Turkcell tv+ Ready

Sponsorlu Bağlantılar

gonyalı

gonyalı

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell tv+ Ready
Turkcell’in dijital televizyon platformu TV+, izleyicilerin istediği an istediği yerden keyifle televizyon izleyebilmesi için adı verilen yeni bir ürün sunuyor. Bu cihaz ile farklı bir izleme deneyimi sunarken dileyen herkes kullanabiliyor.
Taşınabilir TV+ Ready cihazını, kablosuz interneti olan her yerden HDMI girişli bir televizyona taktıktan sonra canlı televizyon kanallarının yanı sıra Venom, The Son ve Wild District gibi ses getirmiş 5 binden fazla film ve dizi de izlenebilir hâle geliyor. Ayrıca Turkcell, TV+ Ready ile dünyanın en önemli futbol liglerinden Bundesliga, Premier Lig, basketbol efsanelerinin olduğu NBA ve F1 gibi spor içerikleri ile belgesellere ve binlerce uygulamaya aynı anda ulaşmanın mümkün olduğunun da altını çiziyor.
Turkcell’den TV+ Ready paketleri
TV+ Ready’nin içinde tek paket olan TV+ Premium, paket dahil 12 ay 69 TL, 24 ay ise 49 TL’lik ödeme seçeneği sunuyor. Bu paket içinde yerli ve yabancı kanallar, vizyondan hemen sonra izlenecek film ve diziler, spor mücadeleleri, çizgi filmler ve belgeseller yer alıyor. Ayrıca TV+ Ready’de sevilen dizilerin hiçbir bölümünü kaçırmak istemeyenler için kayıt özelliği de bulunuyor. Kayıt özelliğini kullanmayı unutanlar için de tüm cihazlardan 24 saate kadar geri alıp izleme seçeneği de sunuluyor.
Ayrıca televizyon izleme deneyimini sınırların dışına çıkardığı belirtilen TV+ Ready, aynı zamanda tüm uygulamaları kullanabilmeyi de sağlıyor. TV+ Ready ile müzik dinlemek, spor programınızı takip etmek, oyun oynamak mümkün oluyor.
Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, dijital servislerin 2020’nin ilk yarısında yıldan yıla yüzde 23 büyüdüğünü söyleyerek “Özellikle pandemi döneminde artan dijital tüketimi ve bu tüketimle birlikte değişen alışkanlıkları Turkcell olarak yakından takip ediyoruz. Bu gelişmeleri izleyerek Turkcell mühendislerinin geliştirdiği dijital servislerimizin günden güne büyüdüğünü görüyor ve ne kadar doğru noktalara yatırım yaptığımızı bir kez daha fark ediyoruz. Televizyon izleme deneyimini tamamen değiştiren TV+ ise izleyicilere sunduğu zengin içeriği ile çok sevilen ve takip edilen uygulamalarımızdan biri.” dedi. Şimdi bu uygulamamız için yine Turkcell mühendisleri tarafından geliştirilen TV+ Ready ile televizyon izleme keyfini her an her yerden yaşamak mümkün. İzleyicilerimizin alışkanlıklarını, taleplerini hassasiyetle izleyerek onlara en iyisini sunmak için çalışmaya devam edeceğiz''dedi.
 
  • Beğen
Tepkiler: fatihmenteş ve Silinen Üye 2626675
gonyalı

gonyalı

Üye
    Konu Sahibi
:emoamca:
 
  • Kahkaha
Tepkiler: fatihmenteş

Benzer Konular

illegaltv
Cevap
0
Görüntüleme
147
illegaltv
Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
489
Buğra
yeumyang
Cevap
0
Görüntüleme
498
yeumyang


Üst Alt