750 liranın altındaki en iyi cep telefonları!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
750 liranın altındaki en iyi cep telefonları!

Nokia E5

Profil: E72'nin mirasçısı, QWERTY klavyeli popüler iş telefonu.

Özellikleri: 2.4 inç dokunmatik ekran, 250MB dahili depolama, HSDPA, WiFi, 5MP kamera, microSD slotu, GPS.

İşletim sistemi: Symbian

Fiyatı: 500 TL

Nokia X3 - 02 Dokun - Yaz

Profil: Tek elinizle rahatlıkla kullanabileceğiniz dokunmatik ekranlı telefon, müzik çalabiliyor, temel işlevleri sunabiliyor.

Özellikleri: 2.4 inç dokunmatik ekran, 50MB dahili depolama, 5MP kamera, microSD slotu.

İşletim sistemi: Standart

Sony Ericsson Mix Walkman

Profil: Sony'nin Karaoke modlu Walkman cebi.

Özellikler: 3 inç dokunmatik ekran, Karaoke işlevli Walkman çalıcısı, WLAN, EDGE, 3.2 megapiksel kamera, microSD ile genişletilebilen bellek, Bluetooth, dört bant GSM.

Fiyatı: 417 TL

Huawei U8230

Profil: Piyasadaki ucuz Android'li telefonlardan. Performansı ise tartışılır.

Özellikleri: 3.5 inç ekran, 528Mhz ARM işlemci, HSDPA, WiFi, 3.15MP kamera, microSD slotu, GPS.

İşletim sistemi: Android 2.1

Fiyatı: 439 TL

Nokia C6-01

Profil: Nokia'nın orta seviye akıllı cebi C6-01 ile sosyal ağlarda neler olup bittiğini her an takip edebilirsiniz.

Özellikleri: 3.2 inç dokunmatik ekran, 680MHz işlemci, HSDPA, WiFi, 8MP kamera, microSD slotu, GPS.

Fiyatı: 630 TL

Samsung Galaxy Ace S5380i

Profil: Küçük boyutlu bu Android, avucunuzun içine sığıyor ve eğlenceyi parmaklarınızın ucuna getiriyor.

Özellikleri: 3.5 inç dokunmatik ekran, 800Mhz işlemci, HSDPA, WiFi, microSD slotu, GPS.

İşletim sistemi: Android 2.2

Fiyatı: 580 TL

Samsung S8530 Wave II 2GB

Profil: Samsung'un Bada işletim sistemiye çalışan yeni Wave'i, oldukça akıcı bir biçimde çalışıyor.

Özellikleri: 3.7 inç dokunmatik ekran, 1GHz işlemci, 2GB dahili depolama, HSDPA, WiFi, 5MP kamera, microSD slotu, GPS.

İşletim sistemi: Bada

Fiyatı: 650 TL

Motorola Defy Mini

Profil: Dayanıklılığıyla dikkat çeken küçük bir Android'li.

Özellikleri: 2.6 inç dokunmatik ekran, HSDPA, WiFi, 3MP kamera, microSD slotu, GPS alıcısı, USB.

İşletim sistemi: Android 2.3

Motorola Motoluxe

Profil: Motoluxe, listemizde büyük ekranı ve iyi kamerasıyla dikkat çeken ceplerden.

Özellikleri: 4.0 inç dokunmatik ekran, 800Mhz işlemci, HSDPA, WiFi, 8MP kamera, microSD slotu, GPS.

Fiyatı: 750 TL

Samsung i8150 Galaxy W

Profil: 1.4GHz'lik işlemcisiyle yüksek bir performans sunan cep, birçok zengin özelliğe sahip.

Özellikleri: 3.7 inç dokunmatik ekran, 1.4GHz işlemci, 1.7GB dahili depolama, HSDPA, WiFi, 5MP kamera, microSD slotu, GPS.

Fiyatı: 729 TL

Blackberry Curve 9300

Profil: Mütevazı özelliklere sahip cep, ses kontrol tuşlarıyla dikkat çekiyor.

Özellikleri: 3.2 inç ekran, 256MB dahili depolama, HSDPA, WiFi, 2MP kamera, microSD slotu, GPS.

İşletim sistemi: BlackBerry OS v5.0

Fiyatı: 560 TL

HTC Wildfire S

Profil: Telefonun işlemcisi biraz yavaş gibi görünse de çoğu işlem için yeterli olduğunu söyleyebiliriz.

Özellikleri: 3.2 inç dokunmatik ekran, 600Mhz işlemci, 512MB dahili depolama, HSDPA, WiFi, 5MP kamera, microSD slotu, GPS.

Fiyatı: 638 TL

Samsung Galaxy Gio S5660

Profil: Galaxy Gio, uzun pil ömrü ve iyi akustiği ile dikkat çekiyor.

