Carbide ui Tema yapımı Videolu Anlatımları seri 1- 2- 3

Sponsorlu Bağlantılar

mkahya

mkahya

Üye
Teşekkürler usta inşallah bu güzel anlatımla kendi temamızı yapabiliriz ellerine sağlık.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

musty-54

Üye
Eyvallah Çok İyi Bir Paylaşım ve Tespit Olmuş Kardeşim +

Jın Kazama

Jın Kazama

Üye
Eline sağlık yararlı bir başlık ve güzel bir çalışma olmuş....

Tuba

Tuba

Üye
valla daha bilmediğim şeyler varmış çocuklar yazı yazmaya başlar hani ilk yazısı ile sonraki yazıları farklı olur ya bu da öyle :D

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
valla daha bilmediğim şeyler varmış çocuklar yazı yazmaya başlar hani ilk yazısı ile sonraki yazıları farklı olur ya bu da öyle :D

Kullandıkça insan tabiki farklı şeyler üretiyor :D

• Beğen
Tepkiler: Tuba

Dostnametr

Üye
Hazır sis uzantılı bir temayı düzenleme imkanımız var mı ?
tdf olmalı diyor sis kabul etmiyor

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hazır sis uzantılı bir temayı düzenleme imkanımız var mı ?
tdf olmalı diyor sis kabul etmiyor

Daha öncede konu içinde ve video anlatımında izah etmiştim ileri düzeyde ayrıntılı bilmeniz gerekiyor editlemeyi,Ayrıca değiştirmek içinde siscontent gerekiyor.Bazen temada renkler ve ikonlar oturmama sorunu oluyor.En iyisi sıfırdan yapmak :)

Dostnametr

Üye
Daha öncede konu içinde ve video anlatımında izah etmiştim ileri düzeyde ayrıntılı bilmeniz gerekiyor editlemeyi,Ayrıca değiştirmek içinde siscontent gerekiyor.Bazen temada renkler ve ikonlar oturmama sorunu oluyor.En iyisi sıfırdan yapmak :)

Benim istediğim tek şey arama kapat - sustur - ve arama butonlarının renklerini değiştirmek.
Videolu anlatımınız çok aydınlatıcı oldu teşekkür ediyorum ancak orda sadece icon vs değişiminden bahsetmişsiniz.

Yukarıda belirttiğim butonların renklerini nasıl değiştirebilirim hazır bir sis dosyasında.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Benim istediğim tek şey arama kapat - sustur - ve arama butonlarının renklerini değiştirmek.
Videolu anlatımınız çok aydınlatıcı oldu teşekkür ediyorum ancak orda sadece icon vs değişiminden bahsetmişsiniz.

Yukarıda belirttiğim butonların renklerini nasıl değiştirebilirim hazır bir sis dosyasında.

Siz yinede editlemek isterseniz deneyin ancak sıkıntı yaşayabilirsiniz bilginiz olsun.

Yukarıda resimdede gördüğünüz gibi editleyebilirsiniz tema renkleri gözükmektedir.

Legendary_484

Legendary_484

Üye
videoyu indirdim şu anda programı indiriyorum umarım yapabilirim kardeşim eline sağlık

0386

Üye
çoook guzell olmuş teşkurlerrr ama yaptığım tema bittikten sonraa ingilizcee mı olacak turkçe mı?? cvp verırsenız sevınırım şimdiden:tşk:

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çoook guzell olmuş teşkurlerrr ama yaptığım tema bittikten sonraa ingilizcee mı olacak turkçe mı?? cvp verırsenız sevınırım şimdiden:tşk:

Hayır arkadaşım temada zaten yaptığın temelde ikonlar ve görsellik bunun dışında telefon dili neyse o olur temanın bir etkisi olmaz. :)

• Beğen
Tepkiler: Tuba

Üst Alt