Samsung'un 2017 akıllı telefon satış hedefleri

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Samsung'un 2017 akıllı telefon satış hedefleri
Samsung, akıllı telefon pazarının en önemli isimlerinden birisi ve her sene yeni modellerini pazara sunmaya devam ederken, bu sene de yeni Galaxy A (2017) ailesi ile açılışı yaptı. Galaxy A3 (2017), A5 (2017) ve A7 (2017) adı ile gelen akıllı telefonlar CES 2017'de gelirken, ayrıca bu ay yeni Galaxy C5 Pro ve C7 Pro modellerinin de duyurulması bekleniyor.



Samsung, yakın zaman içerisinde ayrıca yeni Galaxy S8 amiral gemisini ve bu cihazın büyük versiyonu Galaxy S8 edge'yi sunacak. Dün Samsung'un bu sene beklediği Galaxy S8 satış rakamının 60 milyon olduğu yönünde bilgiler gelmişti.

Şimdi de Galaxy J ve Galaxy A modelleri için satış hedefleri hakkında bilgiler geldi. Bilindiği üzere bu modeller firmanın orta ve giriş seviyesinde en önemli cihazlarını barındırıyor. Samsung'un 2017'de satmak istediği Galaxy J rakamı hedefi 100 milyon ve ayrıca firma 2017'de 20 milyon Galaxy A modeli satmayı da amaçlıyor.

Samsung'un yeni Galaxy A (2017) serisi suya dayanıklı yapı ile gelmişti. ABD pazarında sunulmayacak olan modellerin, özellikle Güney Amerika, Avrupa, Asya ve Ortadoğu ülkelerinde büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Galaxy J serisine bakacak olursak eğer, bu seri de fiyat etiketi ile dikkat çekerken, özellikle Güney Amerika ve Hindistan pazarında yüksek satış rakamlarına ulaşmıştı.
 
Son düzenleme:


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Patlama Yarıçapını Arttırmak :D
 

MaxipmaN

Üye
mahvettiler a serisinin tipini :bottom:
 


Üst Alt