Cep Telefonu Alıcağım Araştırdım Ama Bulamadım ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ProFeteröl

Üye
    Konu Sahibi
Cep Telefonu Alıcağım Araştırdım Ama Bulamadım ...
Konun başlığındada belirtiğim gibi ceptelefonu alacağım . Fakat bulamadım almak istediğim telde istediğim özellikler:

-Wi-fi

-5 yada 3,2 mp kamera

-smby işltm sstemi yada wm (iyi bişi olsun işte )

-bide (hane su ıphone'de olan özellik warya iki parmakla fotoları yakınlastrıyo felan ondan :)) multitouch galiba..

param 650 750 civari

Yardım Edenlere Şimdiden Teşekkürler !!! :oke:

atakax

atakax

Üye
symbian işletim sistemine sahip multi touch lı telefon malesef şuanda yok :( ama 1-2 ay beklersen n8 çıkacak 1200 falan olacak fiyatı eğer ona gerek yok diyorsan 5800 al hem ucuz hem istediğin herşey var ama symbianı şahsen tavsiye etmiyorum yinede sen bilirsin

laveled

laveled

Üye
samsung wave dusune bilirsn ama uzerine birz eklemen gerekir.birde samsung wave symbian deil bada
bada gelişiyor

Neverex

Üye
Arkadaşım X6 yı bir incele derim.Symbian bir model ama harika bir telefon.Tavsiye ederim. :oke:

mkc_53

mkc_53

Üye
E75 - E72 olabilir

ProFeteröl

Üye
    Konu Sahibi
x6 ama ha onu anlmısım hada 5800 arlrnda krma ve mltı touch 'dan bi farkı yok . bu zmana kadar nokia kullanım biraz değişiklik arıyorum

Aklımdaki telefonda o samsung wave fiyat yüznden altrntifleri değerlendiriyorm.

5800 güzel telefon ama kızılay dağıtmış gibi herkezde var. Elden cıkarmaya kalksam cok kaybederimi.

Önerileriniz bnm için çok önemli hepinize teşekkürler.

Yeni Önerileri bekliyorumm

--------------- Ekleme ---------------

++++

Yrdm

Kingmortall

Kingmortall

Üye
sana n79 uygundur 5 mp kamera cmos sensörü carl zeiss tessarlı wlan var bence süper almanı tavsiye ederim

ProFeteröl

Üye
    Konu Sahibi
SONY ERİCSSON AİNO
nasıl bi telefon acaba ??? kulanmıs olan arkadaslar varsa yardım edebılırmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt