uribaju
Üye
Karavanların motoru arkada olur ondan kırılmamıştır xD
Sıkıyorsa bide arka teker üstünden geçsin bakalım telefon diye bişey kalacakmı![]()
4ton araba onun uyguladigi basinc yeter zaten
Karavanların motoru arkada olur ondan kırılmamıştır xD
Sıkıyorsa bide arka teker üstünden geçsin bakalım telefon diye bişey kalacakmı![]()
bu sığır tlf un ekranını asfalta doğru bırakıyor heralde kırılır..Utku™;3526245' Alıntı:yuh
----------Eklendi @ 20:22:55 ---------- Yazıldı @ 20:17:54 ----------
bunu izleyinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızfikriniz değişir![]()
Utku™;3526245' Alıntı:yuh
----------Eklendi @ 20:22:55 ---------- Yazıldı @ 20:17:54 ----------
bunu izleyinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızfikriniz değişir![]()
araba tekerinin altında telefonun kırılmaması çok doğal birşey. Fizik kanunlarına göre de normal. Telefon tamamen düz bir zeminde yere tam paralel oturduğu için arabadan aldığı yükü aynı şekilde yere aktararak kırılmadı. ama stabilize bir yolda aynı test'i yapan çıkarsa c7 nin arkasında taş deliklerinin meydana geleceğini veya kırılacağını görebilirsiniz. Ayrıca araba 4 ton olsada c7 ye 1 tonluk bir ağırlık bindi ve.
Ayrıca o arabanın da 4 ton olacağını hiç zannetmiyorum en fazla 2.5 ton olur.
bence düşünceniz çok yanlış, c7 demir değilki önden aldığı basıncı doğrudan alta ulaştırsın, ekrana ve diğer yerlerine bayağı bir basınç geliyor o sizin dediğiniz doğrudan aktarım sırasında.
şu videodaki dengesiz telefonu kırmak için elinden geleni yapmış zaten bırakında kırılsın neyini tartışıyosunuz bu kadar darbeye hangi telfondayanabilir ? dökük n8 mi ?

güzel video bize C7'nin çok güzel takoz olarak kullanılabileceğini göstermiş, n8 kırılır doğrudur kibar telefon takoz olmaya gelmez C7 gibi.
araba tekerinin altında telefonun kırılmaması çok doğal birşey. Fizik kanunlarına göre de normal. Telefon tamamen düz bir zeminde yere tam paralel oturduğu için arabadan aldığı yükü aynı şekilde yere aktararak kırılmadı. ama stabilize bir yolda aynı test'i yapan çıkarsa c7 nin arkasında taş deliklerinin meydana geleceğini veya kırılacağını görebilirsiniz. Ayrıca araba 4 ton olsada c7 ye 1 tonluk bir ağırlık bindi ve.
burda sağlamlık ölçütü var takozlukla ne alaka takozluk farklı şeydir sağlamlık farklı şey .TUĞ arkadaşıma katılıyorum takoz olsaydı araba dururduben telefonumu arabanın altına koymak için almadım ki hem dedim n8 kibar telefon öyle takoz muamelesi yapamam telefonuma![]()