Cep Telefonların SAR(Radyasyon) Değerleri ! - (Sürekli Güncellenecek)

Sponsorlu Bağlantılar

gkcll

gkcll

Üye
eyvallah usta ben nokta büyük gibi düşündüm de

Astrosman

Astrosman

Üye
Teşekkürler

osman303

Üye
bekliyorum

nike7

nike7

Üye
Böyle bir konunun açılması çok iyi olmuş. Ne kadar lüks olsa da ihtiyaç gibi görünüyor, en azından yeni telefon alan kullanıcılar buna dikkat etmeli! Artık yeni nesil bebeklikten radyasyon almaya başladı hemde aşırı şekilde lüks telefonlar bilgisayar wireless ve daha bir çok elektronik ürün. Umarım bu sayfayı görüp seçimlerini değiştirirler. Güzel ve çok yararlı bir paylaşım...

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Böyle bir konunun açılması çok iyi olmuş. Ne kadar lüks olsa da ihtiyaç gibi görünüyor, en azından yeni telefon alan kullanıcılar buna dikkat etmeli! Artık yeni nesil bebeklikten radyasyon almaya başladı hemde aşırı şekilde lüks telefonlar bilgisayar wireless ve daha bir çok elektronik ürün. Umarım bu sayfayı görüp seçimlerini değiştirirler. Güzel ve çok yararlı bir paylaşım...

:tşk: kardeşim :)

lordufuk

lordufuk

Üye
Çok yararlı bilgiler telefon alınınca aslında ilk olarak bu konuya bakılması lazım ayrıca apple in sar değeri yüksek amerkada satışı yasak olması lazım yav :) hem kazık hemde öldürür bi kuru kafa işareti koysalar ya :sahan:

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Çok yararlı bilgiler telefon alınınca aslında ilk olarak bu konuya bakılması lazım ayrıca apple in sar değeri yüksek amerkada satışı yasak olması lazım yav :) hem kazık hemde öldürür bi kuru kafa işareti koysalar ya :sahan:

1.00 W/KG sınırına yakın durdukları için birşey demiyorlar sanırım,asıl Sony'lere konulması lazım o kuru kafanın :evet:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yeni nesil Nokia Lumia serisinin (920, 820, 620) sar değerlerini henüz eklememişsiniz sanırım?

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Yeni nesil Nokia Lumia serisinin (920, 820, 620) sar değerlerini henüz eklememişsiniz sanırım?

epeyden beri bu konuya bakamıyorum,hemen güncelliyorum :)

- - - Eklendi - - -

l920'nin sar değeri 1.03 W/KG'miş :evet:

- - - Eklendi - - -

l820 0.70 W/KG

- - - Eklendi - - -

l620 1.06 W/KG

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
bende c503 var ve hergun yatarken bas ucumda (zorunlu) duruyor :(

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
bende c503 var ve hergun yatarken bas ucumda (zorunlu) duruyor :(

iyi birşey değil ama bunu belirtiyim,benim s3'ün sar değeri o kadar düşük olmasına rağmen ben bile rahatsızlık duyuyorum :evet:

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
nexus 4 un kac

pureorhybrid

Üye
Nokia Lumia '720' ne kadar sar değeri? ve sizce idare edermi

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
anisti

anisti

Üye
ben telefon alırken özellikle bu özelliğe bakarım ve kulaklıkla konuşmayı tercih ederim

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi

pureorhybrid

Üye
Peki lumia 820 nin sar değeri ne kadar bu ve idare edermi

Üst Alt