casper (inceleme)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mrt-06

mrt-06

Üye
    Konu Sahibi
casper (inceleme)
Evet forumda notebook-ultrabook yada netbook önerisi isteyen arkadaşlara casper önerdiğimde hemen bir ön yargı ile herkez casper çok ısınır cayır cayır yanıyor diyorlar bende yeni casperları yerinde inceledim sabahtan beri çalışan notebooklara baktım casperın ısınma oranı hp-dell-samsung vb bilgisayarlardan daha düşüktü fan gürültüsü yok denecek kadar azdı sonra satıcı ile sohbet ettik casperın 2 ay içinde satış oranlarının diğer markalara göre daha çok artığını söyledi casperın üretim kalitesinin arttığını da belirtti.

waycell

waycell

Üye
Bende casper laptop kullaniyorum.su 8 ram i7 2670 qm olandan.hem sık hemde uzun batarya omru var vede hizli.isinma olayina gelince isinmayan cihaz yok bu islemciyi nekadar yordugunuzla dogru orantilidir.birde dizinizin ustune koyup hava deliklerini kapatinca en krali isinir.fan sesinide ayarlayabilirsiniz casperda.sesli ve sessiz fan secenekleri var

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Asus,msi,samsung,lenovo (f/p) varken casper,hp alınmaz :)

• Beğen
Tepkiler: H3LLBOY43

denizkoçak68

Üye
slm arkadaşlar bende casper kullanıcısıyım kim ne derse desin cok güzel ben dizüstümde 3 sürümü birden kullanıyorum (xp-windows7-windows8)işlemcim intel core i3

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaşımın var yeni aldı internette bile ısınıyor dedi hiç memnun değil

MrExpert

MrExpert

Üye
Sen orda bi blueray film aç ondan sonra ısınıyormu diye bak Casper in nekadar adi anakart ürettiğini çoğu kişi biliyor zaten diğer donanımlar ram, işlemci , gpu vb. Bunlarda sıkıntı olmuyorzaten onları hazır alıp kendi ürettiği anakarta takıyor Zaten bir çok sorunda anakarttan muzdarip Servise giden casperların çoğunun anakartı değişiyor araştırın bakın :)

mrt-06

mrt-06

Üye
    Konu Sahibi
Sen orda bi blueray film aç ondan sonra ısınıyormu diye bak Casper in nekadar adi anakart ürettiğini çoğu kişi biliyor zaten diğer donanımlar ram, işlemci , gpu vb. Bunlarda sıkıntı olmuyorzaten onları hazır alıp kendi ürettiği anakarta takıyor Zaten bir çok sorunda anakarttan muzdarip Servise giden casperların çoğunun anakartı değişiyor araştırın bakın :)
benimkilerin hiçbiri servise daha gitmedi anakartta bir sorun oluşmadı.

komando04

komando04

Üye
casper

saaam

saaam

Üye
peki bu reklamda gösterilen 929tl olan nirvananın kullanan varmı hızı nasıl

mrt-06

mrt-06

Üye
    Konu Sahibi
lordufuk

lordufuk

Üye
Vallahi bende samsung var amd işlemcili a8 3510mx modeli gıram ısınma yok ayrıca fan dan ses adeta hiç gelmiyor ona rağmen adamlar :) fan kısma modunu bile yapmış lar :)

HasimSahin

HasimSahin

Üye
Casper alınmaz.

phasan

phasan

Üye
Casper saglam degil

1xxmesutxx1

Üye

Casper bir kese anakart üretmiyor akıllım intelin anakartini kullanıyor. Bilip bilmeden konusma anakart üreten asus intel gigabit var sadece :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...