cepnet paketi ile online counter strike oynamak mümkünmü ?

Sponsorlu Bağlantılar

dj_tehlike

Üye
    Konu Sahibi

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Yavaş bağlantıdan dolayı oynamak mümkün olmayabilir.

dj_tehlike

Üye
    Konu Sahibi
HİÇ DENEYEN YOKMU ACABA YAtşk kardeş ama hiç deneyen yokmu acaba aramızda

EroL

EroL

Emekli Yönetici
ben denedim oyuna bağlanıyor ama ping 500-1000 arası gidip geliyor. Böyle olunca oyun oynanmaz hale geliyor

'Patron

'Patron

Üye
Ben online Half-life oynuyorum hemde hiç kasmıyor.

Red.Eye.

Red.Eye.

Üye
kardes pingin nedeni rate ayaridir ayari yap sorunsuz oyna ben rate ayarlariyla sorunsuz oynuyorum

Gazolo

Gazolo

Üye
walla wolftemda çalışmıyo

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
Ping yüksek olur counter de

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Ben Counterda Oynadım, Hawx Da Oynadım Bi Hızlı Oluyo Bi Yavaş Oluyo. Hawx Da Roketi Fırlatıyon 30 Saniye Sonra İşliyodu

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Kimseye inanma cepnet 100 mb geçince google sayfası açarken bile yavaşlıyor online counter falan oynamak hayalden başka birşey değil ama çok güldüm half life i sorunsuz oynayan varmış :d::d::d::d:

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
valla ben oynuyodum bazen donuyodu ama cogu zmn rahatti donudugu zmn baglantiyi tekrar kur duzeliyor

'Patron

'Patron

Üye
Kimseye inanma cepnet 100 mb geçince google sayfası açarken bile yavaşlıyor online counter falan oynamak hayalden başka birşey değil ama çok güldüm half life i sorunsuz oynayan varmış :d::d::d::d:
ha ha ha. hiç sorunsuz oynuyorum halflifeı. dısconnect bile yemedım hiç aslanım bilmeden konusma.

izmitli1983

izmitli1983

Üye
ben oynuyorum cs 1.6 cepnet cıktıgından beri hemde ne kasma ne donma oluyor pingimde 40 ile 100 arasında değişiyor yalnız bendeki 5800 xm 3.5g cekiyor sende 3g ni açıp oyuna girersen görürsün ben bu adresteyim her zaman 178.211.51.7 nick WaNTeD

abdulkaradeniz

abdulkaradeniz

Üye
mümkün. ben oynuyorum. inanmıyorsanız deneyin.

55lim

Üye
evet oynamıyor bende asphalt 6 oynuyorum cepnet ile zindanx gelin akşam yarışalım

hasan_012

Üye
ben knight online oynuyordum , hiç sorun yokdu , hele gece girdigimde hiç kasma yok :D

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
mermi gönderiliyor 9 dk 32 sn kaldı :) :d:

tempestshine

tempestshine

Üye
Nerde oynuyonuz siz ? :d:

mcalisir

Üye
bende 500mb paketi varken girmiştim cs 150 ping vardı Vallaha hız düşümü Olduktan sonra oynayan arkadaşların hayal güçlerine inanamıyorum...

Üst Alt