Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
cepnet paketi ile online counter strike oynamak mümkünmü ?
Sponsorlu Bağlantılar
dj_tehlike
Üye
Konu Sahibi
LAZOFLU
Emekli Yönetici
Yavaş bağlantıdan dolayı oynamak mümkün olmayabilir.
dj_tehlike
Üye
Konu Sahibi
HİÇ DENEYEN YOKMU ACABA YAtşk kardeş ama hiç deneyen yokmu acaba aramızda
EroL
Emekli Yönetici
ben denedim oyuna bağlanıyor ama ping 500-1000 arası gidip geliyor. Böyle olunca oyun oynanmaz hale geliyor
Ben online Half-life oynuyorum hemde hiç kasmıyor.
Red.Eye.
Üye
kardes pingin nedeni rate ayaridir ayari yap sorunsuz oyna ben rate ayarlariyla sorunsuz oynuyorum
Gazolo
Üye
walla wolftemda çalışmıyo
AbdulkadirAvan
Üye
Ping yüksek olur counter de
By_GaBLiN
Üye
Ben Counterda Oynadım, Hawx Da Oynadım Bi Hızlı Oluyo Bi Yavaş Oluyo. Hawx Da Roketi Fırlatıyon 30 Saniye Sonra İşliyodu
S.c.k.N
Üye
Kimseye inanma cepnet 100 mb geçince google sayfası açarken bile yavaşlıyor online counter falan oynamak hayalden başka birşey değil ama çok güldüm half life i sorunsuz oynayan varmış
PrınceOfPersia
Üye
valla ben oynuyodum bazen donuyodu ama cogu zmn rahatti donudugu zmn baglantiyi tekrar kur duzeliyor
Kimseye inanma cepnet 100 mb geçince google sayfası açarken bile yavaşlıyor online counter falan oynamak hayalden başka birşey değil ama çok güldüm half life i sorunsuz oynayan varmış
ha ha ha. hiç sorunsuz oynuyorum halflifeı. dısconnect bile yemedım hiç aslanım bilmeden konusma.
izmitli1983
Üye
ben oynuyorum cs 1.6 cepnet cıktıgından beri hemde ne kasma ne donma oluyor pingimde 40 ile 100 arasında değişiyor yalnız bendeki 5800 xm 3.5g cekiyor sende 3g ni açıp oyuna girersen görürsün ben bu adresteyim her zaman 178.211.51.7 nick WaNTeD
abdulkaradeniz
Üye
mümkün. ben oynuyorum. inanmıyorsanız deneyin.
55lim
Üye
evet oynamıyor bende asphalt 6 oynuyorum cepnet ile zindanx gelin akşam yarışalım
hasan_012
Üye
ben knight online oynuyordum , hiç sorun yokdu , hele gece girdigimde hiç kasma yok
DaNq3rB0y
Üye
mermi gönderiliyor 9 dk 32 sn kaldı
tempestshine
Üye
Nerde oynuyonuz siz ?
mcalisir
Üye
bende 500mb paketi varken girmiştim cs 150 ping vardı Vallaha hız düşümü Olduktan sonra oynayan arkadaşların hayal güçlerine inanamıyorum...