en fazla nokia 6230i kullandın sonra 1 sene C3 sonrada 7 yada 8 ay E72 kullandım. bu sene nisanın 6 sına 20 gün kullanılmış faturalı S4 aldım yazılım olarak gittiği yere kadar artık. bozulma durumu felan olnazsa inşallah da olmaz
Eskiden alıp satıyodum çünkü babamın ortak olduğu telefon bayisi vardı. Örneğin 1000 verdiysem normal fiyatı 1200 oluyodu ama 3 ay sonra 900e 950 ye satiyordum. Şuan önceki cihazim 4s ilk çıktığı gün aldım halen 0 gibi duruyor yaklaşık 4 sene. G2 yi de 2013 haziranda aldım. Yani benim 2-4 sene
Ben de bu soruyu cep telefonu satan esnafa sormuştum. Neden 2 bin TL ye aldığı telefonu 1 ay sonra geri versin diye..
O da "Abi piyasada o kadar çok manyak var ki" diye yanıtlamıştı.
tanıdık telefoncu arkadaşım var oda bana şöyle anlatmıştı , insanlar turkcell avea vodafone evkur ve bunun gibi taksitle telefon alınan yerlerden 24-36 aya kadar taksit yapıp nakite satıyolarmış mesela telefon 36 ay boyunca 4000tl ye geliyoken adam 1500-2000 arası rakamlara satıyor eline nakit para geçicek diye birton masrafa giriyor o manyaklarda bunlar oluyor
tanıdık telefoncu arkadaşım var oda bana şöyle anlatmıştı , insanlar turkcell avea vodafone evkur ve bunun gibi taksitle telefon alınan yerlerden 24-36 aya kadar taksit yapıp nakite satıyolarmış mesela telefon 36 ay boyunca 4000tl ye geliyoken adam 1500-2000 arası rakamlara satıyor eline nakit para geçicek diye birton masrafa giriyor o manyaklarda bunlar oluyor
Bazı anlarda tep veriyorum, ama saglikli dusundugum zamanlarda da norma diyorum.
İnsan olan her yerde başlangıç noktası ile bitiş noktası arasında yer alan her çizgide insan davranışının olmasını normal görüyorum.
Oyuncak gibi düşünün.
Erkeklerin oyuncağı sadece araba idi. Şimdi cep telefonu da buna eklenmiş oldu.