Kerim.
Üye
yardım sayfamızdaki adımları takip edip sonucu bildirirseniz çok sevinirim.
- - - Eklendi - - -
m.canlitv.com/help adresindeki adımları takip ederek android cihazınız için gerekli olan oynatıcıyı yükleyebilirsiniz. İşlemin sonucundan bizi haberdar ederseniz çok seviniriz.
- - - Eklendi - - -
Cihazı Windows Mobile, Adroid ya da IOS işletim sistemine sahip olmayan arkadaşlar.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadresindeki test yayınını deneyebilirsiniz. Deneme yapan arkadaşlar cihaz modellerini ve test sonucunu forumda bizimle paylaşırlarsa sorunlarınızın çözümünü hızlandırmış olurlar.
Katkı sağlayan tüm arkadaşlara teşekkürler.
- - - Eklendi - - -
LütfenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadresindeki test yayınını deneyip sonucu bizimle paylaşın
- - - Eklendi - - -
61semih rumuzlu kullanıcıya cevap:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadresindeki adımları takip ederek gerekli oynatıcıyı yükleyebilirsiniz.
Motorola Atrix al kardeşim. Çift çekirdek işlemci + 1 gb ram vardı yanlış hatırlamıyorsam. Grafik işlemciside adreno 205miydi. Yanlışsam düzeltin. Buda çoğu oyuna yetiyordu
ben ne yapmişim ya yanls yere yorum yapmsm. K bkmayın haha
android cihazların çoğunda mms linkler, mms mesajı gibi algılanıyor. symbian da sıkıntı yok. o yüzden linklerin rtsp olarak düzeltilmesi gerekiyor. sitedeki linklerin çoğu güncel değil. hidayet arkadaşımızın konusundan çalışan rtsp kanallar kontrol edilerek siteye eklenebilir.
örneğin;Kod:[COLOR=black][SIZE=2][B]TRT 1: [/B][/SIZE][/COLOR]rtsp://live-stream.mncdn.net:1935/r_trt1/trt1
Video oynatilamiyor diyo
Uyarınız için teşekkürler
Canlitv.com da yer alan radyo televizyon yayınlarının büyük bölümü (100 den fazla televizyon ve radyo kanalı) canlitv.com'un kendi sunucularından çıkmaktadır. Fakat mobile sitemiz henüz test aşamasında olduğu için sunucularda yapılan değişkliklerden sonra mobile linklerin bazıları değiştirilmemiş. Uyarınız üzerine daha sağlıklı bir test için mobile ana sayfamızdaki hatalı linkleri düzelttim.
Eğer android cihazınız ile mms linkleri takip edemiyorsanız lütfenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadresindeki adımları takip ediniz.
- - - Eklendi - - -
Daha fazla yardım edebilmek için telefon modelinizi öğrenebilirmiyim?
Tamam v player kurdum sorunsuz izliyorum artik
arkadaşlar cihazım n8 o 2.adımda bahsettiğiniz linki ne opera mini ile nede cihazın kendi tarayıcısı ile göremedim
Test yayınını opera mini ile izledim.muhtemelen kendi tarayıcısıda açacaktır.
Cihazıma uygun real player bulamadım o yüzden m.canlitv.com dan henüz izleyemiyorum
Sizinde belirttiğiniz gibi verdiğiniz yeni linkten yayını sorunsuzca izleyebildim,teşekkür eder başarılar dilerim
Uyarınız için teşekkürler
Canlitv.com da yer alan radyo televizyon yayınlarının büyük bölümü (100 den fazla televizyon ve radyo kanalı) canlitv.com'un kendi sunucularından çıkmaktadır. Fakat mobile sitemiz henüz test aşamasında olduğu için sunucularda yapılan değişkliklerden sonra mobile linklerin bazıları değiştirilmemiş. Uyarınız üzerine daha sağlıklı bir test için mobile ana sayfamızdaki hatalı linkleri düzelttim.
Eğer android cihazınız ile mms linkleri takip edemiyorsanız lütfenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadresindeki adımları takip ediniz.
- - - Eklendi - - -
Daha fazla yardım edebilmek için telefon modelinizi öğrenebilirmiyim?
wpde olmuyor malesef
wpde olmuyor malesef
Afedersiniz "wp" den kastınızın ne olduğunu anlayamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?