Cep Telefonu Fotoğrafçılığı

Sponsorlu Bağlantılar

boran9999

boran9999

Üye
abi bana neden böyle manzaralar denk gelmiyor ya :(

Basit gibi görünen ortamlardan çok kaliteli kareler cıkabiliyor bazen gözlemlemek lazım bir fotoğraf var komppakt makina ile çekme arkadaşlar alınmasa paylaşmak isterim :)

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
Basit gibi görünen ortamlardan çok kaliteli kareler cıkabiliyor bazen gözlemlemek lazım bir fotoğraf var komppakt makina ile çekme arkadaşlar alınmasa paylaşmak isterim :)

Abi kötü haberim var babam NİKONumu satmış bugün ya :(
Herneyse abi burda telefonya belki uygun olmaz ama bitane paylaşabilirsin

boran9999

boran9999

Üye
hayırlısı

• Beğen
Tepkiler: Mayk29 ve esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
Alacam abi bu sefer 1600 liralık bişey alıcam ne alıyım önerin var mı ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
500tl daha ekliyebilirsen canon 650d ler var veya 600d ler iyi bence diğer markadalar hakkında pek bilgim yok

• Beğen
Tepkiler: boran9999
esmeran3

esmeran3

Üye
500tl daha ekliyebilirsen canon 650d ler var veya 600d ler iyi bence diğer markadalar hakkında pek bilgim yok

Teşekkür ederim kardeşim yorumun için :) Bakalım güzel bişi alıcam

boran9999

boran9999

Üye

600D ile 650D arasında işlemci farkı + dokunmatik ekran daha bir çok özellik farkı var 600D de olabilir daha ekonomik yanlız body olarak almanı tavsiye eder yanına 2. el 17-50 f/2.8 tamron lens aldınmı sana yeterli gelecektir lens ileri düzeyde iyi bu ikisini o bütceyle alabileceğinizi sanıyorum. Hata yapıp kit lenslerle almayın 18-55 / 55-200 gibi

4MaGuS

4MaGuS

Üye
600D ile 650D arasında işlemci farkı + dokunmatik ekran daha bir çok özellik farkı var 600D de olabilir daha ekonomik yanlız body olarak almanı tavsiye eder yanına 2. el 17-50 f/2.8 tamron lens aldınmı sana yeterli gelecektir lens ileri düzeyde iyi bu ikisini o bütceyle alabileceğinizi sanıyorum. Hata yapıp kit lenslerle almayın 18-55 / 55-200 gibi
bu arada hazır aklıma gelmişken size bir soru sorayım bu gece full karanlıkta çekimlerde flash kapalı iken vidyo çekimlerinde sorun olmuyor meseal bir sokak lambasının yanına gidince arada ekranda ışık yüzünden ekran bir değişik oluyor bozuk tvlerde olurya hani görüntü yukarı aşagı gibi ancak aynı ortamda fotografta o kadar sorun olmuyor ilk olarak bu sorun sadece sokak lambalarında oluyor galiba bunun nedeni nedir acaba anlık olarak yanıp sönmesini adlıgıladıgı için dogal olarakta onu görüntü kısmınamı aktarıyor diğer ortamda da tam demedim ancak bir çok kez vidyo çektiim sorun olmuyordu tekrar deniyecegim bir ara vidyo yine nesede fotografta niye yapabilir bu arada flash açınca sorun çözülüyor

messevim

messevim

Üye

• Beğen
Tepkiler: boran9999 ve esmeran3
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Edirne'den sevgilerimle. Selimiye Camii:)

• Beğen
Tepkiler: boran9999, keske22, Mayk29 ve 1 kişi daha
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

• Beğen
Tepkiler: boran9999, esmeran3 ve Mayk29
Sixee1905

Sixee1905

Üye
Trabzon . Ataturk köşkü önü

• Beğen