C7'nin üzerinden 4 tonluk araba geçerse..

Sponsorlu Bağlantılar

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
gercekten nokianın saglamlıgını bir gün kendim test ettim n95 telefonumu bir telefon görüşmesinde gercekten nasıl sinirlendiysem artık var gücümle duvara carptım ve tabiki sonuç hüsran ama ilgiç olan bir sey var telefon ekran gitti kasa gitti ve en ilginci carmanın siddeti ile board yamuldu. va telefonu calıstırmam gerekti çünkü telefona acımadım acıdıgım tek sey rehberdi bir sekilde rehberi almam gerekiyordu pc suite ile ve telefonu güzelce iyice parcaladım boadr bir pil ve usb kablosunu baglayarak calıstırdım. bilgisayar gördü ve numaralarımı aldım. hatta ekran ve hiç bir donanım olmadan herseyi ile calısıyor sonuç nokia gercekten saglam telefon yapıyor arkadaslar

Dostum sen ne yapmışsın öyle yahu. Helal olsun valla :ehe

OğuzcanAbi

Üye
nler geldi c7 nin başına :ehe

Utku

Utku

Üye
nokiayı bilmem ama benim samsung l700 telefonun yere en az 5000 kere düşmüştür veya ben atmışımdır telefonun tavana atıp düz betona çakıyordum birşey olmuyordu en sonunda 5 metre yüksekten düştü ekran plastiği çatladı resimlerini 3-4 gün sonra albüme eklerim:kop:

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
Utku™;3536524' Alıntı:
nokiayı bilmem ama benim samsung l700 telefonun yere en az 5000 kere düşmüştür veya ben atmışımdır telefonun tavana atıp düz betona çakıyordum birşey olmuyordu en sonunda 5 metre yüksekten düştü ekran plastiği çatladı resimlerini 3-4 gün sonra albüme eklerim:kop:
Tlefonu tavana atıp düz betona çaktığın videoyu da görmek isteriz :bigstar:

pcwolf

pcwolf

Üye
Birinde ekran lastiğe bakmış diğerinde asfalta(düz olsa belki birşey olmadı ama süratli geçiyo numıssız), sonuçlar normal bence:)

Cetger

Üye
170 filan yükseklikden betona düştü 0 hasar çizik bile olmadı sağlam
bu arada o gri c7 videosunda telin çin malı olmadığını nerden biliyorsun sonuç itibari ile karalama politikası olur diğer telefon markaları ile
1.deki c7 orjinal o belli çünkü övmek için yapılıyor orj. kullanır ama 2.deki kötülemek için yapılıyor bir çin malı telefonla çok rahat yapılabilir
bu arada çok sakat var :)

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
170 filan yükseklikden betona düştü 0 hasar çizik bile olmadı sağlam
bu arada o gri c7 videosunda telin çin malı olmadığını nerden biliyorsun sonuç itibari ile karalama politikası olur diğer telefon markaları ile
1.deki c7 orjinal o belli çünkü övmek için yapılıyor orj. kullanır ama 2.deki kötülemek için yapılıyor bir çin malı telefonla çok rahat yapılabilir
bu arada çok sakat var :)

evet onu da hesaba katmak lazim adam 1. videoyu izlemis herhalde onuruna dokunmus 2. videoyu cekmis ama hersey ortada onda bile c7 saglam cikmis .bosuna ugrasmis arkadas ;)

ustura42

ustura42

Üye
yav arkadaşlar hangimiz telefonu alıpta arabayla üzerinden geçmek gibi garip bi fantazide kullacağız merak ettim. telefon konuşmak için var arabanın altına takoz diye koymak için değil :aha: yani arabanın ağırlığı hakkında tartışan arkadaşlar bile olmuş bide bunun için konu açalım bu araba kaç ton zu ha ha ha ha. arabada giderken cep telefonunu düşürüp üzerinden araba geçme olasılığını hesaplayan arkadaşlar telefon kullanmasınlar alsınlar bi türktelekom kart üzerinden tankta geçse bişey olmaz:P::aha:

SilentOne

SilentOne

Üye
2. video süpeli yha

serkanet

Üye
arabayla test mi olur ya 4 ton ayağınızın üstünden geçsin hızlıca hiçbişey olmaz çak duvara parçalanır o zaman belli olur ne olduğu

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
arabayla test mi olur ya 4 ton ayağınızın üstünden geçsin hızlıca hiçbişey olmaz çak duvara parçalanır o zaman belli olur ne olduğu
4 ton araba ayağından geçse birşey olmazmı? tamam sen git bi 4tonluk arabanın altına ayagını koy oda geçsin video çek koy bu siteye :ahkafadan atmayalım :nono:

pcwolf

pcwolf

Üye
Babam yanlışlıkla arabayla ayağımdan geçmişti yeni aldığım bot olmasına rağmen ağrı hissetmiştim, broadway araba ve yavaş geçmişti. 4 ton ve ve yaklaşık 1 tonun vereceği ağrıyı hesaplasın arkadaş

Üst Alt