SPB Software Spb TV v1.02.901 S60v3/S60v5 SymbianOS9.x Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

rkap

rkap

Üye
sagol
 


furkan1523

Üye
tşkler....
 
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ses cikmıyo sesız tv ızlenmez
 

skyorte

Üye
Proyu kurdum açtım erişim noktası seçtikten sonra bağlandı.sonra genel sistem hatası (-34) diye bir şey çıkıyor.cihazı kıracağım bu pro yüzünden :D not:tel N82 cihaz hack li, yardım bekliyorum
 

eukanuba

Üye
Bende de n82 var.Kurdum programı.Kanal seçiyorum
''please wait'' diyor sonra prog. dan çıkıyor.
 
rapman

rapman

Üye
tam sürüm galiba.teşekkürler :oke:

--------------- Ekleme ---------------

Kanal açılıyordan sonra hata verip açmıyor nedeni nedir ?
 

siyahbalik

Üye
n86 da da çalışmıyor wlan ile. normal gprs ile çalışıyor wlan da kanal açılamıyor uyarısı var. adsl modemde falan bir sıkıntı yok. önceleri n95 8gb vb. tellerde izleyebiliyordum.
 

mrtky35

Üye
cok tesekkur ederımbu programın duszgun calısanını cokaradım sonunda sayende buldum sagol.program sıgn yapıldıktan sonra sorunsuz calısıo (n79 kullanıyorum )
 

a.arak

Üye
skyorta arkadaşımızın sorununun aynısını bende yaşıyorum programa giriyorum indiriliyor diyor bağlantı noktası seçin diyor seçtikten sonra -34 hatası alıyorum lütfen yardım edin kafayı yiycem yaa

--------------- Ekleme ---------------

skyorta arkadaşımızın sorununun aynısını bende yaşıyorum programa giriyorum indiriliyor diyor bağlantı noktası seçin diyor seçtikten sonra -34 hatası alıyorum lütfen yardım edin kafayı yiycem yaa..
 

amedli21amedli

Üye
yha wlan olmasımı lazım turkcell internet üzerinden olmuyomu
 
maxirabit

maxirabit

Üye
Geçen ay nokia varken kullanıodum N96'da programı ilk kurduğumda açtı sonra diyer açmam da reklamı açtı,ana ekrana(kanalların olduğu yer)döndü bi daha da açmadı.
 
hs-yn41

hs-yn41

Üye
güvenilmeyen sağlayıcıdan alınan korumalı uygulama yüklenemez hatası alıyorum nasıl çözebilirim
 

'Şeref'

Emekli Yönetici
teşekkürler.. harika olmuş.
 
333fatik333

333fatik333

Üye
arkadaşlar ne olur yardım edin bende 5320xm var sbp tv nin bütün sürümlerini yükledim ama programı açıyorum vodafone live ayarıyla bağlanıyorum kanallar geliyor tıkladığımda kanal açılıyor diyo ama ne kadar beklesemde girmiyor sorun nedir yardım...!
 

osmantaner44

Üye
arkadaşlar bende e71 var izliyorum fakat izlerkende çıldırıyorum.vodafone internetten izlliyorum sınırsız.ama ikide bi yukleniyor diyo aqız tadıyla izlenmiyor.bide çoqu yabancı kanal.trt nin fullu.kanald star yok.show var sadece.
 

sg_ferhat

Üye
n95 kulaniyorum inanin dowlander bile var ama bu programlari acamiyo yani kalitesiz programlar bu sitede 100 dosya indirdim 100 dosyadan 2tane acmis buda kalitesiz program beyler n95 le siteden indirme zahmetine girmeyin bos indirilemez bos sitenin bos programlari varmis ddd
 

gök2

Üye
vodafone internetle bglanacaksın youtubeden videoyuda oynamaz yoksa
 

yildizmustafa

Üye
kayit istiyor ******i de nereye girecez belli degil internet uzerinden kayit yapiliyo ne bicim konu paylasiyosun once bi kendi telefonuna kur oyle paylas
 

iltas789

Üye
guzel bı program
 


Üst Alt