Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cepten Canlt TV izle - TRT1+2+3+4..... Nokia N97 ve 5800
Sponsorlu Bağlantılar
selmanengin
Üye
thanks
fredomcu
Üye
arkadaşlar yükledim tamam güzel çalışıyor ama ses yok yardımcı olursanız sevinirim
qwerty14
Üye
Saol çok teşekkürler
nejdet can
Üye
uzun zamandır kullanıyorum harika bir uygulama ama 3g desteği ile ancak performans veriyor...
piyanist66
Üye
Tsk kardes
*unkown*
Üye
Ben başka yerden bulmuştum ama yinede sağol.
Trt nin bir çok kanalı mevcut. Cine 5 Show Tv ... vb kanallar var ama bende ses gelmiyo
Cengizt
Üye
Konu Sahibi
bazilarinda ses geliyor bazilarinda gelmiyor. Fakat bu konuya bir arkadas care bulmustu. Konunun son 3-4 sayfasini okuyun.
maulsahra
Üye
bu uygulma çok gzl daha once bırının telefonunda gormustum bende kullnmak istedım 5800 ım var kurdum yükledim ama sesi çıkmıyor neden olabilir acaba bir bilgsi olan varmı
kokart68
Üye
teşekürler nx6da çalışıyor
malkoc25
Üye
arkadaşlar bende bu uygulama çalışmıyor sistem (-34) şeklinde hata vermektedir. ne yapmalıyım?
emremelih07
Üye
eline sağlık kardeş ))
Adiljan
Üye
Çok teşekkür.
hoverlock
Üye
eline saglik tskr etdm ^^
SeRcCaN
Üye
teşekkürler
JohanGielen
Üye
arkadaşlar açarken normal kalite de açıyor bunun bir ayarı varmı? yüksek kalite gibi teşekkürler
ismail.ergal
Üye
Bende Vodafone İnternet ile açtım program çalıştı fakat görüntü kalitesi biraz düşük program içinde bunun bir ayarı varmı paylaşım için teşekkürler.
mhocay
Üye
Ya bunu nasıl sertifikalayacağız
kontaktor
Üye
çok teşekkür ederim
ali okangil
Üye
ya rakadaşlar elimde çok güzel bi 5800 video indirme programı var ama nasıl siteye vercem yardımcı olurmusunuz