C7'nin üzerinden 4 tonluk araba geçerse..

Sponsorlu Bağlantılar

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
Karavanların motoru arkada olur ondan kırılmamıştır xD
Sıkıyorsa bide arka teker üstünden geçsin bakalım telefon diye bişey kalacakmı :D

4ton araba onun uyguladigi basinc yeter zaten

saruman_me

saruman_me

Üye
Utku™;3526245' Alıntı:
yuh:hmmm

----------Eklendi @ 20:22:55 ---------- Yazıldı @ 20:17:54 ----------

bunu izleyin fikriniz değişir:off:
bu sığır tlf un ekranını asfalta doğru bırakıyor heralde kırılır..

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
Utku™;3526245' Alıntı:
yuh:hmmm

----------Eklendi @ 20:22:55 ---------- Yazıldı @ 20:17:54 ----------

bunu izleyin fikriniz değişir:off:

çok saçma adam gelmiş 200km ile üstünden geçiyo telefonun zaten rüzgarıyla sağ sola vuruyo kaç defa hemde telefona dikkat ettiyseniz sadece ekranı yüz ustu kalıcak şekilde koyduğu için olan birtek ekrana oluyor yinede telefon ekran haricinde sapasağlam hemde o kadar hızlı giden arabanın üstünden geçmesine rağmen ..

cabal21

cabal21

Üye
araba tekerinin altında telefonun kırılmaması çok doğal birşey. Fizik kanunlarına göre de normal. Telefon tamamen düz bir zeminde yere tam paralel oturduğu için arabadan aldığı yükü aynı şekilde yere aktararak kırılmadı. ama stabilize bir yolda aynı test'i yapan çıkarsa c7 nin arkasında taş deliklerinin meydana geleceğini veya kırılacağını görebilirsiniz. Ayrıca araba 4 ton olsada c7 ye 1 tonluk bir ağırlık bindi ve.

Ayrıca o arabanın da 4 ton olacağını hiç zannetmiyorum en fazla 2.5 ton olur.

Dampierre

Dampierre

Üye
araba tekerinin altında telefonun kırılmaması çok doğal birşey. Fizik kanunlarına göre de normal. Telefon tamamen düz bir zeminde yere tam paralel oturduğu için arabadan aldığı yükü aynı şekilde yere aktararak kırılmadı. ama stabilize bir yolda aynı test'i yapan çıkarsa c7 nin arkasında taş deliklerinin meydana geleceğini veya kırılacağını görebilirsiniz. Ayrıca araba 4 ton olsada c7 ye 1 tonluk bir ağırlık bindi ve.

bence düşünceniz çok yanlış, c7 demir değilki önden aldığı basıncı doğrudan alta ulaştırsın, ekrana ve diğer yerlerine bayağı bir basınç geliyor o sizin dediğiniz doğrudan aktarım sırasında.

Quaresma53

Quaresma53

Üye
şu videodaki dengesiz telefonu kırmak için elinden geleni yapmış zaten bırakında kırılsın neyini tartışıyosunuz bu kadar darbeye hangi telfondayanabilir ? dökük n8 mi ?

cabal21

cabal21

Üye
bence düşünceniz çok yanlış, c7 demir değilki önden aldığı basıncı doğrudan alta ulaştırsın, ekrana ve diğer yerlerine bayağı bir basınç geliyor o sizin dediğiniz doğrudan aktarım sırasında.

illa demir olmasına gerek yok. telefonun ic aksamı tamamen birbirine oturduğu için ve boş alanların çok az oldu için ve o boş alanlarada ağırlık bindiğinde telefonun esnemesiyle dolacağından üstten aldığı ağırlığı aşağıya ilecetektir.

serinaga

serinaga

Üye
şu videodaki dengesiz telefonu kırmak için elinden geleni yapmış zaten bırakında kırılsın neyini tartışıyosunuz bu kadar darbeye hangi telfondayanabilir ? dökük n8 mi ?

