Cepnet kapanma sebebi ? Yetkililer cevapladı.

Sponsorlu Bağlantılar

joker.lg

joker.lg

Üye
ben sırf sinirsiz olduğu için vodafoneye geçtim ve ben sadece cep kullanıcısiyim ama cep neti yenileyeli bir hafta falan oldu galiba 1 gb indirme yapmışım :) ve günlük 100 mbtan sonra internet hızı düşüyor bir 100 mb tan sonra tekrar azalıyor sonraki güne devredene kadar öyle geçen okumuştum ama cep net kalsın yoksa bir sürü vodafone kullanıcısi vazgeçer bence :)

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Ya sudan bahane arıyorlar kapatmak için 55 lira ttnet sınırsız 8 gb 69 vodafone bunları okuyunca fıkra gibi turkcell zaten bilek kadar geçiriyor o başlı kazık avea desen selam verilecek operatör değil fırsat bu deyip bir sınırsız internet paketi birde ver 40 tlye heryöne 2000 dakka nerde yine döneriz vodafoneye siz yoğun istek yapın belki insafa gelirler

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Ya sudan bahane arıyorlar kapatmak için 55 lira ttnet sınırsız 8 gb 69 vodafone bunları okuyunca fıkra gibi turkcell zaten bilek kadar geçiriyor o başlı kazık avea desen selam verilecek operatör değil fırsat bu deyip bir sınırsız internet paketi birde ver 40 tlye heryöne 2000 dakka nerde yine döneriz vodafoneye siz yoğun istek yapın belki insafa gelirler

TTnet le kıyaslamak nasıl bir mantık bunu çözemedim. TTnet internet sağlayıcısıdır. Adamların işi sadece internettir. Vodafone GSM operatörüdür. Bırakta TTnet daha uygun ve hızlı olsun.

trsword52

trsword52

Üye
Kapatmakla bencede haklı adamlar. ayda yaklaşık 22 gb internet kullananlar var ya.

----------Eklendi @ 13:22:18 ---------- Yazıldı @ 13:19:02 ----------

Klasik Türk Milletiyiz işte. Vur dedikçe öldürüyoruz resmen.

lord1902

Üye
    Konu Sahibi
Ben 1 gb bile kullanamyrum. Hız duşuk oldugu için

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
bence bilgi doğrudur millet artık kartı tel için almıyo ki vodem için alıyo :)

canturk33

Üye
bilgilendirme yapılmadan kapatılıyor. sırf bu yüzden hattımı diğer operatöre taşıyacam...

xxdama

xxdama

Üye
ozaman iptal etmeyen vodafonun inadına habire program oyun ne varsa indirin madem neden buymuş tmm para kırıyor adamlar sonrada bilmem şu bu ya varya üçkağıtçı bu operatörler

aynen. ne warsa indirin. hatta handler kurup bedava nete baGlanIN.
MADEM NEDEN BUYMUS bizde kaçak internet (opera handler) kullanIRIZ

axy__yunus

Üye
valla ben iptal etmedim hatta su an telden yazıyorum..

I <3 vodafone

HaqperesT

HaqperesT

Üye
saçmalamayın ister telden ister pcden kullanın hız 96kbs..
Ben rekabet kurulundan şüpheleniyorum..

lord1902

Üye
    Konu Sahibi
Cepnet acıldı

Mücahit G

Mücahit G

Üye
Ben telefondan günde 100mb harcıyorum ona ne demeli?

llovell

llovell

Üye
20 gb kullanmam ımkansız kardesım pc den 20 gb kullanan varsada zaten enayıdır 20 gb kac gunde ınrırır sen bılıonmu elektırık parasına degmez hız cok dusuk 20 gb ındıremessınız ole kolay kolay su sekılde ındırılır anca sureklı ınternetten 1 radio dınlersın o zamn yoksa kımse oyun felan ındremez kolay kolay o hızla

yunus5055

yunus5055

Üye
Evet cepnet açıldı ... Duyuru yapmadan kapattılar duyuru yapmadan açtılar ... Tel n70 aylık kota 3 4 gb yi görüyo .... Normal kullanırsam fazla birşey indirmezsem yani 2 gb filan oluyo ışte ... Hız olarakta evet 96 kb diyorlar ama ben en fazla 68 gördüm ... 3g varken tabiki ... Normal gprs de 16 filan yapıyo en fazla ... Bu hız birazda tele bağlı ... 5800 in neti ile pc de online oyun oynayan bile var ... Olay bu dur yani elimde varsa kullanırım ... Kullanmayacaksam niye alayım ... :)

TheCower

TheCower

Üye
96kb değil kilobitpersecond diye okunuyo ve 96kbps diye yazılıyo. 1bit 8 bayt olduğuna göre sana verdiği hız max 12dir.

SAMSUNSPORLUYUM

SAMSUNSPORLUYUM

Üye
ben iptal ettirmemiştim vede aylık devam ediyordum ki myvodafoneden bir bakayım dedim ve cepnet tarifemin iptal olduğunu standart tarife durumumda olduğumu gördüm.yani kendileri iptal etmişler.zaten benim cep amele zar zor kullanıyordum.hemen müşteri hizmetlerine bir mail patlattım ve eski aboneler iptal etmediği sürece kullanabilirler ibaresini yolladım.yalanmı konuşuyorsunuz dedim ve ertesi gün cepnet paketim geri geldi.ve devam ediyorum şimdi.dün yükledi otomatikmen.yani diyeceğim arasıra bakın iptal edebilirler.bakalım nezamana kadar sürecek sınırsız net

dnzksy84

Üye
Evet cepnet açıldı ... Duyuru yapmadan kapattılar duyuru yapmadan açtılar ... Tel n70 aylık kota 3 4 gb yi görüyo .... Normal kullanırsam fazla birşey indirmezsem yani 2 gb filan oluyo ışte ... Hız olarakta evet 96 kb diyorlar ama ben en fazla 68 gördüm ... 3g varken tabiki ... Normal gprs de 16 filan yapıyo en fazla ... Bu hız birazda tele bağlı ... 5800 in neti ile pc de online oyun oynayan bile var ... Olay bu dur yani elimde varsa kullanırım ... Kullanmayacaksam niye alayım ... :)
ya benim kadeşim cep net le pc den metin 2 oynuyo telefonu zor alıyom elinden ...

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
ne yani iptal etmeyenler devam edecek mi benim paket bitti iptal etmedim duruyor tl yüklesem direk çeker paketi yapardı gene öylemi olacak

ben yukledikce paket yenileniyor. Paket ucretini cekiyor dogal olarak nekadar devam eder bilemiyorum.

----------Eklendi @ 20:03:01 ---------- Yazıldı @ 19:30:16 ----------

Kapatmakla bencede haklı adamlar. ayda yaklaşık 22 gb internet kullananlar var ya.

----------Eklendi @ 13:22:18 ---------- Yazıldı @ 13:19:02 ----------

Klasik Türk Milletiyiz işte. Vur dedikçe öldürüyoruz resmen.

belli araliklarla (zaten yavas denebilecek bir hizda oldugu halde) dahada yavaslatarak nasil 22 gb kullanilabilir. Ben 15 gunde 550 mb zarzor kulaniyom. Bu nasil bir hesap ki her ay 22 gb kullanan birinin telefonu saglam kalirmi? Ben 6 mb indirdigimde bile bataryam isiniyor ve 3'te 1'ine yakin bosaliyor. gonlunce kullanip ayda 8 tl veripte 3 5 ayda en az 350 tl'ye telefon almak mantikli mi? Tel. Dayanir mi buna...

Üst Alt