Cepten Canlt TV izle - TRT1+2+3+4..... Nokia N97 ve 5800

Sponsorlu Bağlantılar

bzdalks

Üye
Emeğine sağlık hacı tam ekran özelliğide var sesde var sorun yok sağolunnn

526341

526341

Üye
herkeze merhaba 5800 dan internete irip facebook ta video izlemek istiyorum vtabı bulup indirdim ama benim telefonum sadece vtap için değil tüm sis ve sisx dosyalarını görmüyor !!! Lütfen biri bu konuda yardım etsin ...
Son güncelleştirmeleride yaptım *#0000# diyince Yazılım sürümü v50.0.005 olarak görüyor. Biri bu konuda yardım etsin eğer varsa son sürüm güncel vtab ı verirlerse oda ii olur :DDD

officialavarees

officialavarees

Üye
kanki beni programa boğdu bu site ya. Süper :)

büsrapo

Üye
sertifika nasıl yapılıyor acil cevap

Cengizt

Cengizt

Üye
    Konu Sahibi
sertifika nasıl yapılıyor acil cevap

Buraya Tıklayın

Resim ufaltılmıştır. Orjinal halini görmek için buraya tıklayın (Orjinali: 831x482 ve 38KB)

üyeliği tamamladıktan sonra giriş işleminizi yapınız.giriş işleminden sonra karşınıza gelecek olan(aşağıdaki resimde gösterdiğim gibi) ekranda gerekli işlemleri yapınız..

Resim ufaltılmıştır. Orjinal halini görmek için buraya tıklayın (Orjinali: 961x547 ve 71KB)

Bundan sonra yapmanız gereken sadece 24 saat beklemek (bazen daha erkende verebiliyor) aşağıda göstereceğim gibi cert ve dosyalarınız ekranda görünecektir yapmanız gereken tıklamak ve indirmek hepsi bu..böylece sertifikanız var.uzun gibi görünsede çok basit bir işlem en basidi bu..çince falan değil en azından..

Resim ufaltılmıştır. Orjinal halini görmek için buraya tıklayın (Orjinali: 958x525 ve 75KB)

yalnizkalp21

Üye
hac, bende hata verdi kuulmadi :(

dedektive

Üye
Arkadaşlar programı kurdum Wifİ de sorunsuz çalışıyor ama ses gelmiyor. Çözüm bilenlerden önerileri bekliyorum yardımınız için şimdiden teşekkürler.

fatihkatar

Üye
sagol

tom03

Üye
kardes senı harbıden tebrık edıyorum kım ne derse desın yorumlarda 10 tane ındırdım hıc bırısınde ses yoktu senınkıde var helal olsun sana

Cengizt

Cengizt

Üye
    Konu Sahibi
Sagol kardesim

burock_15

Üye
nasıl yüklcez onuda b anlatrmısınz lütfen

esperante

esperante

Üye
Sorunsuz calisiyor simdilik, daha fazla turkce kanal eklenmesi dileklerimle.
Ayrıca yükledikten sonra güncellemek istermisin diyor? Güncellersek yeni program'ı kayıtta eski no'yu :) kullansak işe yarar mı? Yoksa hiç elleşmeyin mi diyorsunuz? Ve yeni sürümle eski sürüm arasında ne farklar var acaba?

Emeği geçen herkese teşekkürler.

Cengizt

Cengizt

Üye
    Konu Sahibi
farki ise: daha hizli

erdoganseven

Üye
emeğine sağlık krdşm, çok güzel çalışıyor ama günceleme yapınca çok geç oluyor bende senin yolladığın gibi kullanıyorum ozaman sorun çıkmıyor.

mixcix

Üye
uzun zamandan beri böyle bir program ariyodum üstelik sifrede calisiyor.valla bravo bilader cok tesekkürler

Cengizt

Cengizt

Üye
    Konu Sahibi
sorun degil kardesim-.

ulaskorkut07

ulaskorkut07

Üye
Çok Teşekkürler.Ama bende ses çıkmıyo neden olabilir?

playboy-34

playboy-34

Üye
sağolasın

erkanm

Üye
arkadaşlar yardım lütfen bütün sürümleri denedim ama cannot open channel diyor ne yapmam lazım

SavinMe

SavinMe

Üye
bise sorcam ; bu spb tv'yi hattimdan cepnet paketi ile izlicem ama live ilemi baglancam cnku dierleri hata veriyor -34 faalan

Üst Alt