Cep Telefonunuzda Antivirüs Programi Kullaniyormusunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

CEP TELEFONUNUZDA ANTIVIRÜS PROGRAMI KULLANIYORMUSUNUZ?

• Kullanılan toplam oy
    348
ibawi

ibawi

Üye
ben kullanıyo kardeş niye ki ne oldu
benim telefon simbian ve virüsleri silmemde yardımcı oluyor

Silinen Üye 299735

Üye
bende kaspersky kullanıodum sonradan bıraktım bazı programlar oyunlarda virüs var diyip açmıodu

By_Krall

Üye
ben 6300 kullanıcısıyım ve tlfonda java olduğu için gerek yok yanı

djceeyme

Üye
Tabikide Kullanıyorum...

Disinfector ve McAfee Antivirus Programları...

Mc Afee En Iyısı Bana Göre...

cem532

cem532

Üye
Gerek Duymuyorummm Bozulsa Format Cekerımm

ncinar

Üye
Geçende bir arkadaşımın yanına gittim telefonla kablosuz ağ yakalamaya çalışırken bi ara telf. kitlenir gibi oldu ve kalan kontür yazan mesaj geldi, daha sonra tel rehberimdeki başka bir arkadaşıma benim yazmadığım, şablonlarda da olmayan bi mesaj gitmiş, :@:@
Aradım nokiayı virüs olma olasılığı yüksek dediler, ve f-secury önerdiler

F-secure kullanıyorum.teknik olarak faydası varmı yokmu bilmiyorum ama içim rahat.1 ay bedava sonrası 1 yıllık 21 ytl. n80i kullanıyorum vede internet gezinmelerinde yavaşladığınıda görmedim.dediğim gibi bir para değil ama insanın içi rahat oluyor.

ve bende tavsiyelere uyup f-secury indirdim

degerli43

degerli43

Üye
Javalara virüs bulaşmaz dediler ben de kullanmıyorum şu ana kadar bişey olmadı

hoşaff

Üye
Net qin neden?

togaman

togaman

Üye
evet hemde cok memnunum

corlulu

corlulu

Üye
evet

ilkan774

Üye
ben kullanıyorum 7610 s60 oldunu herkes iyi bilir virusler sis oldugundan s40 lara bulasmaz cunku jar virus yoktur

genccan

Üye
hyaır dogru duzgun antı vurus programı bulamadımkı

Calaissien

Üye
F-Secure kullanıyorum

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Kullanmıyorum! Ama bluetooth hep kapalı, bilmediğim dosyaları da yüklemiyorum...

XXPOXX

XXPOXX

Üye
valla benim telefon java olduğu için içim rahat

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
HAYIR! Kullanmıyorum.

rifat151

Üye
aahhah

Çağrı.K

Çağrı.K

Üye
Karspaski anti vürüs programını kullanıyorum

Superman_55

Üye
ben kullanıyorum.ismi Güvenlik...:)

Noctivagant

Üye
Ben telefona dosya atmadan önce bilgisayarım da taratıyorum. Telefona dosya attıktan sonrada telefonu bilgisayarımdaki virüs programı ile taratıyorum. Bilgisayarlardaki anti virüs yazılımları da cep telefonu virüslerini tanıyor. İki sene önce bu olayı tespit ettim.

Bir gün evde bilgisayarımda bluetooth açıktı anti virüs yazılımın tam 5 dakika boyunca virüs uyarısı verdi. Ben ilk başka fark etmedim o virüslerin telefon virüsü olduğunu. Net bağlantımı kapadım uyarı devam etti. Sonra bir virüsün
adını gördüm o zaman şaşırdım çünkü adını duymuştum ve cep telefonu virüsü olduğunu bildiğim bir virüstü.

Bluetooth açık olma sebebim telefonumda da açıp dosya atacaktım. Ama telefonda açmamıştım bluetooth

Evde bir misafir vardı. İçimden bir ses git sor telefonunuz var mı varsa bluetooth açık mı diye. Gittim sordum telefonu cebinde ve bluetooth'ta açıkmış. PC virüs uyarısı verdi o sebeple sordum dedim. Aldığım cevap karşısında çok şaşırdım. Bana evet telefonumda virüs var birkaç tane o yüzden yarın servise bırakmam lazım dedi. Bu cevaba çok sinirlendim ama belli etmedim.

Telefonunda virüs olacak ve sen o telefonda bluetooth açık bırakacak, üstüne de her kez açık şekilde. O gün anladım cep telefonu virüslerini bilgisayarlarda kurulu olan anti virüs yazılımlarının da tanıdığını ve engellediğini.

Üst Alt