Cepte sertifikalama (Signsis v.1.00)

Sponsorlu Bağlantılar

osqurx

osqurx

Üye
paylasım için teş. süper bi site burası tüm herkesin ellerine sağlıkk

--------------- Ekleme ---------------

teşekkürler

3x3LaNs

Üye
ya kankalar hersey iyide isten giriyorum nete ama erisim yasaklari var.
maillerime ulasamiyorum kesinlikle yapmak isterdim kesinlikle bunlari denemek isterdim ama kesinlikle yapamiyorum o yuzden de ancak bi kafeye falan gidip halledebilirim kahretsin bole sansi ya :D
sewerim bole islerle ugrasmayi...
ahh ulan carrefour gene yaktin beni :DD:D
sozde pc operator uyum ama gelde delirme :D:D yinede sagolun,,,

D-HAN

D-HAN

Üye
saolun hocam:)

toprakumit

toprakumit

Üye
Çalışma güzelde symbiansignede kayıtlar bitmiş :) Ne zaman açılır sen ondan haber ver ;)

_____________________________________________________________Maxicep Ailesinden Sevgiler!!!

gangsta-tai

Üye
symbiansigned e uye olamaıokmi :@ ohfff ohff

lposeidonl

Üye
Sertifika ve Anahtarı ( Key ) olmayan Arkadaşlar ;

Alın size hem sertifika hem de key dosyası

Bunları kullanabilmeniz için :

1. Telefonunuzu hack yapmış olmalısınız ( dosyaları , tarif edilen klasörlere atabilmeniz için )
2. X-plore Telefonunuzda yüklü olmalı
3. Telefonunuza birinci verdiğim SignSis i kuruyorsunuz ( Telefon Hafızasına / Hafıza Kartına DEĞİL )

Şimdi ;

Sertifika.rar dosyasından çıkan 2 adet dosyayı " cert.cer ile key.key " dosyalarını
C:\private\EC696702 içine kopyalıyoruz ( telefondan uyarı gelecektir , üzerine yaz / overwrite diyoruz ) çünkü aynı dosyalardan bu klasörde de var.

C:\resource\swicertstore\dat klasörlerini oluşturuyoruz ve 00000001.rar dan çıkan aynı isimli klasörde yer alan 00000001 dosyasını dat klasörünün içine kopyalıyoruz. ( verdiğim link te 00000001.rar açıldığı zaman dosya yolu hazır var ) Bu işlemleri x-plore ile yapıyoruz ve işimiz bitti... x-plore dan çıkın.

UYGULAMA

-Herhangi veya singned yapmak istedigiz bir sis programini telefonun hafiza kartina kopyalayın
-Telefondan "MobileSigner" programnini çalıştırın
-sis file: hafıza kartının neresine kopyalamışsanız , kuracağınız dosyayı attığınız klasörden seçin
-key file: key dosyasını seçin attığınız klasörden veya dosya yolunu yazın C:\private\EC696702
-cert file: cer uzantılı dosyayı seçin attığınız klasörden veya dosya yolunu yazın C:\private\EC696702
-
password kısmını bos bırakın
( MobileSigner açılınca , ilk satıra çift tıklayın , klasörler görünür )

Tüm satırları doldurduk , seçeneklerden Sign veya SelfSign seçeneklerinden birisi ile yapabilirsiniz.
Operation Success yazısını gördüğünüzde işlem tamam demektir. sis dosyasını kartta nereye atmışsanız yanında bir sisx dosyası oluşmuş bulacaksınız. Bu dosyayı sertifikalamış oldunuz hem de 2028 yılına kadar. cert.cer dosyası OPDA ya aittir

Benim Telefonum N95 , sign ile yapıyor. Siz de istediğinizi deneyin.
N73 N80 N82 N95 model telefonlarda denenmiştir.

Sevgiler

ALINTIDIR ; ANCAK DÜZENLEME BANA AİTTİR

best miller

Üye
emeğine sağlık

lockedme

lockedme

Üye
arkadasım en usttekı sis yazan yere sıgned edılmemıs programın adını a dan z ye yazıyorum key ve certıde yazıyorum ama program ısmınde hata verıyor ..sebebı ne bı yardımcı olurmusunuz lockedme@

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca xplorer programıyla c nın ıcındekı prıvate klasorune gırılmıyor kı :( lanet olsun ıcımdekı bu fexplorer sevgısıne :)

nigthsaint24

Üye
herkese merhaba verilen siteye üye oldum ancak mesaj yazmayı bir türlü başaramadım yardımcı olabilirmisiniz ing destegi var ama yeterli değil üye oldum ama. hala aktif olmadıgı için yazmamı engelliyor olabilir mi. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

james54

james54

Üye
bosuna denemeyınn ımeı felan cunku site uyelık vermıo suann

mypat

mypat

Üye
teşekkür.

Dampierre

Dampierre

Üye
bu program sertifikalayabiliyor ama bazı dosyaları sertifikalayamıyor

djantonik

Üye
calısıyor denendi ama cogu pro yu sertifika yapmıyor

kayafiko

Üye
arkadaşlar be üye olmuştum ama hiç denemedim. işlemleri yine yapıyorlar mı yoksa durdurdular mı

sabrkara

Üye
proğram için sağol ama öyle yaptıktan sonrada korumalı proğram yüklenemez veya uygun proğram başlatılamadı hatası veriyor
:allalla:

blacksea67

blacksea67

Üye
teşekkürler

kayafiko

Üye
YAAAarkadaşım ben üye oldum ama o siteye hiç bi işe yaramadı ria etsem 356983018230547 numarasının işini halledebilirmisin. şimdiden teşekkür ederi,m

kayafiko

Üye
yani hiçbir şekilde sertifika yapıyacağız kısaca

Üst Alt