esmeran3
Üye
abi bana neden böyle manzaralar denk gelmiyor yabir kaç önceden kalma fotoğraf paylaşayım istedim alttaki memleketimden bir kare

abi bana neden böyle manzaralar denk gelmiyor yabir kaç önceden kalma fotoğraf paylaşayım istedim alttaki memleketimden bir kare

abi bana neden böyle manzaralar denk gelmiyor ya![]()

Basit gibi görünen ortamlardan çok kaliteli kareler cıkabiliyor bazen gözlemlemek lazım bir fotoğraf var komppakt makina ile çekme arkadaşlar alınmasa paylaşmak isterim![]()

500tl daha ekliyebilirsen canon 650d ler var veya 600d ler iyi bence diğer markadalar hakkında pek bilgim yokAlacam abi bu sefer 1600 liralık bişey alıcam ne alıyım önerin var mı ?
500tl daha ekliyebilirsen canon 650d ler var veya 600d ler iyi bence diğer markadalar hakkında pek bilgim yok
Bakalım güzel bişi alıcamAlacam abi bu sefer 1600 liralık bişey alıcam ne alıyım önerin var mı ?
bu arada hazır aklıma gelmişken size bir soru sorayım bu gece full karanlıkta çekimlerde flash kapalı iken vidyo çekimlerinde sorun olmuyor meseal bir sokak lambasının yanına gidince arada ekranda ışık yüzünden ekran bir değişik oluyor bozuk tvlerde olurya hani görüntü yukarı aşagı gibi ancak aynı ortamda fotografta o kadar sorun olmuyor ilk olarak bu sorun sadece sokak lambalarında oluyor galiba bunun nedeni nedir acaba anlık olarak yanıp sönmesini adlıgıladıgı için dogal olarakta onu görüntü kısmınamı aktarıyor diğer ortamda da tam demedim ancak bir çok kez vidyo çektiim sorun olmuyordu tekrar deniyecegim bir ara vidyo yine nesede fotografta niye yapabilir bu arada flash açınca sorun çözülüyor600D ile 650D arasında işlemci farkı + dokunmatik ekran daha bir çok özellik farkı var 600D de olabilir daha ekonomik yanlız body olarak almanı tavsiye eder yanına 2. el 17-50 f/2.8 tamron lens aldınmı sana yeterli gelecektir lens ileri düzeyde iyi bu ikisini o bütceyle alabileceğinizi sanıyorum. Hata yapıp kit lenslerle almayın 18-55 / 55-200 gibi
Edirne'den sevgilerimle. Selimiye Camii