Nokia E6 ; 8 megapixel
OğuzcanAbi Üye Konu Sahibi Pondusss' Alıntı: sorun değil. Genişletmek için tıkla ... kazaamjanjan' Alıntı: Satio 12.1 mpx Genişletmek için tıkla ... güzelmiş
Pondusss' Alıntı: sorun değil. Genişletmek için tıkla ... kazaamjanjan' Alıntı: Satio 12.1 mpx Genişletmek için tıkla ... güzelmiş
OğuzcanAbi Üye Konu Sahibi Berke' Alıntı: n81 gitti tek n97 kaldı 5mp Genişletmek için tıkla ... ipod daha iyidir
futbol123 Üye Oguzc@N' Alıntı: ipod daha iyidir Genişletmek için tıkla ... aynen hacı bu yaz ipod touch 4 almayı düşünüyorum
Oguzc@N' Alıntı: ipod daha iyidir Genişletmek için tıkla ... aynen hacı bu yaz ipod touch 4 almayı düşünüyorum
OğuzcanAbi Üye Konu Sahibi Berke' Alıntı: aynen hacı bu yaz ipod touch 4 almayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... vay iyimiş bide biz alabilseydik bi cihaz
Berke' Alıntı: aynen hacı bu yaz ipod touch 4 almayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... vay iyimiş bide biz alabilseydik bi cihaz
futbol123 Üye Oguzc@N' Alıntı: vay iyimiş bide biz alabilseydik bi cihaz Genişletmek için tıkla ... niye alamıyorsunki?
Oguzc@N' Alıntı: vay iyimiş bide biz alabilseydik bi cihaz Genişletmek için tıkla ... niye alamıyorsunki?
OğuzcanAbi Üye Konu Sahibi aile baskısı daha kışın aldık bi tane dedi bi önceki de daha bi yıl yeni oldu
Amaru Shady Üye Oguzc@N' Alıntı: aile baskısı daha kışın aldık bi tane dedi bi önceki de daha bi yıl yeni oldu Genişletmek için tıkla ... benimki 1.5 yıllık yakında yenisi geliyo. --------------------------------->SII
Oguzc@N' Alıntı: aile baskısı daha kışın aldık bi tane dedi bi önceki de daha bi yıl yeni oldu Genişletmek için tıkla ... benimki 1.5 yıllık yakında yenisi geliyo. --------------------------------->SII