Carbide ui Tema yapımı Videolu Anlatımları seri 1- 2- 3

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet yardimci oluyorsunuz yoksa programin sagini solunu kurcaliyordum buyuk ihtimalle ben bu svg dosyalari duzgun cikartamiyorum
kac tane tema indirdim ve hepsinde svg dosyalarini tanimiyor acaba cikarma isleminimi dogru yapamiyorum size tarif edeyim fikrinizi soyleyin siscontets programini aciyorum kilasor ekleme ikonuna tiklayip tema sis dosyasini ekliyorum sonra parcalama ikonuna tikliyorum ¨¨sagdan ikinci¨ en altta mif dosyasinin ustune tiklayiip ustte ayrintilari gostere tikliyorum acilan sayfada tum resimleri cikarta tiklayip kilasor seciyorum cikan dosyalar svgb formatinda sonra bunlarida svgb2.svg converter ile ceviriyorum acaba atladigim kucuk bir ayrinti varmi

Yo hayır atladığınız bişey yok ama bazı ikonlarda bu sorunu yaşayabilirsiniz tavsiyem icon pack kullanmanız bununla ilgili googleda bolca icon pack var mutlaka ama mutlaka ilistrator editoru program üzerinden kullanın.Sebebi şu program sizin yerine svg dosya içeriği olan xml kodlamaları en düzgün sıralayan program.Aklınızda bulunsun.

eskbxl

eskbxl

Üye
Yo hayır atladığınız bişey yok ama bazı ikonlarda bu sorunu yaşayabilirsiniz tavsiyem icon pack kullanmanız bununla ilgili googleda bolca icon pack var mutlaka ama mutlaka ilistrator editoru program üzerinden kullanın.Sebebi şu program sizin yerine svg dosya içeriği olan xml kodlamaları en düzgün sıralayan program.Aklınızda bulunsun.
cok cok tesekkur ederim hocam bende size soracaktim bu icon paketlerini nerden nasil bulabilirm diye.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
cok saol hocam baya bir arama yaptim ama coguda png formatindaydi
bu arada icon paketin linki olmus

Ben sana bir örnek vereyim içinde hazır tema dosyalarıda olması gerekiyo.

eskbxl

eskbxl

Üye
Ben sana bir örnek vereyim içinde hazır tema dosyalarıda olması gerekiyo.

hocam cok saol verdigin adres isime yariyor
yanliz bunlarda png formatinda ben bunlari tekrar png formatindan svg formatina cevirsem nasil olur acaba
ve hangi converteri onerirsiniz

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hocam cok saol verdigin adres isime yariyor
yanliz bunlarda png formatinda ben bunlari tekrar png formatindan svg formatina cevirsem nasil olur acaba
ve hangi converteri onerirsiniz

Yok gerek yok orda symbian^3 olanlardan indir içinden faydalan png olanları indirme uğraşırsın.Yakında bende bir icon pack yapıcam maxicep için

eskbxl

eskbxl

Üye
Yok gerek yok orda symbian^3 olanlardan indir içinden faydalan png olanları indirme uğraşırsın.Yakında bende bir icon pack yapıcam maxicep için

ok usta simdi indirdim bir kac icon paketi . cok iyi olur sizin gibi ustalarin hazir icon paketleri yayinlamasi bu arada png formatinda baya bir iconum oldu lazim olursa size gonderebilirim

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ok usta simdi indirdim bir kac icon paketi . cok iyi olur sizin gibi ustalarin hazir icon paketleri yayinlamasi bu arada png formatinda baya bir iconum oldu lazim olursa size gonderebilirim

Teşekkürler arkadasım yeteri kadar var başarılı temalarını bekliyoruz.;)

eskbxl

eskbxl

Üye
bir tane tpf dosyasi indirdim tema isini onunla cozdum :) simdi tema arka fonunu kesip bicme isi kaldi yardimlariniz icin cok cok tesekkur ederm.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bir tane tpf dosyasi indirdim tema isini onunla cozdum :) simdi tema arka fonunu kesip bicme isi kaldi yardimlariniz icin cok cok tesekkur ederm.

Dogru yoldasın arkadaşım başarılar:oke:

eskbxl

eskbxl

Üye
Sizde bildiklerinizi burada paylaşın.Bilgi paylaştıkça artar :oke:

tabiki elimden geldigi dilimin dondugu kadariyla yardim ederim.
usta ufak bir sorunum daha var tema arka resimlerini deyistiryordum yanliz altta secenekler rehber kisminin
bulundugu yerin resmini kesip yukluyorum ama her iki tarafada ayni resmi yukluyor bense ayri ayri yuklemek istiryorum
yani baktiginda tema tek resim uzerinde sadece yazilar gorunecek bunu nasil cozebilirim

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tabiki elimden geldigi dilimin dondugu kadariyla yardim ederim.
usta ufak bir sorunum daha var tema arka resimlerini deyistiryordum yanliz altta secenekler rehber kisminin
bulundugu yerin resmini kesip yukluyorum ama her iki tarafada ayni resmi yukluyor bense ayri ayri yuklemek istiryorum
yani baktiginda tema tek resim uzerinde sadece yazilar gorunecek bunu nasil cozebilirim

Bazı ikonlar ornegin ana ekran alt panel tek gibi gozukur fakat öle degildir.sen editlemek istedigin yerin ekran goruntusunu koyarsan daha hizli yardimci olurum

eskbxl

eskbxl

Üye

bu resimde altta options call yazan yer deki fotolar ben birine yukledim o 3 unede yapistirdi

---------- Eklendi @ 17:59:32 ---------- Yazıldı @ 17:52:24 ----------

tema ana ekran foto
diyer sayfa arka resmi orginallari
buda diyer arka sayfa

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sadri kardeşim tema ana ekranda sadece 1 adet arkaplan resmi koyabilirsin.senin sanırım yapmak istediğin altbardaki üç ikonun arkaplanını değiştirmek sanırım.Şöle yapabilirsin options seçeneğinin bulunduğu dış çerçevenin kısmına bir kere tıkladıktan sonra programın sağ üst kısmında edit panelinden arkaplanlarını ekleyebilirsin.Olduğu gibi ekrana resmi atarsan arkaplan olur.Son bir detaylı bir eğitim daha hazırlyacamki böyle konularada açıklık getirmiş olalım.:) Herkes kendi temasını yapabilsin.

eskbxl

eskbxl

Üye
Sadri kardeşim tema ana ekranda sadece 1 adet arkaplan resmi koyabilirsin.senin sanırım yapmak istediğin altbardaki üç ikonun arkaplanını değiştirmek sanırım.Şöle yapabilirsin options seçeneğinin bulunduğu dış çerçevenin kısmına bir kere tıkladıktan sonra programın sağ üst kısmında edit panelinden arkaplanlarını ekleyebilirsin.Olduğu gibi ekrana resmi atarsan arkaplan olur.Son bir detaylı bir eğitim daha hazırlyacamki böyle konularada açıklık getirmiş olalım.:) Herkes kendi temasını yapabilsin.

cok tesekkur ederim evet yapmak istedigim sizin dediginiz gibi alt bardaki ikonlarin arka plan resmini deyistirmek sizide cok yordum
cok iyi olur boyle ayrintili bir konu daha hazirlarsaniz videolu benim gibi bilmeyenler icin cok iyi olur :) sizin sayenizde bende baya ogrendim hic bilmeden buraya kadar sizin anlatimlarinizla geldim tekrar cok tesekkur ederim.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
cok tesekkur ederim evet yapmak istedigim sizin dediginiz gibi alt bardaki ikonlarin arka plan resmini deyistirmek sizide cok yordum
cok iyi olur boyle ayrintili bir konu daha hazirlarsaniz videolu benim gibi bilmeyenler icin cok iyi olur :) sizin sayenizde bende baya ogrendim hic bilmeden buraya kadar sizin anlatimlarinizla geldim tekrar cok tesekkur ederim.

Düşüncelerin için teşekkürler burada bulunma amacım bu kardeş.:) şu an mobilim akşama daha detaylı yardımcı olabilirim:)

eskbxl

eskbxl

Üye
Düşüncelerin için teşekkürler burada bulunma amacım bu kardeş.:) şu an mobilim akşama daha detaylı yardımcı olabilirim:)

usta dedigini yapamadim alt bardaki ikonlarin arka resimlerini deyistiremedim yanliz bir site buldum png formatindaki ikonlari tekrar svg formatina ceviriyor o svg dosyalari carbide kabul ediyor simdi onla bazi ikonlari deyistiriyorum temamin renk olayini bitiridim bir kac tane daha icon deyistirdimmi bitmis olacak nasip olursa :)

Üst Alt