slm,carbide 4.3 de tema yapıyorum ama eksiklikler var v2.1.1 kullanıyorum bunu 9.4 v5 nasıl değiştirebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim,umarım anlatabilişimdirşimdiden tşklr
Can kardeşim onların 3party ikon olarak tema yapımında ekliyorsun eğitim videolarında anlatmıştım![]()

nasıl güncelleyebilirim ?
denedim.ama olmadı![]()
slm.güncellemeleri yaptım ama bi değişiklik olmadı programı kaldırıp tekrar yükleyip denedim ama oda sonuç vermedi![]()
Mrb,bişey daha sormak istiyorum.control ve softin rengini değiştirdiğimde çok kalitesiz görünüyo daha iyi görünmesi için ne yapabilirim?
Anladım görüntü üzerinden değerlendirme yapmak daha doğru olurdu.Bu aralar işlerim çok yoğun kusura bakmayın.Siz temayı yaptığınız pcde nasıl gözüküyo ?görüntü ekleyemiyorum sorun çıkarıyo![]()
butonlaı genelde tek parça olarak yüklüyorum ve sadece softkey,controlkey böle kötü görünüyo kenarlarda açıklık kalıyo ve biraz şefaflık oluyo, renkleri değişincede butonların kaliteside düşüyo biraz pasif kalıyo .
söylediklerinizin hepsini yaptıktan sonra nasıl kaydedecez, telefona yüklemek icin, üc videoyuda indirdim, hepsini yaptım ama save as kayıt et dediğimde üc beş dosya halınde kaydediyor,