Cepnet kullananlar kötü haber geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Da®kness

Da®kness

Üye
Bunca sene kullandıktan sonra kesip atmaları kötü oldu. Bakalım ne olacak alternatif bulacağız. Hey gidi hey... :(

hsno7

hsno7

Üye
turkcell de ilk 6 ay 15 tl ye 1 gb internet var kampanya bitmediyse tabi bir bakın.

• Beğen
Tepkiler: xxmemoxx60
gutihaz1

gutihaz1

Üye
turkcell de ilk 6 ay 15 tl ye 1 gb internet var kampanya bitmediyse tabi bir bakın.
Biliyorsan veya kullanıyorsan linkini atsana lütfen yorumlara bakıyorumda avea pek güven vermiyor galiba turkcelle döneceğim bu gidişle

skylinegti

skylinegti

Üye
Dostum 1gb sınirsız en mantiklisi sonucta avea guven vermiyor zaten 1000 mesaj 1000 dakika kullanmam. Şimdi biz aylık cepnet kullanirken 200mb tan sonra hiz dusuyordu ve hattimiz faturasizdi. Ben bu 1gb kampanyasina gecersem yine faturasiz kullanabilirmiyim ikincisi emin olmak icin soruyorum galiba 1gb kullaninca hizimiz yine vodafone cepnetteki gibi düsüyor ki bu hic sorun degil opera ve uc browser kullaniyorum ve yine kullanmaya devam ediyorum degil mi cünku ortalama aylik 5.5 6 gb kullaniyorum bir sey daha mesela turkceli begenmedim yine hat tasiyabilirmiyim hat tasimanin bir sınırı var mi biraz uzun yazdim cunku yillardir boyle bir arayisim yoktu simdi problem oldu cevap verirsen sevinirim

Bu gece belli olur ben de ayın 15 de yenilendi bari ayı tamamlasak☺
Evet faturasız kullanabilirsiniz.
Aynen hız cepnetteki hıza düşüyor.
Bildiğim kadarıyla hat taşıma işlemi 3 ayda 1 yapılabiliyor. Beğenmediysen tabiki taşırsın.
Benim 17 Ekim'de yenilendi 1 ay daha kullanamayacak mıyım?
Benimde cepnet normalde 4 ekimde bitecek ama yarın biteceği söyleniyor böyle olursa hakkımız yenmiş olur...

Da®kness

Da®kness

Üye
Turkcell hazırkarta geçtik diyelim. Bu paket cepnetteki gibi kendini yeniliyor mu yoksa her ay ne yaparak bu paketi alabiliyoruz. Turkcellin sayfalarına baktım ama sınırsız 1gb sadece faturalıda var. Birde garanti bankası online işlemlerde satın almak için faturalı faturasız paketler var. Sadece garanti online işlemlerde görünüyor.
Buldum. Aşağıdaki linkten Sıkça sorulan sorular bölümünde faturalı faturasız tüm abonelerimiz bu paketi satın alabilirler yazıyor. [SINIRSIZ1GB] yazıp 2222 ye gönderiliyormuş..

theyunus

theyunus

Üye
Bende avea 'dan turkcele geçtim
3 gb aylık 6 gb 6 aylık
Zaten 6gb hemen bitti
3 gb da aylık bana yetmiyor
3 ay sabrettim
Tekrar avea prime klasik pakete
1500dk 1500sms 6gb internet 50TL olan tarifeye geçtim
Buna bayıldım ama biraz pahalı
Bunda da 6gb 'dan sonra
Ek paket otomatik olarak tanımlanıyor 5 TL ya 500mb bu da bana internetimin bittiğini hatırlatmadan 2 defa ek paket tanımlamış. Çok sinirlendim.
Bundan da geri hat taşıma işlemi yapabilirim begenmedim sırf bu paketi ben istemediğim halde 10 tl mi yedi avea.
Başka güzel bir tarife bakmaya devam...
Hepsi üç kağıtçı devlet komple bedava yapsa artık.
Her eve 100gb her cebe 10gb kota tanimlansa kimsenin ihtiyacı kalmaz bu pahalı internetlere...

Da®kness

Da®kness

Üye
Bende avea 'dan turkcele geçtim
3 gb aylık 6 gb 6 aylık
Zaten 6gb hemen bitti
3 gb da aylık bana yetmiyor
3 ay sabrettim
Tekrar avea prime klasik pakete
1500dk 1500sms 6gb internet 50TL olan tarifeye geçtim
Buna bayıldım ama biraz pahalı
Bunda da 6gb 'dan sonra
Ek paket otomatik olarak tanımlanıyor 5 TL ya 500mb bu da bana internetimin bittiğini hatırlatmadan 2 defa ek paket tanımlamış. Çok sinirlendim.
Bundan da geri hat taşıma işlemi yapabilirim begenmedim sırf bu paketi ben istemediğim halde 10 tl mi yedi avea.
Başka güzel bir tarife bakmaya devam...
Hepsi üç kağıtçı devlet komple bedava yapsa artık.
Her eve 100gb her cebe 10gb kota tanimlansa kimsenin ihtiyacı kalmaz bu pahalı internetlere...

operatörlerde suç yok bence. Vergiler yüksek tutulduğu için sadece internet değil birçok satın almada yüksek vergi ödüyoruz. Aylık gelirim üzerinden gelir vergisi kesiliyor, bu da yetmezmiş gibi kesintiye uğramış ücretim üzerinden her yaptığım alışveriş - ödeme ile yüksek yüksek vergi ödemeye mecbur bırakılıyorum...

• Beğen
Tepkiler: bentugra, phasan ve androfilex
Nirvana92

Nirvana92

Üye
bnde rahat 6-7 senedir kullaniyodum bu mereti hicde memnun degildim ama alistik iste bi kere. birakamiyodum bi turlu. en sonunda o beni birakti. aman tanrim dedim ne diyeyim. daha da vodafone kullanmam bnm icin cepnetle beraber tarihe gomuldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...