söz ettirirken, ayrıca daha düşük fiyatlı Chromebook modelleri ile de dikkatleri üzerine çekmekte. Firma yeni alüminyum kasa içeren bir giriş seviyesi Chromebook modelini gün yüzüne çıkardı.



Resmi olarak duyurulan bu yeni cihaz Asus Chromebook Flip C302CA olarak adlandırılmış. Cihaz tasarımı sayesinde hem notebook hem de tablet gibi de kullanılabilme özelliğine sahip. Diğer Chromebook modellerinde olduğu gibi bu cihaz da Google tarafından geliştirilen Chrome OS adındaki işletim sistemi üzerinde çalışıyor.

Asus Chromebook Flip C302CA notebook modelinin teknik özelliklerine bakarsak eğer, cihaz 12.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Ekran 360 derece dönebiliyor ve böylece notebook / tablet olarak kullanılabiliyor.

Yeni Asus Chromebook Intel'in Core m3 ya da Core m7 işlemcilerinden güç alırken, sistem belleği 4GB / 8GB olarak iki farklı şekilde gelirken, dahili veri kapasitesi de 32GB / 64GB / 128GB olmak üzere üç farklı şekilde gelmekte.

1.2kg ağırlığa sahip olan Asus Chromebook Flip C302CA'nın kalınlığı ise 13.7mm. Cihazda 39Wh batarya bulunuyor ve bu batarya 10 saate kadar kullanım süresi sunmakta.

Asus Chromebook Flip C302CA'nın m3 işlemci 4GB RAM ve 32GB dahili veri kapasitesi içeren en alt versiyonu 499$ olarak satın alınabilecek.
 


Üst Alt