aleranol
Üye
-
Konu Sahibi
-
tele format at olmazsa yazılımı tekrar yükle oda olmassa hafıza kartını formatla kesin çözüm olurc7 anna muzık çalarda bı muzıgn ustne bsınca sıstem hatası dıyor
çakma belle kullanan arkadaşlara tavsiyem onlarda sorun olmasa zaten herkes güncellerdi o yüzden çakma yükleyen bunlara katlancak
Çakma belle dediğini yükledim telefon eskisinden daha iyi oldu 1-2 kişinin başına yazılımsal sorun geldi diye belle yükleyenlerin hepsine böyle söylemen çok anlamsız.
ve şunu da unutma ki çoğu kişi sızıntı belle olduğu için yüklememezlik yapmadı,çoğu kişi belleyi phoneix kullanmayı bilmediği için ve yanlış yaparsa telefonun bozulabileceğinden korktuğu için yüklemedi.
not:Nokia Suite programına bağladığımda telefonun versiyonunu belle olarak görüyor ve garanti durumu ise sağlam görünüyor .
şuan bana legal olmayan birşeyi savunyosun arkadşım bu oyun vs değilki telefonun herşeyi yani sistemi sonuçta sistemsel bir hata donanımıda bozabilir ve C7 de geri dönüş vs de yok o yüzden garanti falan olmaz ki bu çok normal adam zaten çıkmış olsa ben yükletirdim sana kaçak sistemin garantisni vermedim diyebilir. git istediğin yere ver hakkını aramaya çalış yapamazsın çünkü yöntem illegal. ki ayrıca da flaşlama programını da kullanmak eminim o kadar zor değildir heryerde anlatılıyo millet yapıyosa herkes yapabilir zaten ama o riski almaya değmez bence tabi herkesin kendi fikri parası çok olanın kendini riske atması umrumda bile değil ama sadece burda yorum kargaşası yapanları anlamıyorum sorunun tek kaynağı yöntemin saçmalığı bana kalırsa.
Arkadaşlar C7 ye ilk defa yazılım yükselteceğim fakat PC'den son yazılım 25.007 yerine 25.001 gözüküyor, onda da qt problemleri vs... var, telefonu 25.001'ye yükselttikten sonra yazılım güncelleme kısmında 25.007 için yükseltme seçeneği de çıkacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?