Cep Telefonuyla Eğitim !..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi

Cep telefonlarını alışveriş, kitap okuma, elektronik posta gönderip alma ya da uygun restoran bulma gibi işlerde kullanan Japonlar, şimdi de bu yeni teknolojiden üniversite eğitimi için yararlanacaklar.

Tüm dersleri internet üzerinden veren tek Japon üniversitesi olan Sanal Üniversite, bugün "piramitlerin gizemi" ile ilgili bir dersi cep telefonları aracılığıyla öğrencilerine vermeye başladı.

Dersleri internetten bilgisayara indirilen metinler ve video görüntüleriyle öğrencilere ileten üniversitenin cep telefonuna uyarlanan dersleri de benzer yöntemlerle öğrencilere aktarılıyor.

Tokyo'da bir otelde yapılan yeni programın tanıtımında, cep telefonu ekranında açılan pencerede piramit görüntüsü ve hoparlöründen duyulan hocanın sesiyle dersin metni gösterildi.

Japonya'da nisan ayında açılan, diploması geçerli olan Sanal Üniversite'nin bin 850 öğrencisi bulunuyor.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
adamlar ne desen yapıyo keşke türkiyede de böyle olsa harika olurdu

bilgi için sağol

maxiburak

maxiburak

Üye
yaw japonlar işte yapıyolar

fatal19ty

fatal19ty

Üye
süper ya güzel bişi ah türkiye senden şundan yapsanda halkımız kahve köşelrine gidip oturmaktansa telefonlarından bişiler okuyum bilinçlenseler ne iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt