Cepte sertifikalama (Signsis v.1.00)

Sponsorlu Bağlantılar

ismailkoc05

ismailkoc05

Üye
sağolasın kardeş emeğine sağlık

kaan168127

Üye
matador selamlar. kardeş ben o kadar ugraştım sertifika sorununu halledemedim sertifika aldım siteden ama sonrasını yapamiyorum meçul sen benim için halledebilirmisn sana imeyilini yazsam tef.
Spb.Softwar.SPB.TV.v1.02.618.S60v3.v5 TR .... bana bu poram lazım sertifikalı n95 için
[email protected] şimdiden teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

teşekkürler

ne zor şey bu sertifika işi anlayana bıravvoooooooo

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
matador selamlar. kardeş ben o kadar ugraştım sertifika sorununu halledemedim sertifika aldım siteden ama sonrasını yapamiyorum meçul sen benim için halledebilirmisn sana imeyilini yazsam tef.
Spb.Softwar.SPB.TV.v1.02.618.S60v3.v5 TR .... bana bu poram lazım sertifikalı n95 için
[email protected] şimdiden teşekkürler

teşekkürler

ne zor şey bu sertifika işi anlayana bıravvoooooooo

Buradaki programla telefonunu hac.kla daha program yüklerken sorun yapamazsın.
http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...rtifika-sorununa-son-hellocarbide-145522.html

yuradeniz

yuradeniz

Üye
teşekkürler

g1gfe4ds2

Üye
güzel paylaşım teşekkürler.

samanxx

Üye
çooooooooooooook teşekürler
1 aydır program arıyorum

nazirhazir

Üye
ya arkadaşım iyi diyonda benim telin sertifika senin tele nasıl olcak hertelin ki ayrı

64burak

Üye
ya dostum elle kontrol programı var bir türlü imzalayamadım ya bi yardımcı olsan ha

explosive27

Üye
yaW bu serfitika işi zor iş yaw:(

nurialibal

Üye
harikasınız arkadaşlar

salih_383

Üye
emeğe saygı teşekkürler de bu verdiğiniz programı da yükleyemiyorum malum sertifika sorunu buna da el attı :ehe

Arkadaşlar lütfen yardım edin çıldrcm artık şu sertifika yüzünden bi türlü halledemedim denemeğim töntem kalmadı:ağlarım: sertifikayı kaldırmak için program öneriyo arkadaşlar saoğlsunlar da o programda sertifikasız yüklenmio :off:ne yapacağımı şaşırdım bu konu hakkında en güncel sertifikalı programlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler...

arkadaşlar sertifika sorununu çözdüm programla falan da değil yinede herkese teşekkürler:d:

polo_0650

Üye
arkadaşlar
signing cer dosyalarını indirdim ama serfikilama işini nasıl yapacaz
saygılar

waryanli

waryanli

Üye
cepten indir (opera 10) cepte sertifikala (ferhattunc arkadaşımızın sayesinde) cepte kur cepten msn cepten face (Slick) herşey cepte bu gidişle bilgisayara hiçmi hiç ihtiyaç duymayacağız

poyraz10

Üye
buda serdifika hatası veriyor

depeche1969

Üye
Sis yazan yere sertifikalandıracağınız(unsigned) programı
yazan yere sertifika oluştururken kullandığınız dosyasını
cert yazan yere de symbiansigned.com dan indirdiğiniz sertifika dosyanızı koyup

selfsign ı tıklayın programınız sertifikasız programla aynı klasörde aynı isimde sadece sonuna -x eklenmiş haliyle sertifikalı halde oluşur :) hepsi bu.

Not:mesela E: içindeki keylocker.sis i sertifikalndırdığınızda sertfikalı program yine E:nin içinde keylocker.sisx şeklinde oluşur.aynı şekilde sisxler de sisxx şeklinde kaydolur)

s.a kardeşim çalışman ve paylaşımın için saol öncelikle ben opda dan sertifika yı aldım i aldım onları telefona gönderdim senin mobile signer programını da yükledim sonra helloox 2 yi telf yükledim unsigned olarak imzaladım sonra imzalanmış şeklini yüklemek istediğim de gerekli erişime izin verilmedei diye bir uyarı çıktı telefonda bunu düzeltmenin bir yolu varmı acaba şimdiden teşekkürker...

borisidiz

Üye
bu programa yazamayan tek özürlü ben miyim ya?
sis: fgjrgdf
: gecemiyorum yaaaaaaaa

mahir mahir

Üye
symbiansigned.com dan indireceğimiz programın adını bilen varsa rica etsem yazabilirmi

---------- Eklendi @ 23:25:01 ---------- Yazıldı @ 23:18:01 ----------

peki programsız nasıl yaptın kardeşim rica etsem bizimlede paylaşır mısın ?

şimdiden teşekkürler

dj_umit_0506

Üye
tesekkürler

dede147

dede147

Üye
Hepsini yaptım sertifikayı indirdim falan sonunda programın sonuna x de oldu x li programı kurmaya calışınca sersifikası güvenilmeyen yüklenemez diyor

Üst Alt