Cep Telefonu [Tavsiyeler]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erisya

Üye
    Konu Sahibi
Cep Telefonu [Tavsiyeler]
Arkadaşlar Öncelikle konunun yeri burası değilse kusura bakmayın taşırsanız sevinirim

Arkadaşlar Kamerasız ama Aklınıza gelebilecek bütün özellikleri olan bir telefon arıyorum
Fiyat önemli değil
Kamera istemiyorum o kadar
Tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum

Kingmortall

Kingmortall

Üye
htc desire hd samsung galaxy s2 veya wawe 2 derim al bak keyifine bilgisayar gibi kullan hiç nokia n8 e falan girme htc veya samsung al

erisya

Üye
    Konu Sahibi
HTC düşünüyorum fakat diğer hattımı da kullanmak için Kamerasız olmak şartıyla tüm özellikleri olan bir telefon tavsiyesi istiyorum açıkçası
Ellerini yorduğun için zaman ayırdığın için tşekkür ediyorum

Kingmortall

Kingmortall

Üye
HTC düşünüyorum fakat diğer hattımı da kullanmak için Kamerasız olmak şartıyla tüm özellikleri olan bir telefon tavsiyesi istiyorum açıkçası
Ellerini yorduğun için zaman ayırdığın için tşekkür ediyorum

kamerasız tüm özellikli telefon bulamassın kardeş mutlaka kamera vardır olayın içinde bendn sana tavsiye hiç n8 e falan girme alacaksan ya htc desire hd samsung galaxy s2 veya wawe 2 al pişman olmassın

erisya

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın Ama Kamera Hariç ne kadar özellik varsa barındıran bir telefon olsun kafi :)
Elimde Iphone 4 var
Yedek Telefon niyetindeyim

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Haklısın Ama Kamera Hariç ne kadar özellik varsa barındıran bir telefon olsun kafi :)
Elimde Iphone 4 var
Yedek Telefon niyetindeyim
ozaman 5800 al biraz yavaş falan ama iyi idare eder

'Patron

'Patron

Üye
kardeş kamerasız ama çok özellikli bi telefon bulamassın açıkcası :) 5800 yavaş kasar. sony erıcsson tavsiye ederim. telefonları çok hızlı işlemcisi falan yüksek. menu girişi çıkış. jet bildiğin. ama onlarında 2 mp bile olsa kameraları çok kalıtelı. s.erıcssonun 2mp lik kamerasını nokianın 3 mpliğine değişirm açıkcası. kameraları çooook kaliteli.

erisya

Üye
    Konu Sahibi
tesekkur ediyorum hepinize kesinlikle kamerasız ve mümkün olduğunda bütün özellikleri olan telefon arıyorum

61semih

61semih

Üye
3310

• Beğen
Tepkiler: aatamann

erisya

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E51
Kamerasız modeli varmış araştırmalarıma göre
Fiyat aralığı nekadardır ?

ricardo45

ricardo45

Üye
acil değilse x1-01 daha gelmedi türkiyeye ama avrupada 34 eurodan satışa sunuldu,yüksek ses,mp3 çalar 1,5 ay bekleme süresi 16 saat konuşma süresi,bar tipi tam yedek telefon

LuckyDALT0N

LuckyDALT0N

Üye
Kamerasız üstün özellikli telefon bulamazsın şuanki piyasada

Kingmortall

Kingmortall

Üye

Captain

Üye
neden kamerasız ? :allalla:|-)

pRime.

pRime.

Üye
E52 tavsiye ederim.

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
:allalla:

• Beğen
Tepkiler: *İnci Sözlük*

erisya

Üye
    Konu Sahibi
acil değilse x1-01 daha gelmedi türkiyeye ama avrupada 34 eurodan satışa sunuldu,yüksek ses,mp3 çalar 1,5 ay bekleme süresi 16 saat konuşma süresi,bar tipi tam yedek telefon

Evet araştırdım fazla bir bilgi yok
Türkiye'ye ne zaman gelir ?

• Beğen
Tepkiler: *İnci Sözlük*
ricardo45

ricardo45

Üye
ne yalan söyliyim 2 ayı bulur diye düşünüyorum,ama tam yedek telefon bana göre.buraya geldiğinde 200tl olur orası ayrı konu tabi.bıktım bu vergilerden şişen elektronik cihaz fiyatlarından:angry::vur

dufy85

dufy85

Üye
bide şöyle birşey var kamerası ollmayan ve diğer özellikleri olan bi cihaz bulman zor. zaten kamera artık standart hale geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt