Nextman
Emekli Yönetici
evet yardimci oluyorsunuz yoksa programin sagini solunu kurcaliyordum buyuk ihtimalle ben bu svg dosyalari duzgun cikartamiyorum
kac tane tema indirdim ve hepsinde svg dosyalarini tanimiyor acaba cikarma isleminimi dogru yapamiyorum size tarif edeyim fikrinizi soyleyin siscontets programini aciyorum kilasor ekleme ikonuna tiklayip tema sis dosyasini ekliyorum sonra parcalama ikonuna tikliyorum ¨¨sagdan ikinci¨ en altta mif dosyasinin ustune tiklayiip ustte ayrintilari gostere tikliyorum acilan sayfada tum resimleri cikarta tiklayip kilasor seciyorum cikan dosyalar svgb formatinda sonra bunlarida svgb2.svg converter ile ceviriyorum acaba atladigim kucuk bir ayrinti varmi
Yo hayır atladığınız bişey yok ama bazı ikonlarda bu sorunu yaşayabilirsiniz tavsiyem icon pack kullanmanız bununla ilgili googleda bolca icon pack var mutlaka ama mutlaka ilistrator editoru program üzerinden kullanın.Sebebi şu program sizin yerine svg dosya içeriği olan xml kodlamaları en düzgün sıralayan program.Aklınızda bulunsun.
simdi tema arka fonunu kesip bicme isi kaldi yardimlariniz icin cok cok tesekkur ederm.