Bu TEST ile diğer telefonların durumunu çok merak ediyorum. C7 gibi tek parça çıkacaklarını hiç sanmıyorum :naughty:

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
_ardaa

_ardaa

Üye
güzel video bize C7'nin çok güzel takoz olarak kullanılabileceğini göstermiş, n8 kırılır doğrudur kibar telefon takoz olmaya gelmez C7 gibi.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
bi an benim tel sandım

----------Eklendi @ 02:24:18 ---------- Yazıldı @ 02:23:27 ----------

takoz olsaydı araba durudu harhalde
güzel video bize C7'nin çok güzel takoz olarak kullanılabileceğini göstermiş, n8 kırılır doğrudur kibar telefon takoz olmaya gelmez C7 gibi.

• Beğen
Tepkiler: uribaju ve DenizhaNq
haltie

haltie

Üye
Telefonları bu tarz testlere neden sokarlar anlamam sanki volvo araba alıyosun elektronik cihaz işte 5000 metreden atıp aa bakın sağlam desek ne olucak sonuçta elektronik orda bişey olmaz masadan yere düşer pert olur bu işler böyle:)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105
projectmaximo

projectmaximo

Üye

kesinlikle katılıyorum çok doğru.buna hangi telefon olsa dayanır zaten bu şekilde.amacım c7'yi küçümsemek değil ama aynı test n8'e yada herhangi bi telefona yapılsa aşağı yukarı aynı sonuç olur...yalnız n8'in kamera çıkıntısı arada boşluk bırakıp kırılmasına sebep olur mu şüphelerim var..ama arkası dümdüz olsa kesinlikle aynı sonuç olur

gogis

gogis

Üye
c7ye takoz diyen arkadaş :) yiyorsa koy telefonunu araba altına :)

pelın_

delı ya bunlar :D onu yapmaya ne gerek var sebgılıne kız duvara fırlat parcalanır oaraba falan ugraşmaya gerek yok

-Psygnosis-

-Psygnosis-

Üye

Araba da görüldüğü gibi normal bir araba değildir. Drag arabaları ağır ve güçlü performansa sahiptir. Zaten tek başına motoru bile 1.9 ton civarındadır. Arabanın kendi ağırlığı ile beraber bu 4 ton'u bulur. Zaten videoda ki araçta Amerikan minibüsüdür.

• Beğen
Tepkiler: uribaju
_ardaa

_ardaa

Üye
ben telefonumu arabanın altına koymak için almadım ki hem dedim n8 kibar telefon öyle takoz muamelesi yapamam telefonuma:evet:

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
ben telefonumu arabanın altına koymak için almadım ki hem dedim n8 kibar telefon öyle takoz muamelesi yapamam telefonuma:evet:
burda sağlamlık ölçütü var takozlukla ne alaka takozluk farklı şeydir sağlamlık farklı şey .TUĞ arkadaşıma katılıyorum takoz olsaydı araba dururdu :ehe

SilentOne

SilentOne

Üye
oha bune be bole nokia baya saqlam telefon yapmss yakında anti tank mayınına bile dayanan telefon yapar bunlar

tavbiy

tavbiy

Üye
gercekten nokianın saglamlıgını bir gün kendim test ettim n95 telefonumu bir telefon görüşmesinde gercekten nasıl sinirlendiysem artık var gücümle duvara carptım ve tabiki sonuç hüsran ama ilgiç olan bir sey var telefon ekran gitti kasa gitti ve en ilginci carmanın siddeti ile board yamuldu. va telefonu calıstırmam gerekti çünkü telefona acımadım acıdıgım tek sey rehberdi bir sekilde rehberi almam gerekiyordu pc suite ile ve telefonu güzelce iyice parcaladım boadr bir pil ve usb kablosunu baglayarak calıstırdım. bilgisayar gördü ve numaralarımı aldım. hatta ekran ve hiç bir donanım olmadan herseyi ile calısıyor sonuç nokia gercekten saglam telefon yapıyor arkadaslar

Üst Alt