Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yardımcepnet sınırsız
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ekrem74
Üye
Konu Sahibi
cepnet sınırsız
Mrb arkadaslar 2 yil dan beri cepnet sinirsiz kullaniyirum onceden 100 mb dan sonra hiz dusuyodu ama.şimdiyse bu 100 mb astim yinede hizli oluyor.vodafone bu limiti artirdi mi ? Kullanmaya devam edenler cevap verirse sevinirim.
phasan
Üye
Kota aynı 100 mb
Xession
Üye
Kota ayni bazen hiz yukseliyor tadini cikar
mesutgaga
Üye
abicim kota 250 mb ye kadar.
ekrem74
Üye
Konu Sahibi
Cevapladiginiz icin tesekkurler arkadaslar :-)
darkblademaster
Üye
Internet hizi kullanima gore artiyor bildigim kadariyla .. vodafona un sitesine giris yaparaktan gorebilirsin
ekrem74
Üye
Konu Sahibi
Hmm sag olasin bi bakarim.Hiz yine aartti sizdede artti mi ?
phasan
Üye
Bende kullandıgım da hiç artmamıştı
blacktalon
Üye
vodafone arada 1-2gb hexiye atabiliyo o yuzden olabilir ayrica benim anlamadigim sanki sorun varmis gibi ortaliga yaymak adina facebook gruplari acacaklar yakinda ,sorun olsa kimse takmaz
hassan cingöz
Üye
Kardesim bende de 2 aydır bu durum var.yemin ederim tv ye hotspottdan bagliyorum.3 4 tane hd film izliyorum ayrıca mobogenie den 80 küsür hd müzik videosu indirdim ağzım açık kalıyor o hıza. Telefonda note2 tadından yenmez oluyo ama en fazla 5 6 gün sürüyor ...keşke hep o hız olsa .inanın çoğu kablolu internetten aşırı hızlı. 110 mb lik videoyu 2 dk dan kısa zamanda indiriyordu
ekrem74
Üye
Konu Sahibi
Aynen keske hizi hep ayni olsaa :-D
mürteza16
Üye
Hâlâ cepnet sınırsız var mı?
ekrem74
Üye
Konu Sahibi
Hayir yok eski aboneligim devam ettriyorum.
rebelpirate
Üye
Haziran itibarıyla 13 tl olacak diye mesaj atmışlar 6 ayda bir zam yapıyor insafsizlar.
ekrem74
Üye
Konu Sahibi
Aynen 20 ye kadar gider
phasan
Üye
Adamlar cepnet bıtırmeye çalışıyor
bahaddin53
Üye
Size özel 1Gb 11 tl demişler sonunada bu paketi alirsaniz cepnetiniz iptal olur yazmişlar alanlar vardır adamlar aboneleri zorla cikarmaya çalısıyolar
phasan
Üye
1 ay 11 tl 1 gb verecek sonra 22 tl satar uyanık olanlar almazlar