cepnet paketi ile online counter strike oynamak mümkünmü ?

Sponsorlu Bağlantılar

cengos

Üye
Ben denedim ama ping yuksek bayagi 250-350 arasi gidip geliyor

izmitli1983

izmitli1983

Üye
bende 500mb paketi varken girmiştim cs 150 ping vardı Vallaha hız düşümü Olduktan sonra oynayan arkadaşların hayal güçlerine inanamıyorum...

sana inat video çekip buraya koyacam

Eray1910

Üye
Arkadaş için joikospottan modem açmıştım knight oynamıştı 2-3 saat boyu hiç kasmıyor banada lazım demişti ama counter nasıldır onu bilemem.

lokman3461

Üye
La hiç oynanmay denemeyin

hasan_012

Üye
joikospot nerden indirebilirm

izmitli1983

izmitli1983

Üye
s60 v5 uygulama bölümünden oradan da diğer internet uygulamaları bölümünde mevcut

hasan_012

Üye
Arkadaş için joikospottan modem açmıştım knight oynamıştı 2-3 saat boyu hiç kasmıyor banada lazım demişti ama counter nasıldır onu bilemem.
joikospottan nasıl yapmış ?

izmitli1983

izmitli1983

Üye
teldeki interneti wifi olarak cevreye dagitiyor..

tekbir07

Üye
ben metin2 oynuyorum cepnetde super ya ne kasma var ne dusme

ByOttOmAn28

ByOttOmAn28

Üye
Beyler buradaki konuşma üzerine yükledım pc ye cs yi pıng 90 -130 arasında değişiyor.. Arada kasma olayı oluyor ama 1 saat cs kotayı 200 -300 mb doldurduguna göre ve kotalı ısenız cepnette dayanın gitsin.. Bu arada aylık cepnet kullanıyorum.. Tel s5620 monte samsung.. :)

izmitli1983

izmitli1983

Üye
oynadıkça düşecektir pingin merak etme bende 35 lere kadar düştü.. hatta video cekip koyayım dedim hata verdi fraps :)) oyundan atiyor acıkken o yuzden cekemedim video yu telefondan cekem dedim görüntü berbat cıkıyor

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Cs denemedim ama.İnternetim olmadığı zamanlarda Vodafone iken aylık cepnet ile metin2 oynamıştım.Sıkıntı yaratmadı pek.

mystiery_

mystiery_

Üye
hocam kantırı bırak krysis bile oynanıyor

max012

Üye
Ben counter strike yi vodafone cepnet le oynuyorum takılma kasılma olmuyor ilk denediğimde kaldırmaz diye düşünmüştüm ama normal bir şekilde akıcı oynanıyor çok şaşırdım tabi counter strike yi vodafone cepnet le oynuyorum diyenler kesinlikle doğru söylüyorlar ben şahidim buna

archh

Üye
cabalonline oynuyorum hiç kasma yok counter ı bilemem :)

Üst Alt