Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cepten Wireless Yerli Tv Kanalları İzleyin (Muhteşem)
Sponsorlu Bağlantılar
bymen07
Üye
arkadaşlar bolt adında program var jar uzantılı cepten yutube ve diger video sitelerine girip videoları izleyebiliyorsunuz internette sorf falan yapabiliyorsunuz bir deneyin derim link ekledim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ttgg
Üye
way be
matt01
Üye
arkadaşlar n95 8gb ile denedim multimedya mesajı açılıp hata veriyor.Çalışmıyor yani.
astraufuk
Üye
kardeş yukledim telefona telefon e51 ama baglantı noktası tanımlanmalı falan diyo.telefonun özelliklerini çok bilmem kurcalamam wirelessten arada girebilmek için almıştım.nasıl yapacagımı anlatabilirsen sevinirim
serdareskitas1
Üye
yaa bende giriyom mesala show tv ye giriyom mesajları açıyo sonra geçersiz kartvizit diyo yardım
ÖMER VE KARAYEL
Üye
n 97 de çalışıyomu.tam olarak kurulum ve sonra çalışımı için yardımcı olunabilir mi
atakax
Üye
bolt blackberry telefonların internet tarayıcısıdır w910i mde kullanıyorum ama safari kadar güzel değil
Lord_oF_Dark
Üye
tühh keşke bütün wireles lilerde çalışsaydı
daffy
Üye
yok beyler açmıyo hiç birini N79 da denedim yok olmuyor SPB tv en iyisi artk hep trt de kalacaz