Cepten Wireless Yerli Tv Kanalları İzleyin (Muhteşem)

Sponsorlu Bağlantılar

agaççç

Üye
:naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::aman2::aman2::aman2:

Emre-45

Emre-45

Üye
Arkadaşlar tek yol SPB TV programı!!!!

esperante

esperante

Üye
Haala hayretler içerisindeyim . Arkadaşım denedinmi söyleneni hiç yoksa gördün ve yazdınmı :) . Çalışmıyor yöntem millet haala teşekkür mesajları yazıyor şaka gibi . Moderator yokmu ya şu bölümde kilitlesin şunuda bizde meşgul olmayalım :bann:
Söylediklerinde çok haklısın Erdoğan. Fakat o denemeden "teşekkürler, eline sağlık vb." diye yazanların bir çoğunun düşüncesi mesaj sayısını yükseltmek olduğunu göz önünde bulundurmalıyız bence :)

Emre-45

Emre-45

Üye
Söylediklerinde çok haklısın Erdoğan. Fakat o denemeden "teşekkürler, eline sağlık vb." diye yazanların bir çoğunun düşüncesi mesaj sayısını yükseltmek olduğunu göz önünde bulundurmalıyız bence :)
bencede. ...

sameet35

Üye
link ölü

levasinay

levasinay

Üye
link calismiyor ! :@

furkan142

furkan142

Üye
çalışmıyo :S

SilentOne

SilentOne

Üye
5800 açılışmıyor :D link sizlere ömür xD

kosezade

kosezade

Üye
404 not found n79 da izleyemedim

bymen07

Üye
bence skyfire ile canlı tv izlenir flvplayer uyumlu program çünki.mesela skyfire programını açıp googleye girersek ve canlı tv izle diye aratıttıktan sonra çıkan sitelerden canlı tv izlenebilir

O-Xan

O-Xan

Üye
Sonuç: 404 Not Found

gitarsist

gitarsist

Üye
404 Not Found

azazil12

Üye
kardeş bu kontör yiyor mu?

KURTADAMIM

KURTADAMIM

Üye
404 not found diyo bende n96 var

alpozer

Üye
olmuo

kilisli822

kilisli822

Üye
404 not found ---

Mechul_asi

Üye
Ben real player üzerinden online radyo dinleme işini hallettim bide tv izlersem tam süper olacak:)

AlpReis

AlpReis

Üye
:hmmm

McReiS

McReiS

Üye
n95 8gb çine mobil tv yüklenirmi ??

_bt_

_bt_

Üye
n95 8gb var bende de 404 not found diyo, olmuyo...

Üst Alt