Nextman
Emekli Yönetici
Teşekkürler usta inşallah bu güzel anlatımla kendi temamızı yapabiliriz ellerine sağlık.

Rica ederim kardeşimEyvallah Çok İyi Bir Paylaşım ve Tespit Olmuş Kardeşim +
Eline sağlık yararlı bir başlık ve güzel bir çalışma olmuş....

valla daha bilmediğim şeyler varmış çocuklar yazı yazmaya başlar hani ilk yazısı ile sonraki yazıları farklı olur ya bu da öyle![]()

Hazır sis uzantılı bir temayı düzenleme imkanımız var mı ?
tdf olmalı diyor sis kabul etmiyor

Daha öncede konu içinde ve video anlatımında izah etmiştim ileri düzeyde ayrıntılı bilmeniz gerekiyor editlemeyi,Ayrıca değiştirmek içinde siscontent gerekiyor.Bazen temada renkler ve ikonlar oturmama sorunu oluyor.En iyisi sıfırdan yapmak![]()
Benim istediğim tek şey arama kapat - sustur - ve arama butonlarının renklerini değiştirmek.
Videolu anlatımınız çok aydınlatıcı oldu teşekkür ediyorum ancak orda sadece icon vs değişiminden bahsetmişsiniz.
Yukarıda belirttiğim butonların renklerini nasıl değiştirebilirim hazır bir sis dosyasında.
videoyu indirdim şu anda programı indiriyorum umarım yapabilirim kardeşim eline sağlık
BaşarılarYok yapamıcam hem pcmim özellikleri çok düşük kasiyo hemde biraz zor geldiBaşarılar

Hayırlısı kardeş burdaki temalardan kullanırsın
Yok yapamıcam hem pcmim özellikleri çok düşük kasiyo hemde biraz zor geldi![]()
çoook guzell olmuş teşkurlerrr ama yaptığım tema bittikten sonraa ingilizcee mı olacak turkçe mı?? cvp verırsenız sevınırım şimdiden![]()

çoook saol dostummmHayır arkadaşım temada zaten yaptığın temelde ikonlar ve görsellik bunun dışında telefon dili neyse o olur temanın bir etkisi olmaz.