Tavsiye Canlı Televizyon

Sponsorlu Bağlantılar

Beğendiniz mi?

• Evet

Kullanılan: 9 90.0%
  • Hayır

Kullanılan: 1 10.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
delidolunet

delidolunet

Üye
    Konu Sahibi
Canlı Televizyon

Merhabalar. Canlı Televizyon programı ile Windows Phone 8 cihazlarınızda internet aracılığıyla bazı TV kanallarını izleyebilirsiniz.

Uygulamayı ben geliştirdim, eksiklerini bildirirseniz düzeltmeye çalışırım.

İndiren arkadaşlar mağazada 5 yıldız verebilirler ise gerçekten çok sevinirim, teşekkürler :)

Uygulamanın resimleri:

Uygulamayı indirmek için mağazaya girip "Canlı Televizyon" diye aratabilirsiniz, konunun en üstüne logoyu yerleştirmiştim, tanımanızı kolaylaştırır.

Link olarak indirmek isteyenler: adresinden uygulamayı indirebilirler.

Veya, son yöntem olarak telefonunuzda QR kodu okutup indirebilirsiniz (telefonun arama tuşuna basıp, "göz şeklindeki vision" tuşuna basabilir ve QR kodu taratabilirsiniz (dili Türkçe olan telefonlarda bu özellik olmayabiliyor emin değilim)

Bazı arkadaşlar niye az kanal var yada yayınlar neden kötü diyeceklerdir, hak veriyorum ancak kanal sayısı ve kaliteleri benimle ilgili değil, internette bizim telefonlarımızda görüntülenebilen tüm yayınlar uygulamada var, kalitede yayını yapan kuruluş ile alakalı, onlar ne yayın verirse onlara mahkum durumdayız.

Tavsiyeleriniz var ise, buradan veya [email protected] mailinden bana iletebilirsiniz. Hatta ben yayın bulurum, programa eklerim diyen var ise bilahare bana mutlaka ulaşsın, uygulamada arkadaşın adını da geçiririz katlılarından ötürü. :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: PosiXGuARD, mesutcinik ve Esendağlı

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yerli geliştirici uygulaması olduğundan, daha çok kullanıcıya ulaşması adına, konu Windows Phone Genel'e taşınmıştır.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
delidolunet

delidolunet

Üye
    Konu Sahibi
Yerli geliştirici uygulaması olduğundan, daha çok kullanıcıya ulaşması adına, konu Windows Phone Genel'e taşınmıştır.

Teşekkürler, yükleyen arkadaşların yorumlarını merakla bekliyorum.

mesutcinik

mesutcinik

Üye
yeterki böyle arkadaşların uygulamaları mağazada olsun üzerimize düşeni yaparız bizde :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Teşekkürler, yükleyen arkadaşların yorumlarını merakla bekliyorum.

Mağazaya yaptığınız katkıdan dolayı teşekkür eder, başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.

Uygulamayı henüz inceleme fırsatım olmadı. Şu an Anıtkabir Ziyareti için çıkıyorum ama dönüşte indirip deneyeceğim.
Görüşlerimi gerek burada, gerekse mağazadaki yorumumda belirteceğim.

İyi forumlar dilerim.

• Beğen
Tepkiler: GodMode ve Nextman
mesutcinik

mesutcinik

Üye
ben biraz uygulamayı deneme fırsatı buldum da genel olarak arayüz çok güzel yayınlarda iyi ancak açılmayan birkaç yayına rastgeldim bilmiyorum sizinle mi yoksa yayını verenle mi ilgili ancak beğendim yani ufak hatalar da giderilirse çok daha iyi olur

drangela61

drangela61

Üye
açılmayan kanallar sorunu düzeltilip olmayan ulusal kanallar da eklenirse güzel olur görüntü kalitesi olarak yapabileceğiniz bir şey yok ise bir şey diyemem ki test ettiklerim arasında en iyi görüntü kalitesi veren uygulama diyebilirim diğerlerine nazaran..
ayrıca emeğiniz için teşekkürler daha da iyi çalışmalarda bulunmanız dileğiyle;)

delidolunet

delidolunet

Üye
    Konu Sahibi
Her birinizin görüşlerini dikkatle okuyorum arkadaşlar. Bu tek uygulamam değil ayrıca, yaklaşık 2 yıldır markette uygulama yayınlıyorum, hatta Nokia tarafından Developer Champion ünvanı verildi çabalarım sebebiyle (Yani durmak yok, çalışmaya tam gaz devam:))
yeterki böyle arkadaşların uygulamaları mağazada olsun üzerimize düşeni yaparız bizde :D

Çok teşekkürler :)

Mağazaya yaptığınız katkıdan dolayı teşekkür eder, başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.

Uygulamayı henüz inceleme fırsatım olmadı. Şu an Anıtkabir Ziyareti için çıkıyorum ama dönüşte indirip deneyeceğim.
Görüşlerimi gerek burada, gerekse mağazadaki yorumumda belirteceğim.

İyi forumlar dilerim.

Anıtkabir ziyaretinde Atamıza bizim yerimize de selam durun...

ben biraz uygulamayı deneme fırsatı buldum da genel olarak arayüz çok güzel yayınlarda iyi ancak açılmayan birkaç yayına rastgeldim bilmiyorum sizinle mi yoksa yayını verenle mi ilgili ancak beğendim yani ufak hatalar da giderilirse çok daha iyi olur

Açılmayan kanalları günde bir kez kontrol ediyorum, açılmayanlar otomatik kalkıyor programlarınızdan, düzelirse de bir sonraki gün tekrar ekleniyor. Diğer rastladığınız hataları da bildirirseniz hemen ilgilenelim, lakin şu an sadece bilinen 2 hata var elimizde sonraki sürümde gidereceğimiz :)

açılmayan kanallar sorunu düzeltilip olmayan ulusal kanallar da eklenirse güzel olur görüntü kalitesi olarak yapabileceğiniz bir şey yok ise bir şey diyemem ki test ettiklerim arasında en iyi görüntü kalitesi veren uygulama diyebilirim diğerlerine nazaran..
ayrıca emeğiniz için teşekkürler daha da iyi çalışmalarda bulunmanız dileğiyle;)

Ulusal kanalların bir çoğu uyumsuz formatta (Windows Phone Flash desteklemiyor biliyorsunuz, o yayınlar Flash yani flv türü codec taşıdığı için istesek de ekleyemiyoruz, eklesek de görüntülenemiyor...) yayın yaptığı içi uygulamaya o kanalları ekleyemiyoruz, zaman zaman yaptığımız araştırmalarda yeni uyumlu kanallar eklendikçe güncelliyoruz. Şu an 180 tane kanal var veritabanımızda ancak sadece 40 kadar kanal uygun yayın gönderiyor...

Anıtkabir ziyaretinde Atamıza bizim yerimize de selam durun...

Açılmayan kanalları günde bir kez kontrol ediyorum, açılmayanlar otomatik kalkıyor programlarınızdan, düzelirse de bir sonraki gün tekrar ekleniyor.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Ellerine sağlık ben televizyon izlemem ama Galatasaray'ımın maçlarını kaçırmam o yüzden şifresiz kanalda maç oldumu hele ki televizyonsuz bir yerdeysem böyle programlar işimi görüyor.Seninkini indirip bundan sonra senden izleyeceğim.Tek isteğim spor kanallarını arttırırsan sevinirim daha çok spor daha çok heyecan :spr

delidolunet

delidolunet

Üye
    Konu Sahibi
Ellerine sağlık ben televizyon izlemem ama Galatasaray'ımın maçlarını kaçırmam o yüzden şifresiz kanalda maç oldumu hele ki televizyonsuz bir yerdeysem böyle programlar işimi görüyor.Seninkini indirip bundan sonra senden izleyeceğim.Tek isteğim spor kanallarını arttırırsan sevinirim daha çok spor daha çok heyecan :spr

