Cep Telefonunuz Suya Mı Düştü ? "Eyvah!" Demeden Önce Bu Yazıyı Okuyun !..

Sponsorlu Bağlantılar

kefen55

Üye
telefonum sony ericson g705 denize düştü çıkardım aksama kdar kuruladım telefon açılmıyor devrelerin yanmasından korkuyorm smdi prinç dolu kavanozn içine kydm boşk kalmadı telefonun üstünü prnç ile doldrdum sonucu görmek için sabahı sabrsızlıkla beklilorum...

kaan7878

kaan7878

Üye
aga şahsen kendi telefonumda tuzlu denizde yüzme öğrtetmeye çalıştım ancak olmadı ama telefonu sadece bataryasını çıkartıp içindeki suların tamamen boşalana kadar sallamak yeterli oluyo 1 gün bekledikten sonra gayet de güzle çalıştı telefonum ama ekranın üstünde hala tuz kalıntıları var

thismiracle

Üye
:S SAHİLDEYKEN TELEFONUMU KARDEŞİME WERMİŞTİM CEBİNE KOYMUŞ UNUTMUŞ, SONRA AYAKLARINI SOKARKEN DENGESİNİ KAYBETTİ BELDEN AŞAĞIYA DENİZE GİRDİ .. SONRADAN FARKETTİĞİMMİZDE FLAŞI PATLIYORDU KENDİLİĞİNDEN GÜNEŞE KOYDUK AMA 3 GÜN OLDU AÇILMADI HALA :s OKSİTLENMİŞ OLABİLİR Mİ BİR DAHA AÇILMAMAK ÜZERE. YOKSA SERVİSEMİ GÖTÜREYİM. BİLGİLENDİRİRSENİZ SEWİNİRİM:hmmm

abdül21800

abdül21800

Üye
3720 classic telefonun warsa hiç korkma ben telefon tozlanınca bile bile yıkıyorum:ehe

coloniex

coloniex

Üye
Bilgi süper.... Teli atıp denemsem mi acaba :D

samichh

Üye
arkadaslar benim de telefonuma su kacti, SE servisine verdim asya telekoma, yapamamislar, almaya gidecegim acaba baska tamirciler falan yapabilir mi sizce? daha yeni almistim 3 ay olmustu :( tavsiye edebileceginiz istanbul ici tamirci falan var mi yardim edin lutfen :((

remo212121

Üye
pirince parası yetmeyenler bulgur kullansın:aha::aha:

berkaynur

Üye
Ben denıze telefonlar gırdım cıkınca batarya ve sım kartı cıkartıp beklemeye koydum ama tatlı suya koymadım 2 gundurde denemedım telefonum dokunmatık ılk gırıp cıktıgımda calısmamıstı sımdı pırınce koyarsam bı ıse yarar mı veya neyapmamlazım acıl yardım ltfn

harbor2626

harbor2626

Üye
speRmiş :D

--------------- Ekleme ---------------

tabi içinde oLcaK aga ayrı ayrıda oLur ama yani mantıKLı oL biraz :D

--------------- Ekleme ---------------

at at nası olSa çin maLıdır :P

sekinardi

sekinardi

Üye
helal olsun valla adama. Arkadasımında düştü söliyim bunları yapsın :):)

cres557

cres557

Üye
pratik zeka sağolasın;)

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
vay be adam süper düşünmüş ama akıllı bi yöntem helal adama..

omerkardesler

omerkardesler

Üye
Çok Güzel Bir yöntem Ben daha önce düşürdüm ama telefonuma hiç bişey olmamıştı...

s3Fo

Üye
2 kere düşürdüm ikisinde de başarılı sonuçlar aldım teşekkürler

mardok

mardok

Üye
güzel bir bilgi bende arkadaşımdan duymuştum

asigsasi

asigsasi

Üye
Yazarın dediğini yaptık ve başarılı sonucu aldık kesinlikle işe yapıyor biraz sabretmek yeterli oluyor bilgi için sağol

486cihan

Üye
arkadşlar bu olay doğrudur ben yatta çalışıyorken 5800 ımla denize düştüm bana gülenler 1 gün sonra jet ski ile düştüler ve cepleri yanındaydı. Abilerimden biri benım cihazım içinde demişti ama ben acelecilik yaptım ve cihazım haya dönmedi onun cihazı ise hiç fönle kurutmadığımız halde 2 gün sonra çalışmaya basladı.:) hayat işte

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
güzel bi yöntemmiş helal olsun

dehri91

dehri91

Üye
iyi fikir bir gün düşerse denerim :D

Üst Alt