Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Simworks antivirüsü kullanıyorum.Benim için gerekli...
targa911
Üye
bende kullanmıorm artık
ALpeRenBuGRa
Üye
Kullanmiyorum
__Midas__
Üye
şimdiye kadar hep symbianlı telefon kullandım ve virüse rastlamadım, hiç antivirüs kullanmadım yani
мιѕтαα
Üye
hiç gerek duymadım, duyacağımı da sanmıyorum. Telefonlar için şu sıralar gereksiz bişi ama ilerde teknoloji daha da ilerledikçe Anti-virüs bilgisayardaki gibi şart olacaktır diye düşünüyorum.
çitgöl
Üye
ben netquin i kullanıyorum
omeraydo
Üye
f-Secure kullanıyorum
kurthan30
Üye
ben halen kullanıyorum arkadaslar cunku hıc bır seyden korkum olmuyor o zaman bana blotutla atılan mesajları kabul edıyor vede vırusse aynen sılıyor tabıkı vırus prosu oyuzden ben kulanıyorum vede kullanmayada devam edecegım herkesın dusuncesınede saygı duyuyorum ısteyen kullanmasın
musdiyar
Üye
Valla cepe virüs girdiğini çok duydum bluuetothdan özellikle ancak . Virüs programı kullanılığını ilk kez şimdi duydum ..
S€YF€TTiN
Üye
Konu Sahibi
burdanda anlaşılıyorki cepte antivirüs prosu kullananlar yok denecek kadar az.....
papatyam58
Üye
ne gerek varkı bence.
serhat1717
Üye
hayrı kullanmıyorum
otoata
Üye
adını bilmiyorum avast galiba bilmiyom ya sonra solerim!!
ismail42
Üye
bencede gerek yok arkadaslar cok sacma eger problem cıkararısa format at gıtsın telefonumu onun gıbı onemsız bı programla dolduramam .
okorten
Üye
F-secure kullanıyorum.teknik olarak faydası varmı yokmu bilmiyorum ama içim rahat.1 ay bedava sonrası 1 yıllık 21 ytl. n80i kullanıyorum vede internet gezinmelerinde yavaşladığınıda görmedim.dediğim gibi bir para değil ama insanın içi rahat oluyor.
danger03
Üye
ben kullanmıyorum ve gerek duymuyorum bu güne kadar çok symbian tel kullandım hiç virüs bulaşmadı gereksiz bilmediğin verileri kabul etme, tele atacağın programı video v.b verileri bilgisayarda virüs prosunda tarat öyle at hiç gerek kalmaz programa