Bu konuda da çalışmalarımız var, kesin olmamak ile birlikte belki (telif haklarından dolay Türkiye ligi imkansız) diğer maçları yayınlamayı planlıyoruz uygulamamız üzerinden.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Teşekkürler senin gibi kişilere ihtiyaç var hemen indirip deneyeceğim tekrar sağolYayın çok titriyor gidip geliyor sanki ışık yanıp sönüyor birde kanallar az show atv fox kanal d falan yok daha çok kanal lazım derken ana kanallar yok fakat yerel kanallar daha çok görüntü kaliteside iyi olursa sorun olmaz

respection123

Üye
Kanalların Kalitesi 480p olsun yeter.

delidolunet

delidolunet

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler senin gibi kişilere ihtiyaç var hemen indirip deneyeceğim tekrar sağolYayın çok titriyor gidip geliyor sanki ışık yanıp sönüyor birde kanallar az show atv fox kanal d falan yok daha çok kanal lazım derken ana kanallar yok fakat yerel kanallar daha çok görüntü kaliteside iyi olursa sorun olmaz

Dediğim gibi, uyumlu yayını olan tüm kanallar ekli. Yeni uyumlu kanallar çıktıkça ekliyoruz.

Kanalların Kalitesi 480p olsun yeter.

480p olsa keşke ama çoğu 360p'in bile altında...

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bu konuda da çalışmalarımız var, kesin olmamak ile birlikte belki (telif haklarından dolay Türkiye ligi imkansız) diğer maçları yayınlamayı planlıyoruz uygulamamız üzerinden.

İspanya ve ingiltere ligini gösterecek birkaç kanal koyarsan sana duacı olurum :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Uygulamayı az önce denedim.
Bence güzel olmuş, arayüz ve kullanışlılık iyi.

Sadece kanal listesinin üst tarafına kolay erişim için küçük bir arama barı koyarsanız, insanlar listeyi sürekli aşağıya kaydırmak zorunda kalmaz.

Bunun yanı sıra kullanıcılara, kanalları sıralama ve kategorize etme imkanı sunabilirsiniz.
İsteyen "isme göre" isteyen "türe göre" sıralayabilir.

Bir de Halk Tv, Ulusal Kanal, Kanal D, Show Tv, Kanal B gibi kanalları da ekleyebilirseniz iyi olur.

Elinize sağlık.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
delidolunet

delidolunet

Üye
    Konu Sahibi
İspanya ve ingiltere ligini gösterecek birkaç kanal koyarsan sana duacı olurum :D

Dediğim gibi kesin değil ve oldukça maliyetli bi işlem olur çünkü o kanalların yayınını şahsen bi sunucudan benim yapmam şart.

Uygulamayı az önce denedim.
Bence güzel olmuş, arayüz ve kullanışlılık iyi.

Sadece kanal listesinin üst tarafına kolay erişim için küçük bir arama barı koyarsanız, insanlar listeyi sürekli aşağıya kaydırmak zorunda kalmaz.

Bunun yanı sıra kullanıcılara, kanalları sıralama ve kategorize etme imkanı sunabilirsiniz.
İsteyen "isme göre" isteyen "türe göre" sıralayabilir.

Bir de Halk Tv, Ulusal Kanal, Kanal D, Show Tv, Kanal B gibi kanalları da ekleyebilirseniz iyi olur.

Elinize sağlık.

Arama özelliği güzel öneri, hemen not alıyorum eklenir bi sonraki sürümde.

Halk TV için özellikle halk tv'ye mail attım uyumlu yayın yapmalarını rica ettim yayınlayabilmek için fakat maalesef olumlu/olumsuz bir cevap alamadım.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

respection123

Üye
Bazı kanallar açılmıyor.ilerdeki guncellemenizde başarılar

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
yayınlar 16:9 tam ekran olmuyor mu? 4:3 izlemek göze hoş gelmiyor pek :/

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye