Cep Telefonunuzda Antivirüs Programi Kullaniyormusunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

CEP TELEFONUNUZDA ANTIVIRÜS PROGRAMI KULLANIYORMUSUNUZ?

• Kullanılan toplam oy
    348
matrixugur

matrixugur

Üye
evet kulanmasan giser zaten :)

efsane72

Üye
hayır kullanmıyorum programı indirmek istiyorum

POWER

POWER

Üye
Simworks antivirüsü kullanıyorum.Benim için gerekli...

targa911

Üye
bende kullanmıorm artık

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Kullanmiyorum

__Midas__

__Midas__

Üye
şimdiye kadar hep symbianlı telefon kullandım ve virüse rastlamadım, hiç antivirüs kullanmadım yani:)

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
hiç gerek duymadım, duyacağımı da sanmıyorum. Telefonlar için şu sıralar gereksiz bişi ama ilerde teknoloji daha da ilerledikçe Anti-virüs bilgisayardaki gibi şart olacaktır diye düşünüyorum.

çitgöl

Üye
ben netquin i kullanıyorum

omeraydo

omeraydo

Üye
f-Secure kullanıyorum

kurthan30

kurthan30

Üye
ben halen kullanıyorum arkadaslar cunku hıc bır seyden korkum olmuyor o zaman bana blotutla atılan mesajları kabul edıyor vede vırusse aynen sılıyor tabıkı vırus prosu oyuzden ben kulanıyorum vede kullanmayada devam edecegım herkesın dusuncesınede saygı duyuyorum ısteyen kullanmasın

musdiyar

Üye
Valla cepe virüs girdiğini çok duydum bluuetothdan özellikle ancak . Virüs programı kullanılığını ilk kez şimdi duydum .. :D

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
    Konu Sahibi
burdanda anlaşılıyorki cepte antivirüs prosu kullananlar yok denecek kadar az.....

papatyam58

papatyam58

Üye
ne gerek varkı bence.

serhat1717

serhat1717

Üye
hayrı kullanmıyorum

otoata

otoata

Üye
adını bilmiyorum avast galiba bilmiyom ya sonra solerim!!

ismail42

Üye
bencede gerek yok arkadaslar cok sacma eger problem cıkararısa format at gıtsın telefonumu onun gıbı onemsız bı programla dolduramam .:)

okorten

okorten

Üye
F-secure kullanıyorum.teknik olarak faydası varmı yokmu bilmiyorum ama içim rahat.1 ay bedava sonrası 1 yıllık 21 ytl. n80i kullanıyorum vede internet gezinmelerinde yavaşladığınıda görmedim.dediğim gibi bir para değil ama insanın içi rahat oluyor.

danger03

danger03

Üye
ben kullanmıyorum ve gerek duymuyorum bu güne kadar çok symbian tel kullandım hiç virüs bulaşmadı gereksiz bilmediğin verileri kabul etme, tele atacağın programı video v.b verileri bilgisayarda virüs prosunda tarat öyle at hiç gerek kalmaz programa

bonespheres

Üye
kullanında kullanmayanın da taaa a.q

Üst Alt