Cep Telefonunuzda Antivirüs Programi Kullaniyormusunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

CEP TELEFONUNUZDA ANTIVIRÜS PROGRAMI KULLANIYORMUSUNUZ?

• Kullanılan toplam oy
    348
S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
    Konu Sahibi
Cep Telefonunuzda Antivirüs Programi Kullaniyormusunuz?
CEP TELEFONUNUZDA ANTIVIRÜS PROGRAMI KULLANIYORMUSUNUZ?

cep telefonlarınızda antivirüs programı kullanıyorsanız hangisini kullandığınıza da ankeye oy verdikten sonra yazarsanız iyi olur.

Master_Evil

Master_Evil

Üye
ben kullanmıyorum ne kadar gerekli onuda bilmiyorum her hafta internete girerim bi sorun olmadı yoksa olduda benimmi haberim yok :bilmem:

goblinhunter

goblinhunter

Üye
Ben kullanmıyorum. Çünkü telefona virüs girmezmiş. Girse bile işletim sistemi olmadığı için birşey olmazmış.

Ozan

Ozan

Admin
Virüs sadece symbian sistemli telefonları etkiliyor zaten o yüzden diger telefonları kullananlar hayır diyecektir ancak ;

symbian işletim sistemli telefon kullanıcılarına tavsiyem, bluetooth u her zaman açık tutmayın ve bilmediginiz cihazlardan dosya almayın antivirüs lük bir durum olacagini pek sanmam bildiginiz dosyaları yüklerseniz sadece ! ;)

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
    Konu Sahibi
şuanda tahmin ettiğim bir sonuç var

worldcild

Üye
nedir o sonuc???? ayrıca bn bi ara kullanıyordum...telde virüs vardı kasıodu acılıp kapanıodu ama tarama yaptıgımda bulmuyordu bnde format attım tele bitti gitti...şimidede kullanmıyorum

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
    Konu Sahibi
%99 u cepte antivirüs programı kullanmıyor diye bir düşüncem var

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
    Konu Sahibi
konu üstte kalsın

worldcild

Üye
ama bu kötü bi davranıs ya:(bırak ısteyen mesaj atsın....hem flood yapmıs oluosun yani

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
    Konu Sahibi
flood??? neyse yorum yok

worldcild

Üye
yani alt alta kendı mesajını yazmak..flood budur.arka arkaya senın ıkı mesajın bulunuyorsa bu flood dur işte ;)

mservank

mservank

Üye
ben de bi ara kullanıyordum ama artık kullanmıyorum

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
    Konu Sahibi
hmmm demekki gerçekten çok çok az kişi cepte antivirüs programı kullanıyor

elmyra

Üye
walla bence hiç gereği yok üstelikte hem bilgisayardan hem telefondan süreklide giriyorum internete telefonla çok derdim olursa atarım bir format sonrada lazım olanları geri yüklerim (haa ayrıca bence telefonda sürekli çalışan bir program telefonunu kasar symbian zaten ağır nir işletim sistemi).............Şimdi arkamdan "Hıh çok bilmiş" diyecekler

kerem5555

Üye
hayır kullanmıyorum artık

:::burak:::

:::burak:::

Üye
ben kullanıyorum hatta baya bi virüs buluyo symbianla ugrasanın telinde virüs prosu olması gerekir

akula

akula

Üye
valla telefonu acayip kasıyooun için kullanmıyorum

jakkal74

Üye
Ben kullanmıyorum telefonuma bircok kez virüs girdi
:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla

ouSahin

ouSahin

Üye
walla bence hiç gereği yok üstelikte hem bilgisayardan hem telefondan süreklide giriyorum internete telefonla çok derdim olursa atarım bir format sonrada lazım olanları geri yüklerim (haa ayrıca bence telefonda sürekli çalışan bir program telefonunu kasar symbian zaten ağır nir işletim sistemi).............Şimdi arkamdan "Hıh çok bilmiş" diyecekler

dedim biLede :?sl?k

öLe bir virüs qirerki:D formatlasan bile qitmez telefonundan oLursun:D

bunun çilesini çoq çektim sabahladım :D

de bu yeni telefona virüs qirmio bluetootu yoq olsa bile hafızası yoq:D

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
    Konu Sahibi
tahminlerim doğru çıktı

Takipçi Satın Al

Üst Alt