Cepnet kapanma sebebi ? Yetkililer cevapladı.

Sponsorlu Bağlantılar

devilspath

devilspath

Üye
beyler adamlar bi yerde haklı sonuçta verdikleri bir hizmet var biz türkler uyanık oldukça böyle çok kampanyadan mahrum kalırız

Arkadas hakli.. bakin size şoyle anlatiyim.. bi donem ben de vf cagri merkezinde calistim deneyimlerimden aktariyorum..

Şimdi;

Cep telleri icin 8 tlye cepnet var.. hizi 128 kb ye dusse bile mobilde bir sıkinti yaratmiyor.

Pcden baglanmak icin vodemnet paketleri var.. onlarin fiyatlari daha farkli ve pahali tabi..

Şimdi bizim insanimiz uyanik ya hani! Hattina 8 tlye cepnet alip teli pcye baglayarak yada hatti vodeme takarak pcden baglanmaya calisiyor..

Iste boyle uyanik gecinenler yuzunden vodafone da hakli olarak bitiriyor paketi..

Hicbir operatorde de bu fiyata bulamazsin interneti ve sınirsiz degil..
Vodafone da madem insanlara iyilik yaramiyor ben de diger operatorler gibi yaparim dedi.. yok arkadas hak ediyoruz yani..

Ister hattinizi aveaya tasiyin ister turkcell'e fark etmez.. artik internete girmek istiyorsak seve seve! bu paralari odiycez

• Beğen
Tepkiler: S.c.k.N

adepsi_11

adepsi_11

Üye
arkadaşlar ben onu bunu bilmem internet fiyatları uçuyor aynı akaryakıt fiyatları gibi herşeyin en pahalısını biz türkler kullanıyoruz yeter arkadaş yav

devilspath

devilspath

Üye
arkadaşlar ben onu bunu bilmem internet fiyatları uçuyor aynı akaryakıt fiyatları gibi herşeyin en pahalısını biz türkler kullanıyoruz yeter arkadaş yav

vergiler çok dostum.. devlet sağolsun kazandığımızın yarısını vergi adı altında alıyor.. bildiğin makbuzlu fişli eşkiyalık yapıyorlar. deprem olduktan sora ötv getirdiler deprem olalı 10 yıldan fazla oldu hala devam ediyor. bi de şimdi van'da deprem oldu diye bi ötv daha eklediler. kdv var.
ben faturalı kullanıyorum her ay 65 tl fatura ödüyorum. faturaya baktığımda sadece 30 tl kullanım bedelim var vodafone'a. geri kalan 35 tl devlete vergi diye gidiyor. ben daha ne diyim....

Üst Alt