Özellikleri: 3.3 inç dokunmatik ekran, 800MHz işlemci, 1.7GB dahili depolama, HSDPA, WiFi, 3MP kamera, microSD slotu, GPS.

İşletim sistemi: Android 2.2

Fiyatı: 450 TL

Sony Ericsson Xperia X10 Mini

Profil: X10 Mini, dokunmatik telefonların dev boyutlarda olmasının gerekmediğini ispatlıyor.

Özellikleri: 2.6 inç dokunmatik ekran, 128MB dahili depolama, HSDPA, WiFi, 5MP kamera, microSD slotu, GPS.

İşletim sistemi: Android 2.1

Fiyatı: 620 TL

Samsung Wave Y S5380

Profil: Samsung'un Bada işletim sistemiyle çalışan cep, beklentisi çok yüksek olmayanları memnun edecek özelliklere sahip.

Özellikler: 3.2 inç dokunmatik ekran, 832Mhz işlemci, HSDPA, WiFi, 2MP kamera, microSD slotu, GPS.

İşletim sistemi: Bada

Fiyatı: 405 TL

Samsung S5233W Star Wi - Fi

Profil: 3G bağlantısı aramayanlar için, Wi-Fi destekli, müzik özellikleriyle öne çıkan uygun fiyatlı cep.

Özellikleri: 3.0 inç ekran, 50MB dahili depolama, WiFi, 3.15MP kamera, microSD slotu.

İşletim sistemi: Standart.

Fiyatı: 330 TL

Samsung S3353 Ch@t 335

Profil: 3G bağlantısı aramayanlar için, Wi-Fi destekli, QWERTY klavyeli uygun fiyatlı cep.

Özellikleri: 2.4 inç ekran, WiFi, 60MB dahili depolama alanı, 2MP kamera.

Fiyatı: 279 TL

Nokia 500

Profil: Nokia 500, güçlü işlemcisi ve 3.2 inç'lik ekranındaki 640x360 ekran çözünürlüğüyle dikkat çekiyor.

Özellikleri: 3.2 inç ekran, 1Ghz işlemci, 2GB dahili depolama, HSDPA, Wi-Fi, 5MP kamera, microSD, GPS.

Fiyatı: 610 TL

Nokia 603

Profil: Nokia'nın ekonomik ancak güçlü, NFC özellikli cebi, ekranıyla da etkiliyor.

Özellikleri: 3.5 inç dokunmatik ekran, 1GHz işlemci, 2GB dahili depolama, HSDPA, WiFi, 5MP kamera, microSD slotu, GPS.

Fiyatı: 600 TL

HTC ChaCha

Profil: Sosyal ağ özellikleri ve iyi QWERTY klavyesi ile dikkat çekiyor.

Özellikleri: 2.6 inç dokunmatik ekran, 800Mhz işlemci, HSDPA, WiFi, 5MP kamera, microSD slotu, GPS.

İşletim sistemi: Android 2.3.3

Nokia Asha 302

Profil: İnce işçilik ve tasarımla birleştirilmiş paslanmaz çelik zarafeti. Elinize alın, bir daha asla bırakamayacaksınız.

Özellikleri: 2.4 inç ekran, 1Ghz işlemci, 3.2 MP kamera, microSD slotu (32 gb'a kadar genişletilebilir)

Fiyat: 420 TL

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

15097

15097

Üye
htc wildire s iyi ama ekranı küçük :(

Fabregas19

Fabregas19

Üye
xperia neo v'ide eklemelısın fiyatı 750 tl cıvrı ama en iyisi :)

sataer

Üye
nokia 603 ve nokia 700 de olmalı bir de asha lardan bir model de olabilir

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Xperia Mini ve Live With Wolkman var mı yada ben mi göremedim :) Konu üst konu olabilir kardeşim ellerine sağlık :tebessüm:

HakaN-06

HakaN-06

Üye
bence aralarinda en iyi cihaz galaxy w :D

15097

15097

Üye
htc chacha'nın fiyatı 500 TL mi? :hmmm :allalla:

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
bimeks fiyatı 538miş.

futbol123

futbol123

Üye
İphone 3gs var 739tl.xperia mini yeni modeli değil o eskisi. yenisi bu 549tl
Ace plus var 600tl
neo v var 746tl 700tl ye bile var.
general kobile planet
xperia ray 699tl
blackberry curve 9220 542tl
htc exlorer
huawai ascent y200
i5503 galaxy 5
galaxy y s5360 375tl
b5510 pro
xperia u
çok çok eksik bir araştırma yapmışsın burdan tamamlarsın artık :)

- - - Eklendi - - -

vodafone 945
galaxy mini 2
lg optimus hub

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
sağol ama araştırma filan yapmadım.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt