Cep Reklamlarındaki Fotoğraflar Hatalı mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
PriZm

PriZm

Üye

Ne sanal reklamı ? Ortalık reklamdan geçilmiyor. Direkt reklam var. Hatta reklam arası forum takılıyoruz. :) (masa üstü görünüm facia)

Evet hele şu anasayfa gibi görünen reklam ve sayfanın sürekli altından eksik olmayan reklam yokmu insanı deli ediyor :zzz:

saruman_me

saruman_me

Üye
:tşk:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: CanKartaL
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Başka çarem kalmadı :islik

tempestshine

tempestshine

Üye
Bunu bulan ağır işsizmiş ha :D

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Konuyu mizah bölümüne mi taşısam acaba :hmmm :ehe

Şaka bir yana GalaxyS in görselinde oynama var kesin ya da dikkatsizlik var. Cetvel koydum öyle ölçtüm, şekil gereği 3mm daha kısa oluyor GalaxyS.
Ama alt kısmı düz cihazlarda köşeden dolayı daha da uzun bir görünüm oluşuyor. Bknz. İphone4-4S

Benim işim gücüm yok mu da bunları açıklıyorum onu da anlamış değilim :hmmm

PriZm

PriZm

Üye

Şaka bir yana GalaxyS in görselinde oynama var kesin ya da dikkatsizlik var. Cetvel koydum öyle ölçtüm, şekil gereği 3mm daha kısa oluyor GalaxyS.
Ama alt kısmı düz cihazlarda köşeden dolayı daha da uzun bir görünüm oluşuyor. Bknz. İphone4-4S

Bende ölçtüm aynen dediğin gibi çıktı.ortalama 80 derece yatıkken aynı boyda kalması imkansız

___kaptan___

___kaptan___

Üye

:kop2: :kıskıs:

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

Bende ölçtüm aynen dediğin gibi çıktı.ortalama 80 derece yatıkken aynı boyda kalması imkansız

Farklı cihazlarda belki olabilir ama resimleri bulunan GalaxyS için kesinlikle mümkün değil.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Yalnız şöyle de birşey var, Nexus7, Nexsus4 ve ipad in yanına GalaxyS de konmuş :ehe Harbi efsane bu cihaz yaa :Ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt