Cepte sertifikalama (Signsis v.1.00)

Sponsorlu Bağlantılar

omear

Üye
kardeş çok tşk ederim

Usta_AsH

Üye
key uzantılı dosyayı nerden alıyoruz?

yanik

Üye
ellerine sağlık emeğine sağlık, ben bu olylardan bişey anlamadım ama yinede sağol

darkmaster

darkmaster

Üye
arkadaşlar symbiansigned sitesine üye olamayan arkadaşlar için bi araştırma yaptım. site birçok maili kabul etmiyo bende internet sitemin mail adresini kullanarak üye olmuştum ama kendi sitemin maillerini dağıtamayacağım için sizlere yardımcı olması amacı ile küçük bi araştırma yaptım. siteye üyeliği kabul eden mail adresi @mimarim.com uzantılı oluyor. bu maili almak için adresine girerek alabiliyosunuz. bu site hotmail ile anlaşmalı bir e-posta üyelik sistemi açmış. şimdiden hayırlı olsun. yada direk @mimarim.com lu mail almak içinde bu linkten alabilirsiniz.

private

Üye
teşekkürler

anar185

Üye
ya şu lanet sertifika sitesine üye olamadım gitti.yokmu arkadaşlar elinde sertifika sı olan allah için eklesin ne olur yani ne war beş beş paramı sayıyosunuz....üya olamıyorum sizin üye olup indirdiğiniz sertifikayı ekleyin olmazmı??

Arkadash sana bir tavsiyede edeyim.sen Neqative bir pm yaz ona imey numarani yazarsin.oda sana sertifkatini vere bilir.

feyzammm

feyzammm

Üye
bende bi türlü alamadım yaw napçaz şimdi ya çok karışıkgeliyo bana ama yinede çok sağ olun emeği geçen herkese bi gün hazırı çıkar belki osaman yükleris napalım?

qommagene

Üye
Sis yazan yere sertifikalandıracağınız(unsigned) programı
key yazan yere sertifika oluştururken kullandığınız key dosyasını
cert yazan yere de symbiansigned.com dan indirdiğiniz sertifika dosyanızı koyup

selfsign ı tıklayın programınız sertifikasız programla aynı klasörde aynı isimde sadece sonuna -x eklenmiş haliyle sertifikalı halde oluşur :) hepsi bu.

Not:mesela E: içindeki keylocker.sis i sertifikalndırdığınızda sertfikalı program yine E:nin içinde keylocker.sisx şeklinde oluşur.aynı şekilde sisxler de sisxx şeklinde kaydolur)

Arkadasim key yazan yere kullandigimiz key derken IMEI numarasını mı kast ediyorsun

@ydin

Üye
çok iyi yaa olay cepte bitiyor teşkür - teşkür - teşkür

aydinsen

Üye
ya bu simbiansyned mı neyse oraya üye olamıorum nasıl üye olunur bi anlatın allah rızası için

ferhun

ferhun

Üye
eline saglık dostum

themythboy

Üye
Slm Kardeş Bana Cer Dosyası Lazım Ya Ben Yapamadım Seri Nomu Bırakıyorum Kardeş Yaparsan Memnun Olurum 357651011161246

ofea

Üye
allah razı olsun işşallah çalışır. nası ypcam pek anlamasam da

ahmet661

ahmet661

Üye
walla ben 4 saate yakın yaptım çözdüm olmaz diye bişi yok n95 & n95 8gb kesin olur

yigitcaner

yigitcaner

Üye
Arkadaşım süpersin çok teşekkürler

compix_cmp

Üye
teşekkürler arkadasım işimizi kolaylaştırdın

mertcan1242

Üye
arkadaşım ellerine sağlık güzel olmuşta ben bitürlü beceremedim n73 marka tlf num var tv kumandası artı tuş kilidi istiyorum ama bitürlü yükleye miyorum yardımcı olursanız sevinirim

ahmet147

Üye
arkadaşım ben sana imei miversem sen bana sertifika alsan olmazmı

marcus7775

marcus7775

Üye
emeğine sağlık..

spawnn

spawnn

Üye
Falan filan :pro:

Üst Alt