çerez yerken gördüm elimde de bilyeler vardı aklıma bu geldiXperia neo V
Ankarda sürekli yağsa paylaşacaktım abi ama sadece 1 gece yağdı![]()
inş. 3-4 gün sonra tekrar gidecem o zaman çeker paylaşırım.Dün sabah 06:45 de kayseriye gittim havada bol bol fotoğraf çektim ama maalesef telefonla fotoğraf çekmek aklıma gelmedi akşam dönüşte ise 19:30 uçağıyla döndüğümden karanlıktıinş. 3-4 gün sonra tekrar gidecem o zaman çeker paylaşırım.

paylaş abi bekliyorum paylaşımlarını takip ediyorum![]()

Yaklaşık 110 GB kendi çektiğim fotoğraflar var boyuttan anlaşılacağı gibi fotoğraf çekmeyi çok seviyorum bunların içinde 10'larca farklı cihaz var asıl aşkım olan Canon 5D Mark III - 24-70 f/2.8 L / 70-200 f/2.8 L ve 10-22 mi Kazakistan Astanada çaldırdım bu beni bu işten oldukca soğuttu yavaş yavaş kendime geliyorum![]()
bendede bi s4 var bide nikon d3100
doğaya hiç açılamadım
çok yer gezdim babam sağıolsuno makineyi nerden aldınız acaba bende çok aradım süper bir fotograf makinesi ya bana bir link verirseniz sevinirim bu arada onunla çekilen bir çok vidyo izlememe rahmen bir kaç resim paylaşırsanızda sevinirim burada olmasada özelden konuşabiliriz bu arada bende 14gb daha önceden n73 vardı doğal olarak boyutlar küçük yeni telefon aldım 4 ay olduYaklaşık 110 GB kendi çektiğim fotoğraflar var boyuttan anlaşılacağı gibi fotoğraf çekmeyi çok seviyorum bunların içinde 10'larca farklı cihaz var asıl aşkım olan Canon 5D Mark III - 24-70 f/2.8 L / 70-200 f/2.8 L ve 10-22 mi Kazakistan Astanada çaldırdım bu beni bu işten oldukca soğuttu yavaş yavaş kendime geliyorum![]()
Yaklaşık 110 GB kendi çektiğim fotoğraflar var boyuttan anlaşılacağı gibi fotoğraf çekmeyi çok seviyorum bunların içinde 10'larca farklı cihaz var asıl aşkım olan Canon 5D Mark III - 24-70 f/2.8 L / 70-200 f/2.8 L ve 10-22 mi Kazakistan Astanada çaldırdım bu beni bu işten oldukca soğuttu yavaş yavaş kendime geliyorum![]()

o makineyi nerden aldınız acaba bende çok aradım süper bir fotograf makinesi ya bana bir link verirseniz sevinirim bu arada onunla çekilen bir çok vidyo izlememe rahmen bir kaç resim paylaşırsanızda sevinirim burada olmasada özelden konuşabiliriz bu arada bende 14gb daha önceden n73 vardı doğal olarak boyutlar küçük yeni telefon aldım 4 ay oldu

kimse söyle böyle kameram var demesinbunu gördükten snra
o ne yahu 
bunu alıp uzayı çekmek lazım kalite bozulmadan çeker sanarımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kimse söyle böyle kameram var demesinbunu gördükten snra
bunu alıp uzayı çekmek lazım kalite bozulmadan çeker sanarım
Renk düzenlemesini telefonda olan bir yazılımla yaptım
Bu da çoooook eskilerden N95 8 Gb'ım ile çekmiş olduğum bir fotoğraf 

geçmiş olsun hayırlısı tekrar alırsın bu gidişle ben o kadar pahalı oldugunu düşünmüyordum hiç ama epey masraflı bir cihaz o cihazı al herşeyi çekersiniz sanarım sorun çıkmadan hiçAma maalesef bundan yaklaşık 5 ay önce Kazakistan Astanada çaldırdım bütün ekipmanı sadece Kit olarak aldığım 24-105 i kullanmıyordum yanımda değildi o kurtuldu bende idarelik olarak 650D aldım bir süre kullanırım ama kolay kolay parayı denkleştiremem ama FF olarak 6D düşünüyorum mark III den oldukca hesaplı yurt dışı fiyatı body olarak 1500$ kadar![]()
Nokia N8-00, Elektrik kesintisinin verdiği can sıkıntısının yansımasıRenk düzenlemesini telefonda olan bir yazılımla yaptım
Nokia N8-00, Elektrik kesintisinin verdiği can sıkıntısının yansıması 2Bu da çoooook eskilerden N95 8 Gb'ım ile çekmiş olduğum bir fotoğraf
bu da N95 8 Gb'ımla çekmiş olduğum başka bir fotoğraf
Nokia N8 ile devammm
geçmiş olsun hayırlısı tekrar alırsın bu gidişle sen ben o kadar pahalı oldugunu düşünmüyordum hiç ama epey masraflı bir cihaz o cihazı al herşeyi çekersiniz sanarım sorun çıkmadan hiç
Bildiğiniz gibi Kroplu makinalar cok dar kalıyor mark III benim için artık bir hayal ama 6d Almayı düşünüyorum 24-105 im var birde 50mm f1.4 alırsam tamamdır kısmet bakalım saglıcakla kalın.biraz uzadı ama neyse fotografla ilgili olunca paylaşınca sıkıntı olucağını düşünmüyorum bu arada siz gece çekimi yapmak içinmi alıyorsunuz 50mm lensi gündüz için f2,5 civarı almak daha mantıklı değilmi hatta bu değer dahada arttırılabilir. bu arada niye 6d mesela 70d modelleride var bunuda biraz açarsanız iyi olur diye düşünüyorum benim hoşuma 70d ler gidiyor ilerde alabilirim tabiki o zamanda kadar yeni modeller çıkar orası ayrı bir şey bu arada bir önceki sayfada uçakta bir resim çekmişsiniz genelde uçakta telefon kullanımı yasak bilinir yanlışmı düşünüyorum acaba bu arada lg ile çektiğiniz resimlerde parlaklığı yükseğe alıp çekiyorsunuz sanarım resimler normalden biraz daha parlak giib net ancak yaklaştırıncı doğal olarak bozuluyorKontrakslar super carl zeiss ayrıcalığı Tebrikler
Bodyde fiyatlar son zamanlarda bayağı aşağı geldi ama bu seferde lensler uçtu. Birde fotoğraf çekmek oldukca ileri düzeyde bilgi istiyor herkes maalesef fotoğraf çekemiyor siz Lumia 920 ile oldukca ileri düzeyde fotoğraflar çekiyorken bir başka arkadaş bunun kamerası yaramaz çok puslu çekiyor diyebiliyor. Tamamıyla bilgi ışık +doğru zamanlama işi bu alt yapıyı oluşturmaksa kişiye göre zaman alabilir. Bu aşk işiBildiğiniz gibi Kroplu makinalar cok dar kalıyor mark III benim için artık bir hayal ama 6d Almayı düşünüyorum 24-105 im var birde 50mm f1.4 alırsam tamamdır kısmet bakalım saglıcakla kalın.