Cep Telefonunuz Suya Mı Düştü ? "Eyvah!" Demeden Önce Bu Yazıyı Okuyun !..

Sponsorlu Bağlantılar

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
eline sağlık emeğe saygı

miss necla

miss necla

Üye
telefonum küwet e düştü :( ilk önce bataryayı çıkarıp yıkadım kuruttum.. 2 dakka uzaktan kurutma makinasına tuttum telefonu.. acaba telefon we batarya bozulmuşmudur ya da suya düşen batarya bozulur mu acil cewap lütfen :( bilen warsa cewaplasın :(

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
telefonum küwet e düştü :( ilk önce bataryayı çıkarıp yıkadım kuruttum.. 2 dakka uzaktan kurutma makinasına tuttum telefonu.. acaba telefon we batarya bozulmuşmudur ya da suya düşen batarya bozulur mu acil cewap lütfen :( bilen warsa cewaplasın :(
İçi pirinç dolu kavanozda sabaha kadar bekletmeyi dene bakalım...

miss necla

miss necla

Üye
ewet koydum şimdi denicem.. teşekkür ederim..

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
:maxicep:
Önemli değil. Umarım telefonun bozulmaz.
:maxicep:

miss necla

miss necla

Üye
inş..

--------------- Ekleme ---------------

bu uyguamayla telefonm düzeldi.. teşekkürler :)

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
ben denize düşürdüm 3310 malesef diriltemedim

Progressivity

Progressivity

Üye
tuzlu su oksitlenmenin kralını yapıyor denize düşürürseniz telefonun kurtulma şansı normalden çok daha az oluyor ayrıca
telefonu suya düşürdüğümüzde daha sonra alıp hemen bozuldu mu diye telefonu açmamak gerekiyomuş bu kısa devre yaptırıyo cihaza bataryada telefona gidiyo böylelikle pirinç olayını öğrendiğimde iyi oldu umarım böyle bir olay başıma gelmez ama gelirse direk pirinç çuvalına koyarım teli :D

umitli

Üye
iyi fikir ,paylaşım için teşekkürler.;)

atakax

atakax

Üye
vayy ilginç yöntem ben eski bir telefonumla denize girmiştim cameralı telefonların ilk çıktığı zamanlar bendede cameralı vardı çok üzülmüştüm ama çalışmadı :S

emre_26_1999

emre_26_1999

Üye
of... süper bir fikir benim kuzenin abisi i phoneyi düşürmüştü bunu denedik bu bilgiyi biliyordum o zmnlar işte baktık tel çalışı harika :yuru

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
:nargile:

şevvalite

Üye
ben telefonu fön makinasıyla güzelce kuruttum. bataryayı takıp telefonu açtım bi süre sonra titreşimde gibi telefon titremeye başladı. hemen telefonu kapatıp bataryayı çıkardım. bir süre sonra bataryayı taktığımda da titremeye devam ediyordu. ne olmus olabilir, bir fikri olan varsa bana yardımcı olabilir mi lütfen?!

konyarapp

Üye
benim arkadaşın telefonuda tuvalete düştü elini sokup aldı :D muslukta sabunlu suyla bi güzel yıkadı mis gibii :D sonra telefonu açtı telefonu 6233 xd walla gözlerimle görmesem inanmazdım

asgz

asgz

Üye
telefonun nemini o pirinçte aldırdıktan sonra pirinci yemeyin :)

nopeak

Üye
ohoooo ben bunu ne zamandır kullanıyorum ve her seferindede çalıştı.bendede blackberry 8700 vardı havuza düştü hemen çıkardım telefon çalışıyordu fakat tuşlar dopğru çalışmıyordu.Bende bir torba pirinçe koydum 2 saat sonra telefon çalıştı yeni birşey değil ben bunu 3 yıl önce yapıyordum.Sony Ericsson telefonumda....

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
ohoooo ben bunu ne zamandır kullanıyorum ve her seferindede çalıştı.bendede blackberry 8700 vardı havuza düştü hemen çıkardım telefon çalışıyordu fakat tuşlar dopğru çalışmıyordu.Bende bir torba pirinçe koydum 2 saat sonra telefon çalıştı yeni birşey değil ben bunu 3 yıl önce yapıyordum.Sony Ericsson telefonumda....
Konunun açılma tarihine bakmadan yorum yapmayınız :nono:

nazım44

nazım44

Üye
ilgınç

ülken

Üye
ya kardaşlar bnde geçen yaz başı yüzmeye gititm denize teli unutmuşum cebimde atladık denizde bi baktık telefon ıslandı yanımdaki mal arkdaşım dediki çıkarma dedi bataryayı yanar dedi bana bende malın aklına uydum çıkarmadım gittik telefoncuya dedi banaki nie çıkarmadın bataryayı bnde arki dediki çıkarma dedi yanar telefon dedi iyi hal etti dedi bana telefoncu başka bişe demedi aldım telefonu şimdi bu telefonu yenideen hayata döndöremyizmi kardeşler yeni batarya taksak hee yardımlar için şimditen tşk ediyorum bu arada telefon nokıa 6111

Üst Alt