___kaptan___
Üye
Bu sitede sanal reklam uygulanmaktadır.
(masa üstü görünüm facia)
Ne sanal reklamı ? Ortalık reklamdan geçilmiyor. Direkt reklam var. Hatta reklam arası forum takılıyoruz.(masa üstü görünüm facia)

Ne sanal reklamı ? Ortalık reklamdan geçilmiyor. Direkt reklam var. Hatta reklam arası forum takılıyoruz.(masa üstü görünüm facia)

çileden çıkarıyor reklamlar yaa 

Bunu fark edeni fark edenede gülen sensin![]()
evet vallahi abi
ama cidden ordaki diyalog çok hoşuma gitti yaa 
adamsın kardeşim![]()
![]()

Bende ölçtüm aynen dediğin gibi çıktı.ortalama 80 derece yatıkken aynı boyda kalması imkansızKonuyu mizah bölümüne mi taşısam acaba![]()
Şaka bir yana GalaxyS in görselinde oynama var kesin ya da dikkatsizlik var. Cetvel koydum öyle ölçtüm, şekil gereği 3mm daha kısa oluyor GalaxyS.
Ama alt kısmı düz cihazlarda köşeden dolayı daha da uzun bir görünüm oluşuyor. Bknz. İphone4-4S
Benim işim gücüm yok mu da bunları açıklıyorum onu da anlamış değilim![]()
Konuyu mizah bölümüne mi taşısam acaba![]()
Şaka bir yana GalaxyS in görselinde oynama var kesin ya da dikkatsizlik var. Cetvel koydum öyle ölçtüm, şekil gereği 3mm daha kısa oluyor GalaxyS.
Ama alt kısmı düz cihazlarda köşeden dolayı daha da uzun bir görünüm oluşuyor. Bknz. İphone4-4S
Benim işim gücüm yok mu da bunları açıklıyorum onu da anlamış değilim![]()

Bende ölçtüm aynen dediğin gibi çıktı.ortalama 80 derece yatıkken aynı boyda kalması imkansız