Cepte sertifikalama (Signsis v.1.00)

Sponsorlu Bağlantılar

debility

Üye
Meraba, Öncelikle eline sağlık:)
Sertifikalama çok vaktimi aldı ve sonunda xx ile biten dosyama ulaştım. Ama sonuç yine nafile. Bu çıkan dosyayı napıcağım. Kurmaya çalışınca izin vermiyor.

resulemrah

resulemrah

Üye
ben yapamadım daha acık anlat

servet001

Üye
Yaa bilader millet çalışmıyor bunun bir kısa yolu olmalı mutlaka bir arkadaş bir kaç programın seftifikasını kırmış gönderdi Smart setting gibi mesela. n95 sertifika istemedi hiç direk kurdu. Bu sertifika isteyen programların da bir yolu vardır ama millet bulamadı daha. Ahhh be anlamıyom şu işlerden işte........ selam

--------------- Ekleme ---------------

bilader c ye basıp silecen işine yarama z o artık .

xmerty

xmerty

Üye
tsk emeğine sağlık

wonderking

wonderking

Üye
eyw saol

donex92

donex92

Üye
sağolasın..

said06

Üye
activation code ne yha bu sybian ın sitesindeki üye olamadım bir türlü :S

ATILIMCI

Üye
teşekkürler

By Asabi

By Asabi

Üye
Heaa bu programı biliyorum.
Teşekkürler.

altayefe

Üye
TŞK

habbuj

habbuj

Üye
çok sağol yardımcı olduğun için

fakobaba

Üye
yaptim gerek kalmadi yinede saol nadir

maktas78

Üye
tşk ler

ncmttn_shn

Üye
ya kardeş sertifikayı aldım ama herşeyi yaptım ******a istiyo program ne olaak

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
Sis yazan yere sertifikalandıracağınız(unsigned) programı
yazan yere sertifika oluştururken kullandığınız dosyasını
cert yazan yere de symbiansigned.com dan indirdiğiniz sertifika dosyanızı koyup

selfsign ı tıklayın programınız sertifikasız programla aynı klasörde aynı isimde sadece sonuna -x eklenmiş haliyle sertifikalı halde oluşur :) hepsi bu.

Not:mesela E: içindeki keylocker.sis i sertifikalndırdığınızda sertfikalı program yine E:nin içinde keylocker.sisx şeklinde oluşur.aynı şekilde sisxler de sisxx şeklinde kaydolur)
sis yazan yere sertifikalamak istediğimiz programı cert ve yazan yerede sertifika dosyalarını koyup sing e mi basıyoruz.. hepsi bu dimi?

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
yukledim olmuyor yahu yani imzalanmadi gozukuyor

COKOPRENSSS

Üye
ben sana msn adresımı verıyımde bana yardımcı ol [email protected] pls..yardımcı olamasanda canın saolsun..eyvallahh..

hami1

Üye
güzel paylaşım..

taygun123456

Üye
ARKDASIM YAPTIM DIONUZ DA YARDIM CI OLMUONUZ NE BICIM BIR IS BU YAW
SABAHTAN BERI UGRASIOM PC DEDE YAPTIM YINE BULUP AYNI SEKILDE TELEFONDA DA YAPTIM UYELINE KADAR AMA YINE KABUL ETMIO ETMIO YAPAN VARSA ACIKLASIN YA KONUYU ACMAKLA BITMIO IS PROGRAMDA ISE YARAMIYO BIR TURLU BENIM ISIME YARAMADI SONU X LE BITEN DOSYA CIKARTIOM HERSE Y TAMAM AMA YINE OLMO OLMUO OLMUO...................................:off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off::off:

hllcnr

Üye
tskler..

Üst Alt