Nextman
Emekli Yönetici
pcperformansı cok onemli kardes gerekli sistem ihtiyacları konu ve indirme linkinde mevcut arkadasımKardeşim herşeyden önce eline, emeğine sağlık harika bir anlaatım olmuş, dershanede ders dinler gibi kaliteli bir sunum olmuş. Kendine öğretmen diyen arkadaşlar ders nasıl anlatılır diye videoyu seyredip birşeyler öğrenebilirler tema yapmasalar bile. yalnız kardeşim programı indirip kurdum ve kısa yola tıkladığımda program açılır gibi olup açılmadan kapanıyor. Bir fikrin var mı bu konuda?
pcperformansı cok onemli kardes gerekli sistem ihtiyacları konu ve indirme linkinde mevcut arkadasım
teşekkürler kardeşim anladım. Tekrar emeğine sağlık. Teşekkürler
Su an cenazem var kusura bakmayin arkadaslar fazla ilgilenemedim![]()
innaLİLLAH'i ve inna ileyhi raci^un
El HÜKMÜLLAH kardeşim. Başınız sağolsun
çok güzeller, paylaşım için teşekkürler...! :-)

Merhaba bu ilk video'da bahsettiğiniz 3rd party app'lerin icon'larını ekleyip editleyebilmemiz için gereken app uid kodlarını nereden bulabiliriz? Mesela ben WhatsApp, Opera, Twitter, Facebook vb. gibi programlar için arıyorum ama nasıl bulabilirim hiçbir fikrim yok.
Bir de daha önceden yapılmış bir tema üzerinde oynamak mümkün mü tabii bu bahettiğim taslak şeklinde olan temalar için değil .sis uzantılı daha önce başkasının yapıp paylaştığı ya da sattığı temalar için...
Teşekkürler.
Temayı editlersiniz sis halde olaı yani fakat temel işlemlerin dışında bunuda ezbere değil her küçük noktanın bile parçalara ayrıldığı sis dosyasında ismini bilmeniz gerekiyo.Uid codlara gelince 3 party app eklerken dikkatetmeniz gereken noktalar var bazen bir programın birden fazla uid id numarası olabiliyor forumda paylaşmıştı bir arkadaşımız bütün uid kodları.Bu olayı bu konu altında defalarca söledim ama sanırım gözünüzden kaçmış.Temayı editlersiniz sis halde olaı yani fakat temel işlemlerin dışında bunuda ezbere değil her küçük noktanın bile parçalara ayrıldığı sis dosyasında ismini bilmeniz gerekiyo.Uid codlara gelince 3 party app eklerken dikkatetmeniz gereken noktalar var bazen bir programın birden fazla uid id numarası olabiliyor forumda paylaşmıştı bir arkadaşımız bütün uid kodları.
Peki bu var olan temayı editleme işlemini biraz daha açabilir misiniz yani hangi işlemleri yapmam, hangi programları kullanmam gerekiyor? Application uid'lerin bazılarını buldum hala bulamadıklarım var, acaba buna yardımcı olabilecek bir program var mıdır?Teşekkür ederim, valla sayfalar dolusu yazı olduğundan gözümden kaçmış olabilir evet.Peki bu var olan temayı editleme işlemini biraz daha açabilir misiniz yani hangi işlemleri yapmam, hangi programları kullanmam gerekiyor? Application uid'lerin bazılarını buldum hala bulamadıklarım var, acaba buna yardımcı olabilecek bir program var mıdır?
slm bir sorum olacak ben bir temanin iconlarini cikardim onlari svgb olarak sonra onlarida svg ye cevirdim yanliz carbide ile ikonu deyistirmeye calistigimda
paste failed
the prefix ¨xlink¨for attribute ¨xlink:type¨associated with an element type
¨lineargradient¨is not boud.
bu hatayi veriyor nerde yanlis yapiyorum ayni iconu pgn olarak yukluye biliyorum simdiden yardimlariniz icin tesekkur ederim

Aslında siz soru içinde cevabı vermişsiniz ama ben size açıklamasını yapayım.Svg-svgb formatları bildiğiniz gibi xml kodlardan ibarettir bu sebeple "lineargradient" gibi geçişlerde sorun yaşamanız gayet normal.Tavsiyem sorun yaşadığınız ikonlarda tekrardan program içinden ilistrator yardımıyla editleyip öyle temaya eklemeyi denemenizdir.Kolay gelsin![]()
cok tesekkur ederim anladim ayni ikonlari baska temalari indirip ordan almam gerekiyor iyiki sizin gibi ustalar var yoksa png formatindaki ikonlari kullanmaya baslamistim.

Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.Kolay gelsin![]()