cep telefonundan girilebilir en güzel siteler

Sponsorlu Bağlantılar

theplayer5800

Üye
    Konu Sahibi
cep telefonundan girilebilir en güzel siteler
kendi bildiklerim: tubezen.mobi youtube vidiolarını programsız bir şekilde indirmeye yarar.videoyu ordan aratıp mp3,mp4 ve 3gp formatında indirebilirsiniz. müzik.zini.tk(alıntıdır):fizy benzeri cepten indirmeden dinleyebilirsiniz. tvarsivi.com(alıntıdır):tv'de yayınlanan dizilerin yarım saat sonra izlenebildiği çok güzel bir site.ayrıca filmleride seyredebilirsiniz- facebook için alternatif program:snaptu sadece facebook değil picasa gibi sitelerede rahatca erişilen çok güzel bir program facebookda ki videoların linkinide analiz ediyor tıklayınca indirebiliyorsunuz yani facebooktaki videoları c ssvvfebimize indirmeye yarıyor.

----------Eklendi @ 23:06:17 ---------- Yazıldı @ 23:04:36 ----------

sizde kendi bildiklerinizi yazarsanız eminim yararlı bir konu olucaktır cepten yazdığım için bazı harfler araya kaynaşmış olabilir yöneticiler düzeltir inşallah

theplayer5800

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

'Patron

'Patron

Üye
ee napak kanka inanakmı.

theplayer5800

Üye
    Konu Sahibi
inanak mı? Derken? .s

----------Eklendi @ 13:39:52 ---------- Yazıldı @ 11:43:44 ----------

mobile9'u unuttum telefonunuzun modelini girip software bölümünden istediğiniz oyunu progrmı bulabilirsiniz java software bölümündekiler ise tam ekran değil ama bzzıları hem dokunmatik hemde küçük boyutlu is uygulama ayarlarına girip süit ayarlarından ekran üstü klavyeyi kapatabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Lord_oF_Dark
'Patron

'Patron

Üye
inanak mı? Derken? .s

----------Eklendi @ 13:39:52 ---------- Yazıldı @ 11:43:44 ----------

mobile9'u unuttum telefonunuzun modelini girip software bölümünden istediğiniz oyunu progrmı bulabilirsiniz java software bölümündekiler ise tam ekran değil ama bzzıları hem dokunmatik hemde küçük boyutlu is uygulama ayarlarına girip süit ayarlarından ekran üstü klavyeyi kapatabilirsiniz
Bu sitenın %80i mobile9u bilir.

SilentOne

SilentOne

Üye
bır kaçta bnde bliymda xxx sıteleri yazarsam banlanırm

memo318

Üye
msj at bana .D

umutyolculuk

umutyolculuk

Üye
eyvallah kardeş o youtube sitesi işime yaradı sağol

ali.oren

ali.oren

Üye
m.vuclip.com istediğin videoyu indir yada izle.

finike_ru

finike_ru

Üye
bu sitede super kaliteli. Telefonunu algılıyor. Ben begendim dogrusu
wapday.com/

ahmetc503

programsız ve ayrı bir sitesiz yotube videosu indirme normal telefonun youtube sine girip bi video açın videonun alt tarafında switch standart video player gibisinden bişiler yazıyo ona tıklayın real player le açıyo sonra video yu izledikten sonra veya başında yüklenecek yeri soruyo istediğinizi seçin tel veya kart sonra indirmeye bşlıyo bi teşekkürü çok görmeyelim

• Beğen
Tepkiler: Lord_oF_Dark
'Patron

'Patron

Üye
programsız ve ayrı bir sitesiz yotube videosu indirme normal telefonun youtube sine girip bi video açın videonun alt tarafında switch standart video player gibisinden bişiler yazıyo ona tıklayın real player le açıyo sonra video yu izledikten sonra veya başında yüklenecek yeri soruyo istediğinizi seçin tel veya kart sonra indirmeye bşlıyo bi teşekkürü çok görmeyelim
:D teşekkuru eklemesen olmaz :D

'Patron

'Patron

Üye
Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
yaa sağolda adresleri tam vermemişsin tam olarak açıklama yapmamışsın bilmeyenler var beceremez ve tam olarak açıklayıcı şekilde yazarsan güzel olur

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
Benim sitem girin
1
2
3

brutalhacker

brutalhacker

Üye
Teşekkürler .. :good:

cobanoglu-24

cobanoglu-24

Üye
​​​Buda benim sitem.
Önerileriniz istekleriniz ve yorumlarınızı bekliyorum.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
oyun uygulama için =>MaxiCep.Com - Mobil Teknoloji Forumu (mobile site)
Müzik indirmek için => mp3cep.com
Hem video hem müzik indirmek için => tubidy.mobi
Video izlemek için => m.youtube.com
Tv izlemek için => m.canlitv.com
Film indirmek için => fullfilm.mobi

Üst Alt