Carbide ui Tema yapımı Videolu Anlatımları seri 1- 2- 3

Sponsorlu Bağlantılar

...N..a..Z...

Üye
slm,carbide 4.3 de tema yapıyorum ama eksiklikler var v2.1.1 kullanıyorum bunu 9.4 v5 nasıl değiştirebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim,umarım anlatabilişimdir :D şimdiden tşklr

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
slm,carbide 4.3 de tema yapıyorum ama eksiklikler var v2.1.1 kullanıyorum bunu 9.4 v5 nasıl değiştirebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim,umarım anlatabilişimdir :D şimdiden tşklr

Tema pluginleriniz güncelmi acaba ?

...N..a..Z...

Üye
nasıl güncelleyebilirim ?

...N..a..Z...

Üye
slm.güncellemeleri yaptım ama bi değişiklik olmadı programı kaldırıp tekrar yükleyip denedim ama oda sonuç vermedi :(

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
slm.güncellemeleri yaptım ama bi değişiklik olmadı programı kaldırıp tekrar yükleyip denedim ama oda sonuç vermedi :(

Programada çok fazla bir değişiklik olmaz zaten sadece bazı ufak hatalar giderilmiş vede belle sürümünün müzik ikonları değişmiştir.

emreli01

emreli01

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: Nextman

...N..a..Z...

Üye
Mrb,bişey daha sormak istiyorum.control ve softkeylerin rengini değiştirdiğimde çok kalitesiz görünüyo daha iyi görünmesi için ne yapabilirim?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

...N..a..Z...

Üye
görüntü ekleyemiyorum sorun çıkarıyo :(

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
görüntü ekleyemiyorum sorun çıkarıyo :(
Anladım görüntü üzerinden değerlendirme yapmak daha doğru olurdu.Bu aralar işlerim çok yoğun kusura bakmayın.Siz temayı yaptığınız pcde nasıl gözüküyo ?

...N..a..Z...

Üye

butonlaı genelde tek parça olarak yüklüyorum ve sadece softkey,controlkey böle kötü görünüyo kenarlarda açıklık kalıyo ve biraz şefaflık oluyo, renkleri değişincede butonların kaliteside düşüyo biraz pasif kalıyo .

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

butonlaı genelde tek parça olarak yüklüyorum ve sadece softkey,controlkey böle kötü görünüyo kenarlarda açıklık kalıyo ve biraz şefaflık oluyo, renkleri değişincede butonların kaliteside düşüyo biraz pasif kalıyo .

Bu durumu yaşamıştım çözümü ise temayı sıfırlamakta buldum çünkü program jawa cache sıkıntısı var malesef bazen böle yapıyor.Bir ikinci konu ise sabit ikonları 9 parçadır pluginleri biliyorsanız programın güncellemesi varsa yapın daha sonra tekrar deneyiniz.Yine olmazsa pm den bana tema dosyasını verin bir bakayım.

sevecen07

Üye
söylediklerinizin hepsini yaptıktan sonra nasıl kaydedecez, telefona yüklemek icin, üc videoyuda indirdim, hepsini yaptım ama save as kayıt et dediğimde üc beş dosya halınde kaydediyor,

...N..a..Z...

Üye
:vur:vur:vur

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
söylediklerinizin hepsini yaptıktan sonra nasıl kaydedecez, telefona yüklemek icin, üc videoyuda indirdim, hepsini yaptım ama save as kayıt et dediğimde üc beş dosya halınde kaydediyor,

Siz projeyi dışarıya aktarıyorsunuz dikkatlice izlerseniz sis olarak kayıt etme çok basit.üst kısımdan pdf ekportun yanındaki sarı kutucuktan istediğiniz yere sis olarak kayıt etmeniz gerekiyor.

Yardımcı olurum arkadaşım merak etme üzülme ;)

sevecen07

Üye
tamam kardeş yaptım, bir ekran kaydedici programla yapsaymısın videoları daha iyi olurmuş, yinede ellerine saglık, bir sorum daha olacak, iconu olmayan bir programa nasıl ıcon ekleriz, mesela garmın haritasına bir icon ekleyecegim nasıl olacak,

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Öncelikle teşekkürler camtasia studio ile eğitimleri hazırlıyorum geneldede. hatırladığım kadarıyla videonun bitanesinde çözünürlükte sıkıntı olmuş sonradan farkına varmıştım.öncelikle o programın uid ıdsini bulmanız gerkiyor sonrası kolay eğitimlerdede bahsettiğim gibi 3 parti ikon ekliyorsunuz.Bunun kolay iki yolu var 1.yol uid bulucu ile programın uid ıd sini bulduktan sonra eklemek 2. yol ise icon desteği fazla olan bir temayı sis contenle ile açıp skn uzantılı dosya içinde uygulamayı aratıp uid numarasını bulmak.

Üst Alt