Cep Telefonu Fotoğrafçılığı

Sponsorlu Bağlantılar

doqukans2

doqukans2

Üye
ya harika kameralarınız var harika çekiyosunuz hepinizde :) hepinizi tebrik ederim ayrı ayrı

• Beğen
Tepkiler: Nextman

mimaran

mimaran

Üye

Bunlarda benden iphone 5 ile çektim.

• Beğen
Tepkiler: boran9999
boran9999

boran9999

Üye
ya harika kameralarınız var harika çekiyosunuz hepinizde :) hepinizi tebrik ederim ayrı ayrı

İnanın bana kameranın etkisi % 40 ı geçmez daha çok sevmekle ilgili Yoksa vasat bir kamerası olan cihaz fazlasıyla yeter bu işler için. Beğendiğinize sevindim. Selamlar

• Beğen
Tepkiler: doqukans2, Nextman ve OttomaN TigeR
mimaran

mimaran

Üye

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Boran abi fotoğraf hakkında senden yorum bekliyorum. :tebessüm: @boran9999

• Beğen
Tepkiler: boran9999, Nextman ve 4MaGuS
4MaGuS

4MaGuS

Üye
L920 gece 23 civarı bursa ırgandı köprüsü dünyadaki ilk çarşılı köprü resmi

karşıdaki masalara bakmaya çalışın geceleyin yakalaması bence güzel bir şey net birde

yorumlarınızı bekliyorum resimler çekilirsen camera ayarlarında oynama yapılmıştır biraz

• Beğen
Tepkiler: boran9999 ve OttomaN TigeR
boran9999

boran9999

Üye

Boran abi fotoğraf hakkında senden yorum bekliyorum. :tebessüm: @boran9999

Sevgili Gökçen alan sıkışık olduğundan ilk bakışta karışık gibi görünsede asıl bu kareye damga vuran yaratıcılığınız olmuş. İşte benimde hep isteyip ama bir türlü yakalayamadığım bir kare. Tebrik ediyorum. Selamlar

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Nextman
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Sevgili Gökçen alan sıkışık olduğundan ilk bakışta karışık gibi görünse de asıl bu kareye damga vuran yaratıcılığınız olmuş. İşte benimde hep isteyip ama bir türlü yakalayamadığım bir kare. Tebrik ediyorum. Selamlar

Değerli yorumunuz ve beğeniniz için çok çok teşekkürler abi, saygılar. :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: boran9999 ve Nextman
boran9999

boran9999

Üye
L920 gece 23 civarı bursa ırgandı köprüsü dünyadaki ilk çarşılı köprü resmi

karşıdaki masalara bakmaya çalışın geceleyin yakalaması bence güzel bir şey net birde

yorumlarınızı bekliyorum resimler çekilirsen camera ayarlarında oynama yapılmıştır biraz

Sevgili aydın ilk fotoğra çok hoş olmuş pozlamanız ve 800 iso ya rağmen sanki tripotla çekilmişcesine tertemiz pırıl pırıl kadrajınıza biraz daha dikkat ederseniz mükemmel olur. Tebrikler Selamlar
Değerli yorumunuz ve beğeniniz için çok çok teşekkürler abi, saygılar. :tebessüm:

Bu carl zeiss i bazen çok kıskanıyorum :) Mükemmele yakın kontraks:alkis

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve 4MaGuS
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Sevgili aydın ilk fotoğra çok hoş olmuş pozlamanız ve 800 iso ya rağmen sanki tripotla çekilmişcesine tertemiz pırıl pırıl kadrajınıza biraz daha dikkat ederseniz mükemmel olur. Tebrikler Selamlar

Bu carl zeiss i bazen çok kıskanıyorum :) Mükemmele yakın kontraks:alkis
abi bence sende bir lumia 1020 falan al hem carl zeiss denemiş olursun arada wp yide tanırsın :)bu arada kadraja biraz daha dikkat et derken tam olarak neyden detaya biraz girerseniz ona özen göstermeye çalışırım bilgilendirmeler için teşekkürler

Son düzenleme:
boran9999

boran9999

Üye
abi bence sende bir lumia 1020 falan al bence hem carl zeiss denemiş olursun arada wp yide tanırsın :)bu arada kadraja biraz daha dikkat et derken tam olarak neyden detaya biraz girerseniz ona özen göstermeye çalışırım bilgilendirmeler için teşekkürler

Çekim yaparken ekran üzerinde fotoğraflayacağımız manzara yada obje kısaca kadraj :) Özellikle simetrisine dikkat etmek lazım sagdan sola yukarıdan aşayıya 3 e böl ekranı manzara çekiyorsak 3/1 ine yerleştir ufuk çizgisini portre çekiyorsak mutlaka ortaya değilde 3/1 ine yerleştir modeli neyi görüntülemek istiyorsak mutlaka ilk baktığımızda istediğimiz neste dikkatleri üzerine çeksin.

Edit: Bundan yaklaşık 4 yıl önce idi sanırım N97 kullandım inanılmaz başarılı camerası vardı. Neden olmasın alırız bir tane nokia düşeriz yollara :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Çekim yaparken ekran üzerinde fotoğraflayacağımız manzara yada obje kısaca kadraj :) Özellikle simetrisine dikkat etmek lazım sagdan sola yukarıdan aşayıya 3 e böl ekranı manzara çekiyorsak 3/1 ine yerleştir ufuk çizgisini portre çekiyorsak mutlaka ortaya değilde 3/1 ine yerleştir modeli neyi görüntülemek istiyorsak mutlaka ilk baktığımızda istediğimiz neste dikkatleri üzerine çeksin.

Edit: Bundan yaklaşık 4 yıl önce idi sanırım N97 kullandım inanılmaz başarılı camerası vardı. Neden olmasın alırız bir tane nokia düşeriz yollara :)
kısaca biraz daha kadrajı geniş al diyebilirmiyiz istediğimiz kısım ekranın 3te1 i olsun ancak bu zamanda biraz uzak kalmış olamzmı yanlışmı anladım acaba

• Beğen
Türe

Türe

Üye
Gürültüyü ben arttırdım cihazdan kaynaklı değil.

• Beğen
Tepkiler: Invoke, Nextman ve boran9999
Artles

Artles

Üye
Buyrun buda benden olsun aylar önce çekmiştim maksat konuya renk katmak ^^

Cihaz : Note 2

• Beğen
Tepkiler: signor ramon, kingleng123, OttomaN TigeR ve 3 diğerleri
huseyinkeske

huseyinkeske

Üye