Cep Telefonunuz Suya Mı Düştü ? "Eyvah!" Demeden Önce Bu Yazıyı Okuyun !..

Sponsorlu Bağlantılar

ekc-103

ekc-103

Üye
teşekkürler

nexpow

nexpow

Üye
Yararlı bilgiler teşekkürler :d:

ismailinc

Üye
2 kere başım a geldi olay. İlkinde n79 tuvalete düştü. çıkartıp tekrar dezenfekte etmek için yıkadım. Kurumasını beklemeden telefoncuya götürdüm. (sigortası yoktu).2 gün sonra adam kurumuş halini gösterdi, ekran yosunlanmıştı resmen :) ekranını değiştirip sorunu hallettik ama asıl sorun düştüğünde aldığı anakart çatlağıymış, ikide bir kitlendi. Bir daha hayır gelmedi.

ikincisi 5800, yanlışlıkla üstüne su döküldü. ama bunu sonradan farkettim. elime aldığımda ekran simsiyahtı. kapatıp 10-15 saat kurumasını bekledim. (kısa süre güneşte tutmak veya elektrikli süpürge kullanmak ve pirinç te bekletmek iyi yöntemler). kuruyunca açıp baktım, ekran yosun tutmuş gene :) gayet iyi çalışıyor ama ekran kötü. bunun sigortası var cepkask tan, yollucam bakalım yarım nolcak.

benim başıma gelen iki olayda da ekranin içine su kaçtığı için tel ler iflah olmadı. bilemiyorum, ekranın içine kaçmazsa su kurtulur ama kaçmadan da olmaz.

nesto3

nesto3

Üye
suya düşen telefon ölüyor hemen müdahele etmezsek .

u_cosar

u_cosar

Üye
İşe yarar gibi

Kǔr Şâd

Üye
Tuvalete düşen telefonu nasıl kullanabiliyorlar. İğrenç

Bırak tualeti logar kapağından düşmüş SE Xperia ARC getir benim telefonla takas ederim. bozuk olsun hemde.

osurukböcüğü

osurukböcüğü

Üye
süper bi fikir

akondd

akondd

Üye
:tşk:

FrqnRtbL

FrqnRtbL

Üye

DPool

DPool

Üye
Neyse daha suya düşmedi.:ehe Düşerse denerim

bozokhan

Üye
wcye telefonla girmezsek sorun kalmayacaktır

erdem_5030

Üye
.. ben yeni aldigim 6303classic telimi şortumun cebinde unutmuşum...neyse telefonla 5 dk falan yüzdükten sonra aklıma geldi....hemen havuzdan çıktım....telin bataryasını çıkarttım..telefonu güneşe koydum...eve gittim şaç kurutma makinası ile kuruttum...2 gün bataryayı takmadım...sonunda taktım ve telefon çalıştı...neyse bi ohh çektim...ama telin şebeke gitti oda 3-4 gün sonra düzeldi...yani benden size öneri eğer teliniz suya düşerse "SAKIN BATARYAYI TAKIP AÇMAYA ÇALIŞMAYIN" telefona zarar verirsiniz..iyice kuruduktan sonra açın... :-)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

cobanoglu-24

cobanoglu-24

Üye
Güzel bir bilgi ama eskiden samsung sürgülü bi telefon warda suya düştü
saç kurutma makinesiyle kuruttuk 4 gün sonra düzeldi.

----------Eklendi @ 00:40:23 ---------- Yazıldı @ 00:40:02 ----------

Güzel bir bilgi ama eskiden samsung sürgülü bi telefon wardı suya düştü
saç kurutma makinesiyle kuruttuk 4 gün sonra düzeldi.

DOKTOR 7

DOKTOR 7

Üye
Güzel paylaşım

Masha

Masha

Üye
Pirincin faydalarına bak nereye kadar uzanıyor :)

ahmetbnc

ahmetbnc

Üye
.. ben yeni aldigim 6303classic telimi şortumun cebinde unutmuşum...neyse telefonla 5 dk falan yüzdükten sonra aklıma geldi....hemen havuzdan çıktım....telin bataryasını çıkarttım..telefonu güneşe koydum...eve gittim şaç kurutma makinası ile kuruttum...2 gün bataryayı takmadım...sonunda taktım ve telefon çalıştı...neyse bi ohh çektim...ama telin şebeke gitti oda 3-4 gün sonra düzeldi...yani benden size öneri eğer teliniz suya düşerse "SAKIN BATARYAYI TAKIP AÇMAYA ÇALIŞMAYIN" telefona zarar verirsiniz..iyice kuruduktan sonra açın... :-)

:good::good::good::good::good::good:

cetvel111

cetvel111

Üye
benim ufaklıkta 5800'ını tuvalete düşürmüş.bu yöntemi bildiğim için (telsiz telefonuda akvaryuma düşürmüştük işe yaramıştı) dünden beri pirinçte bekletiyorum bakalım ne olacak.çalışsa bile nasıl kullandırıcam hijyenik olarak bilemiyorum.

Üst Alt