C7'nin üzerinden 4 tonluk araba geçerse..

Sponsorlu Bağlantılar

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
C7'nin üzerinden 4 tonluk araba geçerse..
Sahip olduğunuz akıllı telefonunuz ne kadar dayanıklı? Taşıdıkları yüksek teknolojiye rağmen teknolojinin yeni nesil oyuncakları, dış etkilere karşı inanılmaz ölçüde savunmasız. Hal böyle olunca ne kadar üstüne titreseniz de cihazınızın her an bir kazaya kurban gitmesi olası.
Daha önce başınıza böyle bir durumdan dolayı, istenmeyecek türden bir olay geldiyse bu videoya bir göz atın. Yazımızın devamında yer alan videoda, bir akıllı telefonun üstünden geçen 4 tonluk bir aracın telefona zarar verip veremeyeceği gözlenmeye çalışılmış.
Bu iş için seçilen telefon ise Nokia'nın Amerika'da Astound adıyla satışa sunduğu Symbian^3'lü akıllı telefonu C7. AMOLED ekranı ve tek parça metalden üretilmiş kasası ile hem şık hem de sağlam bir izlenim uyandıran Nokia C7, bakalım gerçekten de göründüğü kadar sağlam mı?

C7'nin üzerinden 4 tonluk araba geçince bakın ne oluyor..

[video=youtube;436dLbQc4Mw]http://www.youtube.com/watch?v=436dLbQc4Mw&feature=player_detailpage[/video]

• Beğen
Tepkiler: ahmet yusa, DenizhaNq, Silinen Üye 2149105 ve 1 kişi daha

Dampierre

Dampierre

Üye
yuh kırılmadı:D

saruman_me

saruman_me

Üye
şimdi biri çıkar kesin android daha sağlam der:d:

• Beğen
Tepkiler: Recep Özmen, emreipekci, RedColt ve 1 kişi daha
WebStyle

WebStyle

Üye
yuhh diyorum sadece :D

Quaresma53

Quaresma53

Üye
:D:D la biri bu forumda c7 yere düşse paramparşa olur mu diyodu :D nerde o arkadaş :box:d::oke:

rapman

rapman

Üye
:ohannes::oha:

Utku

Utku

Üye
yuh:hmmm

----------Eklendi @ 20:22:55 ---------- Yazıldı @ 20:17:54 ----------

bunu izleyin fikriniz değişir:off:

• Beğen
Tepkiler: pelın_
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Nokia sağlam cihazlar yapıyor.

pRime.

pRime.

Üye
Nokia'nın gerçekten sağlam cihazlar yaptığının kanıtı...

Utku

Utku

Üye
benim videoyu görmediniz herhalde:off:

novi_pazar

Üye
Arkadaşlar benim c7 telefonum 2. kat balkondan düştü sadece kulaklık jack girişinin sağ tarafında 2-3 nokta oluştu onun dışında telde cizilme çatlama fln olmadı !!!

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar benim c7 telefonum 2. kat balkondan düştü sadece kulaklık jack girişinin sağ tarafında 2-3 nokta oluştu onun dışında telde cizilme çatlama fln olmadı !!!

aynen kardes bende telefonu cekyatlar varya onun ustune koymstm 3kere ordan parkeye dustu sadece tozlandi onuda sildim ve hicbirseyi kalmadi bundan ayri birkac kerede kulakligin cikip dusmesi var onlarda da en ufak bir cizik olmadi valla ..

pasha14

pasha14

Üye
Benim telefonumda bir çok kez yere düştü sadece çizikler var o kadar. Nokia cidden işini biliyor.

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
nokia ya laf edenler utansin adamlar zamaninda herseyin patentini almis dokunmatik ekran vs.. simdi lphonedan parasini aliyo helal valla :D

• Beğen
Tepkiler: Quaresma53
CunningHunteR

CunningHunteR

Üye
Karavanların motoru arkada olur ondan kırılmamıştır xD
Sıkıyorsa bide arka teker üstünden geçsin bakalım telefon diye bişey kalacakmı :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt