ya harika kameralarınız var harika çekiyosunuz hepinizdehepinizi tebrik ederim ayrı ayrı
10 numara olmuş çok güzelSüleymaniye camii üzerinden G2 gözünden gün batımı;

Boran abi fotoğraf hakkında senden yorum bekliyorum.@boran9999
Sevgili Gökçen alan sıkışık olduğundan ilk bakışta karışık gibi görünse de asıl bu kareye damga vuran yaratıcılığınız olmuş. İşte benimde hep isteyip ama bir türlü yakalayamadığım bir kare. Tebrik ediyorum. Selamlar

L920 gece 23 civarı bursa ırgandı köprüsü dünyadaki ilk çarşılı köprü resmi
karşıdaki masalara bakmaya çalışın geceleyin yakalaması bence güzel bir şey net birde
yorumlarınızı bekliyorum resimler çekilirsen camera ayarlarında oynama yapılmıştır biraz
Değerli yorumunuz ve beğeniniz için çok çok teşekkürler abi, saygılar.![]()
Mükemmele yakın kontraks
abi bence sende bir lumia 1020 falan al hem carl zeiss denemiş olursun arada wp yide tanırsınSevgili aydın ilk fotoğra çok hoş olmuş pozlamanız ve 800 iso ya rağmen sanki tripotla çekilmişcesine tertemiz pırıl pırıl kadrajınıza biraz daha dikkat ederseniz mükemmel olur. Tebrikler Selamlar
Bu carl zeiss i bazen çok kıskanıyorumMükemmele yakın kontraks
![]()
bu arada kadraja biraz daha dikkat et derken tam olarak neyden detaya biraz girerseniz ona özen göstermeye çalışırım bilgilendirmeler için teşekkürlerabi bence sende bir lumia 1020 falan al bence hem carl zeiss denemiş olursun arada wp yide tanırsınbu arada kadraja biraz daha dikkat et derken tam olarak neyden detaya biraz girerseniz ona özen göstermeye çalışırım bilgilendirmeler için teşekkürler
Özellikle simetrisine dikkat etmek lazım sagdan sola yukarıdan aşayıya 3 e böl ekranı manzara çekiyorsak 3/1 ine yerleştir ufuk çizgisini portre çekiyorsak mutlaka ortaya değilde 3/1 ine yerleştir modeli neyi görüntülemek istiyorsak mutlaka ilk baktığımızda istediğimiz neste dikkatleri üzerine çeksin.
kısaca biraz daha kadrajı geniş al diyebilirmiyiz istediğimiz kısım ekranın 3te1 i olsun ancak bu zamanda biraz uzak kalmış olamzmı yanlışmı anladım acabaÇekim yaparken ekran üzerinde fotoğraflayacağımız manzara yada obje kısaca kadrajÖzellikle simetrisine dikkat etmek lazım sagdan sola yukarıdan aşayıya 3 e böl ekranı manzara çekiyorsak 3/1 ine yerleştir ufuk çizgisini portre çekiyorsak mutlaka ortaya değilde 3/1 ine yerleştir modeli neyi görüntülemek istiyorsak mutlaka ilk baktığımızda istediğimiz neste dikkatleri üzerine çeksin.
Edit: Bundan yaklaşık 4 yıl önce idi sanırım N97 kullandım inanılmaz başarılı camerası vardı. Neden olmasın alırız bir tane nokia düşeriz yollara![]()
Gürültüyü ben arttırdım cihazdan kaynaklı değil.
Super olmuş noise uygulaması başka bir hava katmış fotoğrafa tebrik ederim. Selamlar