Cepnet Kotası En Yüksek Olan Hangimiz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akababa

Üye
    Konu Sahibi
Cepnet Kotası En Yüksek Olan Hangimiz ?
Cepnete ilk günden beri aboneyim resimde göründüğü gibi 1,5 gb daha bitmesine iki hafta var :d: her gece yatmadan önce fullflmden film ayarlayıp indiriyorum sevmediğim film bile olsa sırf vodafone zarara uğrasın :ehe sizlerde ekleyin bakalım en yüksek kim data kullanmış (h)

bboyQ7

bboyQ7

Üye
Usta yalansiz soyluyorum bende 6.17 gb olmustu ama ss almadim malesef :(

akababa

Üye
    Konu Sahibi
yok artık şakamı bu ben hiç 4gb üzerine çıkamadım :( bu arada film indirdiğin güzel mobil site önerisi varsa pmden alabilirim :ehe

murat.122a

murat.122a

Üye
ben ayda 15gb kullanıyorum inanmayanlara
2 opera var 3 ayrı bağlantı yapıyorum 3 ayrı video izdiriyorum .12kb+12kb+12kb =36kb saniye de kb inniyor 1 saat ortalama 120mb .(bu konuyu forumda paylastım )bu yöntemi vodafone forum da sahsen üyeler yazdı vodafone internet ayarlarını düzen leyince oluyor 3 4 ayrı bağlantı yaparak 96kbp hızında 3 4 video izlenir diğer gsm lerde sadece 2 oluyor ayarlarını düzenleyince olmuyor onlarda.kusura bakmayın biraz konu dısına çıktım 15gb kullandığıma inanın diye kullanma yöntemimi açıkladım

akababa

Üye
    Konu Sahibi
2 opera var 3 ayrı bağlantı yapıyorum 3 ayrı video izdiriyorum .12kb+12kb+12kb =36kb saniye de kb inniyor 1 saat ortalama 120mb .(bu konuyu forumda paylastım )bu yöntemi vodafone forum da sahsen üyeler yazdı vodafone internet ayarlarını düzen leyince oluyor 3 4 ayrı bağlantı yaparak 96kbp hızında 3 4 video izlenir diğer gsm lerde sadece 2 oluyor ayarlarını düzenleyince olmuyor onlarda.kusura bakmayın biraz konu dısına çıktım 15gb kullandığıma inanın diye kullanma yöntemimi açıkladım

verdiğin ayarı anladım bugün deneyeceğim reyiz 3g açıkkenmi yapıyorsun bunu ?
uzun süre 3g yle bağlantı yaparsan telefon mikrodalga gibi oluyor sabaha kadar bırakıyorsan telefon ölür :S

murat.122a

murat.122a

Üye
hicbirsey olmaz yalnız telefonun sarjı çabuk biter sarja bağlı olarak bırakın

bboyQ7

bboyQ7

Üye
yok artık şakamı bu ben hiç 4gb üzerine çıkamadım :( bu arada film indirdiğin güzel mobil site önerisi varsa pmden alabilirim :ehe

Usta benim tel android . Video catcher ile her siteden video indirebiliyorum

Umut

Umut

Üye
En son geçen ay 8 küsür GB yapmıştım ama ekran görüntüsü almadım. Bu ay pek kasmadım, o yüzden düşük.

Bu arada Bundle ve Volume Kullanımı'nın ne anlama geldiğini bilen var mı? Çok araştırdım ancak bir bilgiye ulaşamadım.

murat.122a

murat.122a

Üye
internette kullandiğın verilerin toplamı yani kullandığın internet

murat.122a

murat.122a

Üye
Evet ,30 günlük veri toplamı paket almadan önce kullanımın varmıs paketin bitince sıfırlayıp paketin yenilenince 0 dan baslamaz örnek vereyim 15 ocak ta paket aldın 15 subatta bitecek sistem 1 acakta baslar 30 ocakta sıfırlar yani birbirini tutmaz .standart internet kullanımlarıda sayılır

ka_za

ka_za

Üye
Cennet okudum basligi bi sasirdim falan sözlükte falanmiyim diyede kontrol ettim :D

Umut

Umut

Üye
Evet ,30 günlük veri toplamı paket almadan önce kullanımın varmıs paketin bitince sıfırlayıp paketin yenilenince 0 dan baslamaz örnek vereyim 15 ocak ta paket aldın 15 subatta bitecek sistem 1 acakta baslar 30 ocakta sıfırlar yani birbirini tutmaz .standart internet kullanımlarıda sayılır

10 Ocak 2013'te aldığım ekran görüntüsü :

12 Ocak 2013'te aldığım ekran görüntüsü :

Senin söylediğin mantığa göre bundle miktarı artması gerekiyordu, ama tam tersi azalmış.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye

sizin telefon o zaman 7/24 şarjda , telefon telefon değil multimedya konsolu olmuş :kıskıs:

plusnettr

plusnettr

Üye
Yeni 1GB paketi ile şu anda aldığım resimler nasıl bereketli bir paket ise var bir keramet :D

Bu da cep self servisten aldığım resim

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
3.51368 GB ye (2G) ulaştı ve yenilenmesine 2 gün kaldı..sadece 1 film indirdim..bağlantı cok berbat ..olmadık seyler denedim ama yine ayni hız..

murat.122a

murat.122a

Üye
3.51368 GB ye (2G) ulaştı ve yenilenmesine 2 gün kaldı..sadece 1 film indirdim..bağlantı cok berbat ..olmadık seyler denedim ama yine ayni hız..

Bana özel mesaj at detayını anlatayım .birden fazla bağlantı yap 2 ayrı video indir

blastx

blastx

Üye
sizin telefon o zaman 7/24 şarjda , telefon telefon değil multimedya konsolu olmuş :kıskıs:
aynen patlar mazallah

- - - Eklendi - - -

BEN OYUN OYNADIGIM DÖNEMDE 4 KÜSÜR KULLANIYORDUM AMA SU AN MAX 1.5 OLUYOR :)

murat.122a

murat.122a

Üye
ben 15gb tayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt